Songwriting

Tenbag

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
anskuuuh 12.04.2006
Alussa hieno riffi, ja laulaja on ihan omaa luokaansa. Uskomattoman hyvä ääni, lähellä Kurt Cobainia tai Nickelbackin laulajaa.. Kuulee, että on tehty hyvillä studiovehkeillä. Kitara on upea. Ainoa miinus tulee siitä, ettei biisi ole kauhean tarttuva.. kertsi kuulostaa musta ihan kertosäkeeseen johdattelevalta kohdalta.. Suurempaa räväytystä ei biisissä tullut, ja sitä odotin koko ajan.. Mutta loistava biisi kaiken kaikkiaan, jatkakaa samaan malliin! :D
0   +1 +2
 
10
Niina Koo 06.04.2006
Voihan v***u,p*****e tämä on MAHTAVA!

Tähän voi enää mitään sanoa.
0   +1 +2
 
10
variant 09.02.2006
PERKELE SAATANA. Tunne kuvailee parhaiten. Tämä on vaan vitun hyvä!
0   +1 +2
 
7
är-mies 08.09.2004
Sävellystä ette maininneet täydelliseksi, ja syykin siihen on.
Tämä kappale on vähän nuiva melodioiltaan, kuten myös tuo "Phatass"-biisikin. Kaikki tuotannollinen puoli on enemmän kuin kohdallaan, mutta teidän kannattaa panostaa biiseihinne runsaammin jo ennen tuota (myös) tuiki tärkeää tuotantovaihetta. Laulajalla persoonallinen ja ammattimainen ote, siitä kymppi ja musisointi sekä tuotanto ansaitsee saman, mutta kokonaisuus putoaa tuon tylsähkön sävellystyön ansiosta. Tsemppiä kuitenkin.
0   +1 +2
 
9
hipit 09.07.2004
Makee rihvi. Rouheeta rokettia, jykevää jyrää.
0   +1 +2
 
9
sikki-six 13.05.2004
Kuten tossa on nähtävästi moni jo maininnut, tämä on erittäin valmiin kuuloista settiä. Laulajalla on eteenkin vahva ääni, eikä lausumisessakaan ole moitteen sijaa.

Miinuksina vois mainita ton alun ärsyttävän talkbox/wah/whatever kitaran, joka ei mun korvaan sopinut sitten ollenkaan. Jostain syystä mulle tulee tosta laulusta myös ikävä Nickelback-mielleyhtymä.. Se ei kai ole tekijän vika. Efektejä oli myös käytetty lauluun aika ihme kohdissa, soundas vaan enemmän tuotetulta..

Aivan huippusävellys, muuten.
0   +1 +2
 
9
tammina 22.04.2004
No nyt biisissä oli sopivaa melankoliaa makuuni.
Paras kertsi näistä toistaiseksi. Tuotantohan on laadukasta
joka biisissä.
0   +1 +2
 
~lilli~ 17.01.2004
lissää
0   +1 +2
 
8
Hip 10.07.2003
"Mikserissä ihan omaa luokkaansa oleva biisi" -bize Sävellyksestä masterointiin. Ja jos valtakunnallisen radioaseman juontaja spiikkaisi tämän olevan uusi ameriikan listaykkönen, hitusen häpeillen myönnän, että uskoisin täysin. Maailman ostetuimmallakaan ei kuitenkaan vielä minua osteta, joten tähtää siitäkin yli. Lähde suuntaan King's X.
0   +1 +2
 
10
Jka 03.06.2003
Mitähän tässä sanois... Mielestäni mikserin parasta antia tällä hetkellä, tällä kappaleella olisi varmasti myös kaupallinen tulevaisuus. Teknisestä puolesta en rupea selittelemään, en koe siihen tarvetta koska mielestäni biisi kuulosti erittäin hyvältä. Piste.

