Stretskitse (feat. Pyry)

Belz Krov

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
dbgirl 12.03.2006
Oi mikä ihana naivistinen alku! Laulu kuulosti todella hyvältä. Kaikki toimii. Pistää myös tanssimaan. Hiukan kun ahdistuneempi tunnelma olisi. Nuo uuu'uttelut kuulostivat mielenkiintoisilta.
0   +1 +2
 
8
Juise6-0 03.01.2006
ei paska muttei kylä sun parhaimpien tasoa. Vähän sekava meininki, laulu ehkä sit dominoi liikaa. Ei ollu oikein juttua johon tarttua, muttei ihan hillitön rokkimeininkikään jollon sitä ei tarttis.
0   +1 +2
 
7
Aikab lailla toi syna seikkailee päättömästi puolelta toiselle, oikee kitara taas tuo sitä musiikkia kappaleeseesn ja laulu myös jotenkin saa kappaleen kuulostamaan kappaleelta. Meno on railakasta, ihan hyvin pysyy kuitenkin paketti kasassa. Hyvä veto.
0   +1 +2
 
Coach 07.12.2005
Aika mainio kitarasaundi. Kova meininki siinä. Laulukin on mukavan kuuloinen. Harmi vaan että hienon alun jälkeen kappale yltyy vähän turhan levottomaksi. Siinä vaiheessa kaikki oli kohdallaan kun laulu alkoi. Sillä meiningillä jos olisi jatkunut niin hienoa olisi.
0   +1 +2
 
9
Dr.Groove 07.12.2005
Hilpeä, elektronen ja erikoinen alku ja toteutus. Soundit ovat melkein riipivät, mutta jotenkin kokonaisuus kuitenkin toimii. Biisissä on energiaa ja menoa. Mukana myös mielenkiintoisia etnisiä elementtejä aika jännällä tavalla karheisiin soundeihin sekoitettuna.
Ensivaikutelma biisistä oli aika huono (klikkasin jo arvosanaksi 6), mutta kuuntelun myötä biisi vain parani. Aika hyvä suoritus!
0   +1 +2
 
7
aksilvast 07.12.2005
Aika raskasta tää on kevyeen darraan. Toisaalta aloin pitää tästä kun biisi pääsi kunnolla vauhtiin. Pikkasen tässä ollaan ns. puuropadan äärellä. Tyly biisi kaikkiaan, ei paljon kursailla.

Mielenkiintoista möykähtävää kamaa.
0   +1 +2
 
sadomatti 15.11.2005
Hmm.. Todella mielenkiintoinen yhdistelmä kolinaa, melua, sekasortoa ja 80-luvun popinomaista fiilistä. Hyvältähän tämä suussa maistuu kun vähän pyörittelee. Ainoa asia mikä jäi vähän harmittamaan oli tuo rytmikitaran korvike. Näissä BK-kappaleissa kun muutenkin on ollut ihan hyvää riffiä, se olisi kiva kuulla oikeasti soitettuna. Bassokin puuttui yhtälöstä, mutta se toimii myös tehokeinona ohuen ja sitä kautta kylmemmän äänimaailman tuottamiseen. Laulut toimivat vallan mainiosti, niitä voisit ehkä yrittää livauttaa muihinkin visiointeihin.

Arvosanan antaminen tuntuu vaikealta, joten jätän sen tekemättä.
0   +1 +2
 
9
JaDubb 05.10.2005
Friikki leijailusoundi. Sähkökitara tulee näpsäkästi ryhdistämään menoa. Kitara on ehkä hieman liian kapean kuuloinen. Laulu toimii säröineen hyvin, myös taustahoilaus on näpsäkkä. Pääkohdissa on ehkä hieman liikaa tavaraa soimassa kerrallaan. Kevyempänä voisi toimia paremminki. Nyt esimerkiksi rumpulinja jää täysin rutinoiden ja voksujen alle.

Kyllähän tämä vallan energinen kappale on ja tarjoilee mukavaa soundia monenkin eri instrumentin muodossa. Ehkä rumpulinjaa paremmin esiin ja pituutta lisää, niin aikamoinen herkku olisi käsillämme. 8½
0   +1 +2
 
Lapsi_ajassa 05.10.2005
Jas jas. On tämä elektroniikka ja industry musiikki meikäläiselle aika helmiä sioille. Mukavaltahan tuo kuullosti, mutta lajiin syvemmin perehtymättömänä ei paljoa osaa sanoa. Sanotaan nyt sitten mitä osataan.

Alun 30 ensimmäisen sekunnin häröily ennusti jotain muuta. Odotin jotain sumeilemattoman psykedelia-happo-uni-juttua. Sitten tulee toi pomppu-osa. Aluksi tuo laulaja vähän häiritsi. 1:45 kohdan vahventuminen on hyvä. Tuo hieman lisää fiilistä.

Soundit ovat taustalla aika puuroa, mutta en tiedä kuuluko se asiaan. Riffi ja lopun takana ulisevat leadit ovat kyllä varsin mainiot.

En anna arvosanaa kun en oikein tiedä mitä antaa. Olisin antanut kasin, mutta katsotaan sitten kun olen hieman perehtynyt tämän kaltaiseen musiikkiin
0   +1 +2
 
9
Kalaforn 04.10.2005
Jep, pikkuisen tunkkaisuutta havaittavissa biisissä, mutta eipä se kovin paljoa haitannut menoa. Kitarat olivat aika ahdistavan kuuloiset ja sehän vain paransi asiaa. Hmm, oikeastaan koko biisi on aika Nine Inch Nails-mäisesti hyvä, hmm, laulu on kylläkin hiukan Colony 5:n luokkaa, mutta juu-u, muilta osin täyttä NINiä, jees. Ei voi muuta sanoa, kuin että aika pirun hyvää. Ainoa haittapuoli oli ehkäpä tuo tunkkaisuus, muuten lähes täydellinen. \m/
0   +1 +2
 
8
Mr. Shields 04.10.2005
Jees, täytyy sanoa että hiukan pelolla odotin sitä laulua.. Moni demo tason biisi sillä kustu täydellisesti. Mutta täytyy sanoa että eihän tuo ollenkaan paha ollu.. Soundi oli oli aika tunkkainen (oman soundin tietäen on kyllä vääryys valittaa asiasta) mutta kotona tehdyltä ei studio tasoa voi odottaakkaan.. Mutta ihan svengi pätkä
0   +1 +2