Evolution of Synaesthesia (Final Edit)

Re-Vision

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Chaos Crew Dj's 27.03.2005
Aah, loistavaa.. Biisin tunnelma kantaa alusta loppuun saakka hyvin. Melodia on mielestäni todella liikuttava/koskettava. Tämä laittoi suun hymyyn ja jalan heilumaan.

-Ivan E-
0   +1 +2
 
nothin 20.06.2004
Parin kuuleman jälkeen ihan tarttuvaa materiaalia. Yksinkertaisista aineksista yksinkertaisen menevää.

Kyllähän tuo delay llama voi toimia jos sitä käyttää oikein, ja tässähän se passaa hyvin: yhdessä basslinen maukkaan rapeuden kanssa menee ihan nappiin. Leadi hyppii jokseenkin nenille, liikaa ylätaajuuksia. Ei kokonaan huono, sillä samalla se repii vähän väriä kappaleeseen. Joku kompromissiratkaisu ehkä paikallaan? Niin kuin ylhäällä jokunen jo onkin maininnut, pienet lisämelodiat eivät tekisi ollenkaan pahaa, kuten ei myöskään muu lisähilke. Itse biisi jaksaa kantaa itseään hyvin loppuun, joten rakenteessa ei ole valittamista.
0   +1 +2
 
9
dzc 05.08.2004
2:42 eteenpäin kiitettävää matskua, ei kyllä alussakaan mitään valittamista. Silti jäin odottamaan jotain loppuhuipennusta tjsp.
0   +1 +2
 
10
mevert 20.12.2003
Hieno kappale. Tää oli selvä 10+ mut sitä ei voi antaa niin anoin tästä sitte 10 .
0   +1 +2
 
10
Ture 15.07.2003
joo..kuten edellä mainittiin niin pelkällä buzzilla tehtynä tämä on aivan huippumatskua...ehdoton 10 jopa 10puol
0   +1 +2
 
9
Buhis 13.07.2003
Onhan tää soundeiltaan ja toteutukseltaan huippuluokkaa. Myös melodiat iskevät ihan mukavasti tällaiseen trancediggariin ;) Tuo eka leadi tulee vain hiukan liian korkealta, ja (ainakin mulla) se käy vähän korviin. Kyllä tää todella hyvää synthpoppia on, mutta ei kuitenkaan yllä Detektor Elevenin biisien tasolle ;)
0   +1 +2
 
8
Che 10.03.2003
Ihan baska. No ei.

Alkaa todella lupaavasti ja tuo päämelodiakin on ihan jees -tasoa, mutta jotenkin saundimaailma on hiukkasen liian köyhä minun makuuni. No, minä olenkin väärässä, mitä yleisiin mielipiteisiin tulee. Hyvä biisi, ei siinä mitään. Nih, pidä arvostelus, ADOM-peelo.
0   +1 +2
 
8
LoSight 28.02.2003
Hyvä melodia ja kaikkee... ikävä kyllä en ole mikään synapoppi fanitusmaximus... joten en oikeen mitään säväreitä tästä saanut.. kivat soundit paikkapaikoin vaikka leadi nouseekin välillä korviakin vihloviin korkeuksiin...
Kyllä tuo melodia on jokatapauksessa ton biisin paras osa-alue kun soundit ei MUN huom! MUN mielestä ole mitään päätä huimaavia.. et asenne kasin annan...!!!1!!
0   +1 +2
 
7
Tune 27.02.2003
ihan mukavaa poppista. mutta toi lead melodia on ihme taajuuksilla ja kuulostaa lähinnä joltain hikiseltä kissan kiusaamiselta. =)
aika riisuttua musaa. minun mielestä vain.
vokaalit mukaan niin saat jotain lisää ja parempaa. säröt pois. =)
0   +1 +2
 