Kappale 9½ laulu 10-
Toivottavasti tulee lisää tällaista ja pian. :)
0   +1 +2
 
9
Khimil 31.05.2003
Erinomainen tuotanto, sävellys, sähellys ja sanoitus. (Olipa osuva...) Kuitenkin näin lofilla soundit eivät ehkä ole kohdallaan, mutta ylitti reilusti kynnyksen ladata koko setti kovalevylle. Laulajalla on kunnon jenkkityyli ja muutenkin vaikutteita on Amerikan ihmemailta, nimiltä kuten Foo Fighters, Queens of the Stone Age. Ehkäpä myös hieman Deftonesia on kuunneltu... Kitaravalli on esimerkillinen, eikä kokonaisuus ole missään heikoilla... Huolellisen tuotannon kuulee mm. kertosäkeen taustapadeissa. Hyvä hyvä! Erinomaista!
0   +1 +2
 
10
Trace 25.04.2003
Tämä kappale on ei kyllä jää yhtään jalkoihin minkään yhtyeen kanssa. Tämä on aivan myynti kamaa! Tälläisen levyn ostaisin luultavimmin mitä pikimmiten. Kaikki tässä kylllä toimiikin, ei ole minun kohdallani mitään valittamista. Harvinainen kymppi räpsähtää!
0   +1 +2
 
10
variant 05.03.2003
Hieman erilaista tenbagia. Iskee silti kuin armeijan kenttälapio säkylän routaiseen maahan. Jos voisi antaa numeron 11 niin vokaaleille sen ainakin voisi antaa. Piristi taas mukavasti vemppapäivää tätä rokkirämpytys. Odottelenkin jo innolla seuraavaa liveä. Niin ja kiili Viesti AUK odottaa maanantaina :)
0   +1 +2
 
8
twisted 16.02.2003
Hyvä biisi, mutta ei niin tarttuva kuin edelliset. Todella hyvin soitettu ja pre-chorus oli kiva. Virveli olis tosiaan voinu olla iskevämpi, mutta muuten soundaa todella hyvältä!
0   +1 +2
 
Juha Kiili 16.02.2003
Pakko tähän vähän alakommenttia, kun joku oli jaksanut kirjoittaa enemmän kuin kaksi lausetta. Piisiesittelyn oli täysin tarkoitus aiheuttaa närää ja jotain kärkkäitä vastalauseita. Eipä ole kuulunut ja oletkin suht ensimmäinen joka purnaa jostain teknisellä puolella. Hyvä niin, koska eihän tuo nyt millään tapaa ole täydellinen. Rumpalistin pallilla istuu VSTi syna nimeltä Battery ja eräs hyvä ilmainen rumpusetti. Autotunea on käytetty ainoastaan kertosäkeen taustastemmoissa (siinä kyllä raskaalla kädellä). En ainakaan muista käyttäneeni sitä muualla, mutta koska en autotunea käytä real-time efektinä, niin olen saattanu johonkin laittaa sitä enää muistamatta. Yleisesti ottaen en kyllä Tenbagissa enää sitä haluaisi käyttää.
0   +1 +2
 
bize 15.02.2003
Lähden liikkeelle teknisistä asioista, kun tuolla biisiesittelyllä kerran asetettiin noin korkea ennakko-odotustaso. Virveli olisi voinut olla hieman iskevämpi ja kovemmalla. Ja kun tämä kerran on tällasta radiosoittomeininkiä, niin tota basariniskua olisi voinut korostaa hieman enemmän masteroinnissa sidechain-kompuralla, mutta se nyt on jo melkein makuasia. Olisi selkeyttänyt hieman puuromaista kokonaisuutta. Muuten rumpusoundeissa ei ole mitään vikaa. Laulu hukkui kertosäkeessä kitaroiden alle. Mutta mutta, kivasti samaa soundia ja tyyliä kuin edellisissäkin. Biisinä hieno, mutta liian massaa. Ei jää ainakaan parilla ensikuulemalla vielä soimaan päähän, vaikka tehokkaasti näitä nykypäivän kliseitä pyöritteleekin. Lauluääni on täydellinen. Teillä on joko helvetin tarkka rumpali tai reason istuu yhä patteristin pallilla. Ja vokaalit taisi olla kevyellä autotunella kiillotettu. Mikserissä ihan omaa luokkaansa oleva biisi, mutta en ihan vielä singlenä kävisi tätä kaupasta hakemassa.
0   +1 +2
 
10
Makkelpax 13.02.2003
Kyllä tällä kybän meikältä heruttaa! =) Aivan loistava, sekä saundeilta (joista pidin etenkin rumpujen kohdalla) ja tietty Juhan ääni lyö fiilismittarin kaakkoon kun tätä kuuntelee. Tässä on niin paljon potentiaalia että huhheijaa! Eli kyllä se rockitus uppoaa myös vannoutuneelle trancettajalle kun markan munkki jos se on näin hyvin tehty.
0   +1 +2
 
