Follow The Waves

Beautiful Betrayal

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Saunavihta 12.07.2006
tämäkin biisi on ihan hyvä ja toimii soitannollisestikkin...ainoa vain, että tua aivan biisin ensisekunnit...tua "filli" tuassa alussa häiritsi....kuuluuko sen mennä juuri tuolleen? Aivan kuin siinä olisi ollut pientä sekaisuutta.

Saundit ovat tässäkin biisissä kohillaan, mutta tuasta Circle Of Three-biisitä tykkäilin enemmän.
0   +1 +2
 
9
Epoche 18.05.2006
Jeesh, tosi kowaa weiwausta!! Nyt ei rassaa niin paljon toi enklannin weiwaus hutiloiden..Laulajan ääni on hiano kyl..Soitto kulkee antoisasti ja perskelettä muuta woi sanoo..
0   +1 +2
 
8
Sinthrone 06.04.2006
Näin teidän keikan tossa joku aika sitten Henkassa ja ajattelin tulla vilkasemaan biisit täältä. Pakko sanoa että studiovedot toimii paljon paremmin kuin mitä henkassa näin. Tää biisi on hyvä - Nightwish Lullacry akselilla liikutaan ja hyvä niin. Omaa juttua jäin pikkasen kaipaamaan. Äänimaailma ja saundit on hyvät. Laulajalle pienehkö miikka, mutta ei iso. Jatkakaa samaan tapaan niin hyvä tulee.
0   +1 +2
 
8
Bentley 10.02.2006
Hmm.. mitähän tästä osaisi sanoa. Aika mitäänsanomaton kappale mulle mut minkäs sille voi jos asiakkaan maku on p*rseestä!

Kokonaisuus edelleen kasassa ja toimiihan tämä. Pitää kuunnella useammin niin ehkä se sitten enemmän avautuisi.
Alussa se intiaanikamoissa oleva kohta (no kyl te tiedätte mitä mä tarkotan..) vähä häiritsee.. ehkä tomeilla tulee liikaa kamaa siinä.. ehkä yksinkertaisempi olisi parempi? Ehkä pari "ylimääräistä" iskua pois? Ehkä..? -Oh really?

-Tässä en muuten kiinnittäny huomiota engl. kielen lausumiseen ollenkaan.
0   +1 +2
 
Zapzu 23.12.2005
hmm... biisin rakenne on samanlainen ku circle of threessä, se kalvaa. tykkäsin soolosta, muuten kommentini ovat aika pitkälti samat kun mitä tohon Circleen laitoin. niin ja Se kitara soolo siel oli ihan näppärä.
0   +1 +2
 
Scoundrel 08.12.2005
Biisit laadukkaita... mutta se että on nainen, ei aina tarkoita että osaa laulaa... :(
0   +1 +2
 
9
kUOLLUTMIEs 02.12.2005
Soundeista en jaksa mitään sanoa erityisempää, kun ne on hyväksi jo kehuttu. Biisissä bändillä tuntuu olevan paljon asiaa ja se tarjoilee kaiken ihan tuutin täydeltä. Toisin sanoen biisissä on vaikka mitä eri variaatioita hienoista melodioista ja näpsäkistä riffeistä.. Välillä syntyy pienimuotoinen äänikaaos, kun tarjoillaan ihan kaikkea kerralla. Jos tähän lisäisi vielä yhdenkin raidan jollain instrumentillä lisää, homma saattaisi mennä överiksi, mutta nyt vielä saa kultasen langan päästä mukavastikin kiinni. Varmaa vääntöä...
0   +1 +2
 
8
hoffe 22.11.2005
Aika mieleentarttumaton alku. Vaikea tarttua mihinkään kiinni. Selkeästi jää odottamaan kertsiä. Tämä on kolmas teidän kappala jota arvostelen ja edelleen huomaan että laulussa on persoonaa ja potenttiaalia! Tämän soundista toista suomalaista naislaulajaa ei ole. Loppu on enää kiinni nauhotusteknisistä asioista. Soitto toimii tässäkin biisissä. Ei moitittavaa. Tosin biisinä kolmesta ekasta vaisuin, lauluilmaisullisesti kuitenkin ehkä vahvin. Silti 8. ja se on paljon! Miltei 9...
0   +1 +2
 
8
Jome 16.11.2005
Lähtipä mukavan räväkästi käyntiin. Ja hyviä riffejä on täynnä tämä biisi, hyvin paljon popahtaa hittipotentiaalia sisältää nämä tällaiset biisit.

Ainut asia mikä kalskahti korvaan tässä ja on aina kalskahtanut minulle BB:n biiseissä on nuo vokalisoinnit, ei ne hirveän pahat olet mutta omaan makuuni ne eivät vain halua sopia.

Sounditkin ovat riittävät demolle, vaikkakin tuo rumpujen basari jotenki ihmeellisesti naputtaa keskiääniä =S ja muutenki jotain pientä rätinää on ilmassa. Mutta eipä se pahemmin haittaa kun ei arvostella biisiä soundien perusteella vaan itse biisin perusteella, niinku demoja mielestäni pitäisikin arvostella.