Q 27.02.2003
Kahden normaalikuuntelelun jälkeen jäi mieleen jonkun verran liian kevyt alapää ja yleisvaikutelma oli, että aika diskanttivoittoista, muuta ei juuri jäänyt käteen. Kuuntelin kuulokkeilla vielä ja nyt sitten tulee sen perusteella kommenttia. Alapäähämäys tuli, kun juuri technoa paukuttelin, niin korvat tottui siihen, ignoraa alku siis. :) Alkaa kivasti munkin suunsoitolla, mutta soundi on kuitenkin aika kuiva, eli ehkä siihen olisi voinut jotain pientä modulaatiota heittää, ehkä kaksi delay-lamaa ja toinen hieman kirkkaammin vaikkapa. (mainos: Konec:n seuraavassa biisissä munkkikuoro hoitaa "303-narinat", joten juuri asiaan perehtyneenä puhun siis:) Sahabassline toimii ihan hyvin, mutta sen tueksi tarvisi jonkun hieman napakamman toisen blinen tai sitten vaihtoehtoisesti voisi viskata esim. selloa mukaan, kontrabassokin kävisi mainiosti. Biitti, parin ekan kuuntelukerran aikana tuli mieleen että mihin ne variaatiot on jääneet. Jännä yksityiskohta muuten; "never tasabiitein", mutta kuitenkin ohaikka vetää kyseistä polkua, vaikka onkin hieman kaikua yrittämässä hämäämistä. ;) Breakbeat olisi biitin tueksi aivan loistava vaihtoehto, on tuo 808-biitti sen verran kuiva noin. Tuo synaliidi, en taidakkaan olla tutustunut kyseiseen vsti:n saloihin, mutta ihan hyväsoundinenhan se on, vaikkakin edelleen on aika korkea ja melodia tuntuu hieman hyppivän. Eli kun vertaa esim. basslinea ja melodian skaalaa, niin hieman konfliktia löytyy, vaikka ei tavallaan kuulostakkaan huonolta, hieman päättömältä vain. Ja ehkä kevyt phaser olisi sopinut joihinkin vaihtoihin, hieman rikastuttamaan. Liidin stereovaikutelmasta plussa, hyvin on kaiku pysynyt kuvassa mukana, eikä poukkoile ihan miten sattuu. Ja tuo narina, se nyt kuulostaa aika pitkälti ylimääräiseltä, tilalle olisi voinut laittaa vaikka jotain pientä fx:ää (vrt. "Nymf" 0:35) Buzzin fm-synilla saa hyvin sopivia kohinoita tälläiseen matskuun, tarvitsee vaan pistää kiva efektilinkitys. :) Kokonaisuutena biisi on ihan ok, mutta liidi kulkee liian kerkealla ja jonkun asteinen kuivuus vaivaa alusta loppuun. Vokaalit saattaisivat olla suora ratkaisu, koska silloin taustat menettävät hieman merkitystä kuuntelijan korvissa. Taustamusiikkina menee, mutta mielestäni tällä ei radioon vielä selvitä, biisiä väheksymättä. Jälkituotanto ja masterointi vielä lopullisesti kuntoon niin seuraavalla biisillä on hyvät lähtökohdat, mutta opettelemallahan sitä vain oppii. :) Saatanpa remixata tätä, kunhan nyt ensin katselen omat kulkevat projektit läpi, siitä sitten myöhemmin.
0   +1 +2
 
8
Inkku 26.02.2003
näin heavytyttönä en tämmösestä musiikista niin perusta, mut kyllähän tätä voi kuunnellakki! ei mitään sekundatusinatavaraa... lisää:)
0   +1 +2
 
