Airshock

Protush PS2 Production

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Protush 09.10.2011
Pistetään harkintaan :)
0   +1 +2
 
8
DJ Smash 08.10.2011
Hei mään, tee tää oikeesti remakena tai remixinä uusiks ja jakoon, takaan et tää sois ainaki täällä lahdessa ihan kaikissa bileissä missä nyt oon soittelemassa :)
0   +1 +2
 
8
DJ Smash 06.10.2006
Hmm.. biisi on saundiltaan jotain housen ja trancen välimaastoa, helposti voisin kuvitella itseni soittelemaan tätä jossain bileissä. Ei siinä mitään, mahtavaa saundia :)
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 08.11.2005
Ottaen huomioon, että pleikalla on vaikea saada hiottua soundia, menettämättä biisin tärkeää dynamiikkaa. Tässä on on kuitenkin se meno ja fiilis mukana. Ihan mielettömän hyvät rytmit ja mahtava bassline. Kyllä tämä saa innostumaan ja helmen tästä tekee se, että tämä on pleikkabiisi... voisin kuvitella tämän aivan mielettömiin mittasuhteisiin, jos tämän tekisi jollain muulla uudestaan.

Rytmitykset toimii sen verran hyvin, että pakko tälle on antaa kiitettävä... en arvostele tätä pelkkänä pleikka-biisinä, vaan arvostelen tämän siinä missä muutkin teokset täällä mikserissä. Äänenlaatu tiputtaa vain numeron kympistä ysiin. Kymmenen pistettä taas tulee siitä, että tälläisen olet saanut pleikalla aikaiseksi.
0   +1 +2
 
Jammin Benjammin 28.09.2005
Alkaapa tyylikkäästi ja mukaansa tempaavasti. Jotenki onnistunu "ibiza-soundi":). Hyvän kuulosta kamaa kyllä taas. Kikki särkee vähän mutta mitä helvettiä sitten:D!? Mahtavan nostalginen meininki, tulee mieleen mun mielestä trancen kulta-ajat 1996-2000. Täs on oikeesti mun mielestä vitun hyvä meno, vaikka äänenlaatu on mitä on, niin idea ja tunnelma on mun mielestä tärkeimmät, ja ne tästä löytyy:)!
0   +1 +2