Eli melko popahtava melodinen metalliralli. Toimi ainakin minun korvaani.
0   +1 +2
 
9
Bajka 15.11.2005
En tiedä miksi, mutta pidän tästä biisistä enemmän kuin Circle of Three -biisistä. Ehkä tässä on musta jotenkin enemmän tunnetta mukana. Ei sitä ed. mainitustakaan puutu, mut jotenkin tää biisi sykkii mulle henk. koht. enemmän. Follow the waves -kuiskahdukset on jees. :D
0   +1 +2
 
ZenWytch 09.11.2005
No niin, viimein täällä kommentoimassa :) Muistaakseni pidin tästä enemmän kuin Circlestä, oli jotenkin omaperäisempi minusta. Tuota Funeral Day:ta en nyt pääse kuulemaan, koska olen sellaisella koneella, jolla ei kuuntelu onnistu.. :P
0   +1 +2
 
8
will 4 my ID 02.11.2005
Hyvä viisu, mutta hiukka menee mössöksi. Voi johtua toisaalta omista huonoista kuuntelulaitteista, mutta ero silti havaittavissa selkeämpiin miksauksiin. Sooloa enemmän kuuluviin, turhaan piilottelette taustalla.
0   +1 +2
 
9
sonata^ 30.10.2005
Tämä on myös erittäin menevä biisi.
Selketä soundit tekee tästä erittäin mielellään kuunneltavaa matskua.
kun laulu lähtee niin ne rummut siellä taustalla ovat loistavat.
Tämä musiikki on erittäin tunnelmallista ja naislaulaja sopii tähän loistavasti.

Soolo oli erittäin mukavaa revitellyä.
Tasaisesti miksattu ja kaikki soittimet hyvässä balanssissa keskenään.

Tämän bändin jäsenet voivat olla ylpeitä itsestään
0   +1 +2
 
9
Jukk. 29.10.2005
Hyvää jälkeä on soundit, ja biisi on oikein toimiva hevirevitys.
Ainoa miinus tulee ehkä pienestä tasapaksuudesta.
Laulut vois mun mielestä olla aavistuksen enemmän pinnassa, kun kerta laulajakin osaa oikeasti laulaa. Huva huva.
0   +1 +2
 
9
Ikinae 28.10.2005
Laulut on parantunu aika rankasti vanhemmasta matskusta! Täähän on aivan helvetin hjuvaa kamaa! Joka jannu tuntuu hallitsevan soittimensa kaiken lisäksi...:)
0   +1 +2
 
9
Kalu 26.10.2005
Ooh! Diggaan jälleen tyylistä, jolla biisi lähtee käyntiin! :) Tämä kuullostaa heti oikein iskevältä sekä menevältä. Täytyy myöntää, että biisinä sekä sävellyksenä diggaan tästä enemmän, kuin yllä olevasta. Ja kitara soolo! :) Se piristää biisiä erittäin mukavasti ja tuo entistä enemmänkin hyvää meininkiä ja vaihtelua kappaleeseen. Soundeista en sano mitään enää... hemmetin hyvät ne on.

Tykkäsin erittäin paljon tästä kappaleesta ja tämä on mielestäni demonne paras kappale. 9 tästäkin tulee... miinuksia ei sinänsä rapsu mistään muusta, kuin siitä etten ole oikein kyseisen musiikin ystävä ja jälleen kerran jäin kaipaamaan niitä korkeita "tausta-aah" huutoja johonkin väliin.
Jos voisin, niin antaisin 9½ :)
0   +1 +2
 
7
Halenism 26.10.2005
Jotenkin sekava kappale.. tai ei ehkä sekava mutta vaatimaton, vähän sitä ja vähän tätä mutta oikeastaan mikä ei kolahda.. uusista kappaleista huonoin. :/ näin se vaan on.
0   +1 +2
 
10
Kaunis on tämäkin. Jotenkin jäi vain suorituksena circlen alle.
Mutta nyt itse biisiin.
Laulusuorituksessa on tässäkin biisissä sitä luottamusta omaan ääneen, mikä ei todellakaan ole huono asia.
Tähän biisiin olisi käynyt paremmin hienohko eläytyminen.
Laulu kuulostaa "tasapaksulta".
Kyllä tästä täytyy silti 10 antaa. Meininki tuntuu olevan kohdallaan.
0   +1 +2
 
8
Bablo Diablo 20.10.2005
no mutta perkele...bb yllättää erittäin positiivisesti uudella materiaalilla, kehitystä on tapahtunut mukavasti, varsinkin laulun osalta, biisi on kaiken kaikkiaan vallan mainio, mutta jotain pientä puuttuu, ei ole aivan sellainen biisi mikä jäisi päähän soimaan pidemmäksi aikaa...hyvä hyvä (hyvä ruoka, parempi mieli...) \,,/
0   +1 +2
 
8
HW 20.10.2005
Tämä oli vähemmän pop kuin tuo circle of three. Mikä oli hyvä asia. Mutta. Laulun puutteet pistivät korvaan jotenkin terävämmin. Se tuntui jäävän vähän bitch- ja valtiatartulkinnan välimaastoon.
Taustat rullaavat tosi hyvin, siitä täytyy antaa tunnustusta.
0   +1 +2
 
8
K. Vainio 19.10.2005
Musta tämä oli parempi kuin circle. biisi on taitavasti sävelletty ja soitettu, mutta laulajan äänestä ja lausumisesta en oikein pidä. muuten biisi on erinomainen.
0   +1 +2
 
8
Mikael83 19.10.2005
Ihan mukavan kuuloinen, tosin tuohon circle-kappaleeseen huomattavasti heikompi. Kertosäe toimii ja rullaa hyvin eteenpäin. Laulajalla vahva ja tunnelmallinen ääni. Hyvältä kuulostaa!
0   +1 +2
 
9
vjr1970 19.10.2005
Tulihan sitä uutta matskua lopultakin :) Toimii.
0   +1 +2
 
9
Ruin 19.10.2005
tästä tulee mieleen Senteced jossa olisi naislaulaja :D ei kyllä mitään pahaa sanottavaa.. hieman jää ton Circle of treen varjoon ku kuuntelin sen eka.. :)
0   +1 +2