9
Prote 24.02.2003
Eipä tässä muuta, muuten 10, mutta kun et pääse Detektor Elevenin tasolle ;)
0   +1 +2
 
9
Red 21.02.2003
ihQ menin antaa vahingossa arvosanan omalle biisille.. *noloa*
0   +1 +2
 
Mark Vera 20.02.2003
Hieman paremmalta kuullostaa kuin tuo alkuperäinen. Reverbissä on jotai outoa, varsinkin virvelin kohdalla. Melodia on aika korkealla muuhun verrattuna ja kuullostaa putkelta. Tarkoituksella tai ei, ikävän kuuloinen. Haitsit on vähän matalalla pitchillä, voisi niitä nostaa ja säätää diskantteja kuntoon. DELPHiON mainitsikin, että tästä puuttuu tausta sälää, eli choirit, arpeggiota ja muutamaassa kohdassa toimisi synabrassi (saw) choruksen läpi. Jos vähän lisää 80-lukusaundia halutaan niin nätti orchestral hit iskemään pariin kohtaan :) Loppu on vähän vaisu ja loppujen lopuksi suu jää kuivaiksi biisin jälkeen. Vielä tässä olisi työstämistä mielestäni.
0   +1 +2
 
9
Rebound 09.02.2003
tee ny vaa loppuu se cd et senki saa jossai vaihees, ei tartte sanoo enää et tää on kova ku on jo sanottu... TÄÄ ROXOR! :)
0   +1 +2
 
8
Pulssi 09.02.2003
Mielestäni ihan ok syntikkapoppis, melodia kohdallaan (tosin haikeammaksi olis saanu vielä laittaa), rytmi kohdillaan, bline mongersi biisiin sopivasti. Tuon soololiidin (vai mikälie) sävelkorkeudesta puhuttiinkin jo, sama nappasi mulla hiukan korvaan. Jokin übernyyhkyräjähdys tuosta puuttui (en tiedä haettiinko sitä). Muuta puutetta en oikeastaan keksikään. Hyvä tämä biisi on.
0   +1 +2
 
10
Drachkin 08.02.2003
Tää on kyllä helvetin loistava biisi! Ei ne rummut nyt loppujen lopuksi ole edes niin pahat, vaikka aiemmin sanoinkin niin. muutamien kuuntelu kertojen jälkeen se ei haittaa. melodia on mahtava ja muutenkin loistavasti toteutettu! ei tästä voi olla antamatta muutakun 10!
0   +1 +2
 
9
juhok 06.02.2003
Heh.. Delay Lama on paras! ;) Okei, no biisi on suht hyvin laadittu, rakenteeltaan ihan toimiva.. Ihan hyvää kamaa.
0   +1 +2
 
9
Asetti 03.02.2003
Tota yllätit mut kyl aika pahasti, täähän on aivan mainio biisi!, samastuin heti sun basslineen, mut toi melodia mikä lähtee tos alus tuolta taustalta nii se kyllä tosiaan tulee aika lujaa, hyvää, siis erittäin hyvää vaihtelua muihin sun biiseihis, tai tuntu ainaki siltä, kokonaisuudessaan erinomainen biisi kuhan hiljennät vähän sitä melodiaa, lisää tällästä !
0   +1 +2
 
9
Teknomyssy 01.02.2003
Mitä sitä sanois? Hyvästä biisistä tuli vielä parempi :) Tälle kappaleelle olen myyty :)
0   +1 +2
 
8
DELPHiON 31.01.2003
Jees, täähän oli hyvä.. Tosin tästä puuttuu kaikkee ylimäärästä sälää, enemmän biitin aineksia ym, taustalle stringejä, jotain synamattoo yms.. Tuo 1:15 kohdassa alkava melodia tulee kyllä liian lujaa.. Siitä vois vähentää diskanttia, laittaa vähän hiljasemmalle ja hirvee delay perään, nii vois toimia.. Koita laskee vaikka oktaavilla sitä! Vois vaikka ehkä jossain vaiheessa remixata tätä..
0   +1 +2
 
