Minor Groove

The Zippy Wackos

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
esssi 28.06.2006
Hyvähyvähyvä, paras teiltä. Oikeen menevää, ja toi torvi tuo ihanan säväyksen !..Siirtyminen lauluun on kyl jotenki yllättävä, enkä tiiä hyväs vai huonos mielessä. Sanojaki jäi vähän kaipailemaan enemmän, tosin varsinki tos lopus oli niin hienoja tsydeemeitä ja soitinsooloja et se melkeempä korvaa kaiken ! Kuitenki tää kokonaisuudessa saa hyvälle mielelle (: merci.
0   +1 +2
 
10
Siddhartha 22.02.2006
Tappi puhuu asiaa muuten mut täs on ihan riittävän hyvä äänityskin. tää on siis hyvä. <----piste
0   +1 +2
 
10
po-u 18.02.2006
vois jatkuu loputtomii***:D
0   +1 +2
 
10
po-u 18.02.2006
Ihana biisi! Alku varsinki.. vois jatkuu jatkuu loputtomii :D
0   +1 +2
 
8
mustalitku 12.02.2006
Biisin alku on mukavan rento ja svengaava! Tulee mieleen sellainen rento aamuinen kahvilafiilis aurinkoisena aamuna jossain ulkoterassilla, kun on vielä vähän viileää ennen kuin aurinko alkaa kunnolla lämmittämään. Tätä kuuntelee mielellään :)
0   +1 +2
 
7
Stocco 12.02.2006
Letkeää! Kuulostaa siltä kuin sedillä olisi ollut hauska soittelusessio. UUh, torvi. Vähän hienoa. Aluksi tämä oli aika basic systeemiä, mut tuo torvi kyl tuo eloa tähän. Se oniinku tän se juttu. Hupaisasti menee tuo rumpukomppi, mutta haitsun kalkatuson se kaikkein typerimmän kuulonen mahollinen. Laulusta en kyl oikeen sanoo mitää. Puolessa välissä on aika napakkaa ja hyvää meininkiä, mut kauhean pitkä vääntö tää on mulle silti.
0   +1 +2
 
8
Ceekayed 12.02.2006
Mukavan kuuloista meininkiä. Eritoten kitarasoundeista ja riffeistä/sooloiluista pidin - eritoten siksi etteivät ne ole liian kliinisiä, vain pientä epätarkkuuttakin löytyy sopivissa määrin. Laulun epäpuhtaus taas ei korvaani miellyttänyt ja olisin kaivannut muutenkin vähän enemmän "utuisuutta" koko miksaukseen, kitaroita lukuunottamatta.

Temponvaihdos tuossa 3 minuutin paikkeilla oli aika halpa - olisin itse tehnyt sen vähän näppärämmin vaikka kiihdyttämällä pikkuhiljaa tai vaihtamalla tempoa vain suoraan lennosta ilman mitään ennakointia (kuten lopussa sitten tapahtuukin).

Tosin loppuosa oli mukavan pirteä, varsinkin kitaroiden osalta (taas). Tästä voimme taas vetää vain sen johtopäätöksen että koko veisun piti kasassa kitaroiden kantava voima. Loistavaa työtä niiden osalta. Rummuista taas en paljoa välittänyt, pehmeämmät soundit olisivat sopineet paljon paremmin.

Yhteenvetona ihan kelpo veisu jonka jaksaa kyllä kuunnella useamminkin kuin kerran. Thumbs up.
0   +1 +2
 
HW 12.02.2006
Tämä tuntui kestävän suunnilleen puoli päivää enkä ole ihan varma oliko se hyvä vai huono juttu. Saattaa olla että tuo ajan venymisefekti liittyy jotenkin hiipivään tylsistymiseen mutta en voi olla täysin varma.
Tässä soitettiin varsin pätevästi. Sen verran osaa sanoa vaikka ei jazzista mitään ymmärräkään. Mutta tuon yhden riffin toistelu kävi liian nopeasti tylsistyttämään.
Ensimmäisellä kerralla laulu tuli täytenä yllätyksenä. Sitä sai odotella niin kauan että alkoi jo olla ihan varma ettei sitä tule ollenkaan. Harmi ettei odotusta täysin palkittu, sillä laulaja kuulosti kovin nuorelta ja jokseenkin epävarmalta.
Soolokitaran soundista tuli mieleen Doors. Sitä kautta biisille tuli asetettua valtavan suuria odotuksia. Osa niistä täyttyi mutta puuttumaan jäi esimerkiksi yllätyksellisyys ja omintakeisuus.
0   +1 +2
 
Zoidberg 12.02.2006
Ihan hyvää. Biisi kehittyy kappaleen aikana hyvin.
0   +1 +2
 
8
Tää on hyvä ja hyvää. Bluesia ?
Rumpuäänitykseen saisite panostaa enemmän. Siis se soitto menee mutta ei äänitys.
0   +1 +2
 
KSalmela 12.02.2006
Kunnon jazz meininkiä. Tätä kuuntelee mielellään. Mukava perinteisen oloinen biisi.
0   +1 +2