8
atommic 10.02.2003
No jopas oli hyvää soundia. Biisi tyylilajissaan keskivertoa edustavampi, hyvä kertsi ja stemmahoilotus on aina kivaa. Hyvä hyvä!!! ps. Olisin antanut 8,5 jos se olisi mahdollista mutta... :)
0   +1 +2
 
10
Rion 08.02.2003
Kylläpäs on perkeleen kovan kuuloista materiaalia. Loistava ääni sulla! Todellakin pro-kamaa!
0   +1 +2
 
10
RX24 05.02.2003
Ja täydellisesti kuunneltu täydellisillä vehkeillä.
0   +1 +2
 
9
memu 05.02.2003
Uujee, uutta Tenbaggiä, vihdoinkin. Eteenpäin on taas menty, ehkä biisi on hitusen monipuolisempi ja vaihtelevampi kuin edelliset. Toisaalta tämä ei ehkä pistä karjumaan kertosäettä yhtä suurella vimmalla ja voimalla kuin vaikka 'this is true'. Kaikki on kohdallaan ja taas on keksitty hyviä koukkuja. Ehdotonta Mikserin kermaa!
0   +1 +2
 
10
Koinonen 05.02.2003
Mä sanon edelleenkin, että Kiilin ääni on suomen kovinta tasoo. Siitä napsahtaa kyl IIIISO plus! Biisi on kokonaisuudessaan kyl laatukamaa. Huomaa, että asennetta ja osaamista on! :D
0   +1 +2
 
10
DELPHiON 05.02.2003
Jaahas, siis tällasta on Tenbag. En ole aiemmin kuullutkaan, ja vaikka en biisistä tykännyt yhtään niin onhan tämä aivan vitun laadukasta shittiä, eli kymppi siitä.
0   +1 +2
 
9
Fakap 05.02.2003
Ainiin ja sen lopetuksen kohdalla ois voinu ottaa delayt kokonaan pois.. ainoo mikä häiritsee.
0   +1 +2
 
9
Fakap 05.02.2003
Mun mielestä sen breikki-intron ois voinu jättää. Mutta täähän on silti ihan vitun hyvä! Siis mun playlisteissa ei toistaseks taida olla yhtään mikseribiisiä.. mutta tää jää varmasti. Tää on ihan kansainvälistä tasoa ja kyl tällä pitäis radiosoittoja heruttaa teiniX kanavalta =) Ihan ton vikan soolovokaalin ois voinu jättää sumentamatta noin hiljaseks.. ois ollu parempi esim filteröidä se semmoseks puhelinääneks tjsp.. mutta ysi tippuu ihan selkeesti ja se on multa jo paljon! Lisää tämmöistä!
0   +1 +2
 
10
North Vibes 05.02.2003
Biisi koukuttaa alusta loppuun. Täydellistä, loistavaa.
0   +1 +2
 
Nyhde 04.02.2003
On tämä kyllä aika pitkälti täydellistä hipova kappale omalla tavallaan, vaikken aina ihan tällaisesta pidäkään. Tässä on kuitenkin reippaasti asennetta ja onpahan vielä Mikseriläisbiisi.. sellainen pikkuseikka lisää aina tunnearvoa melko huomattavasti. Ei tästä voi oikein kuin tykätä. Vokaalit ansaitsevat jälleen kerran persoonallisuudellaan erityismaininnan. Soolo sopi paikalleen kuin oksa korvaan. Oikein, oikein kiva biisi, josta tulee mieleen Foo Fighters ja Queens of the Stone Age. Ja vaikken oikein kummankaan musiikista pidä, pidän tästä aika paljon. Tällaisia bändejä pitäisi olla enemmän antamaan Mikserille kasvojenkohotusta :) ..jos nyt jotain negatiivista haetaan, niin vokaalit eivät oikein sopineet lopun ug-riffin päälle, mutta eiköhän siihenkin totu.
0   +1 +2
 
Laihanen 04.02.2003
Herra keelyn äänestä lohkeaa pisteitä 10+, kitaroista 9, rummuista 9, suvantokohdista semmoinen 10- ja kokonaisuudesta masterointeineen tiukka 9.85.
0   +1 +2