Kaksi Polkua

Olosuhde

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
hasiz 24.09.2006
Kyllä mun isosiskolla vaan on hyvä ääni! :) Muutenkin hyvä biisi, ei uskois, et on kotistudios tehty.. Samaa mieltä ekan kommentoijan kanssa siitä, että ei varsinaisesti täyttä räppiä ole.. En osaa sen paremmin perustella, mutta ehkä mielipide johtuu siitä, että on tottunut kuuntelemaan KY, Elastinen, Cheek -tyylistä räppiä.. Tää on jotain täysin erilaista, nimenomaan puhemusiikkia.. Heikki vetää kyllä hienosti, mutta Enni rocks! =)
0   +1 +2
 
9
Rion 13.03.2006
Pakko tulla virtolaista projektia kommentoimaan. Kyllä oli melkoisen positiivinen yllätys tämä biisi. Varsinkin kertsi oli todella maittava. Nainen veti hienot stemmat.

Biisinä vaihteleva mikä on erittäin hyvä juttu. Muutenkin mukavaa fiilistä tässä mukana. Räppi luonnistuu ihan mukavasti ja sitä on mielyttävä kuunnella. Ehkä räppikohtiin olisi saanut lisäillä enemmän sälää taustaan.
Soundit oli myös hyviä.

En niinkään sanoisi tätä räpiksi, vaikka tässä räppiä onkin. Menee johonkin popin ja lord estin sekoitus kategoriaan. Täytyy lisätä itseni faniksi, sen verran mukava kappale oli kyseessä.
0   +1 +2