8
Fakap 30.01.2003
Synthpoppiin perehtymättömänä arvostelen tän ihan sen mukaan miltä kuulostaa korviin. Eli alku kuulostaa ihan peruskamalta. Liidimelodia oli hieno, mutta siinä itse liidissä oli jotain joka häiritsi korvaa. Oliko se liian korkea, terävä tai liian selkeä delay, en tiedä. Kyllä tää tiettyihin fiiliksiin/tilanteisiin on ihan nappi musaa. Tällä hetkellä tää kuulostaa ihan peruskamalta ja aika yksinkertaiselta (no eikös synapoppi toisinaan perustu yksinkertaisuuteen). Vaikuttaa siltä että tää sun biisis todellakin sytytti porukan, hyvä homma! Itse en uskalla antaa kuin kasin, pakko olla rehellinen. Taitaa olla eka arvostelemani synapoppi btw.
0   +1 +2
 
9
Drakmin 29.01.2003
Havaintoja: bassline vaihtaa korkeutta hienosti "etuajassa" , basari ok, jotkut 404 jutut ehkä hieman irtonaisia. Biisin melodia on pistetty ihan väärällä äänellä, liian korkea ja diskanttipitoinen. Liian "trance" soitin. Mielestäni melodia on edelleen liian kaukaa haettu. Biisin tunnelma on todellakin 10 arvoinen, mutta mielestäni heikko melodia pilaa kokonaisuutta. Melodia kannattaisi (ainakin kokeilla) soittaa esim. pianolla ja melodian nuotit olisi parempi hakea lähempää toisiaan, ei siis _liikaa_ 7 nuotin korkeusvaihteluja koska silloin melodia ei oikeen jää päähän. Tämä ei ehkä ole ihan synthpoppia? Arviostani saattaa jäädä huononbiisin tunne ilmaan mutta se johtuu siitä että yritin antaa tavallista enemmän kritiikkiä jos vaikka biisiä saisi vieläkin parannettua. Ehdottomasti todella positiivinen kokemus. Suosittelen.
0   +1 +2
 
9
Melodia on ihan päätön.. mutta muuten ihan mukavaa elektroa.. juuri ja juuri ysin arvoisesti.. ;)
0   +1 +2
 
Nyhde 29.01.2003
Äääää. Mä en jaksa tuota melodiaa enää yhtään kertaa. Oilsit tehnyt sen vaikka jollain ehaanalla chippileadilla tjs. niin olisi meininki rokannut suuremnmnmnpin. Ihan ookoo perusmatskua, mutta ei oikeasti kympin arvoinen biisi. Sijoittunee ensi viikolla hyvin listoille ;>
0   +1 +2
 
10
Jollas 29.01.2003
Tää on viel parempi!
0   +1 +2
 
10
Meikku 28.01.2003
Köh köh , aloin kirjoittaan Jumalalle kirjettä että sais kuulla tämmötteitä kappaleita lisää . Ota tosta nyt selvää mitä pidin kappaleesta ;D
0   +1 +2
 
10
sakke-makke 28.01.2003
no nyt on draivia piikkasen enemmän ku tos 0.9 versiossa. Haikat vie hyvin etteeppäin. Muon synthin "liidi" on loistelias. Pikkuusen on vieläkin reeverbbiä liikaa tossa snaressa, ainakin mun korvaan, mutta sehän on tuottajan/sovittajan eli Redin omakohtainen näkemys toimivasta takapotkusta, enkä siksi siihen sen kummemmin puutu. ja täysin kuivana 808snare ei pelittäis kyllä yhtään. Tää on selkeästi kuitenkin ns. taustanauha, johon EHDOTTOMASTI tarvitaan sanoitukset!! Tyylihaku on selkeästi "Firevision":in, m44 yms.-suuntainen, mutta mitäs siitä. Tällä pistää kyllä edellä mainituille kampoihin kun hommataan edes kohtalaiset vokaalit tähän - että saatais radioon playlistille - Sikäli mikäli Red (re-vision) kyseistä asiaa halajaa?! ja tällasella biisillä - en näe mitään syytä miksei halajaisi. =O ja ja.. no, kybän annan, laulunpuuttesta huolimatta. On tää NIIN positiivisella tavalla KAUPALLISTA. Sellanen diiteili tähän loppuun vielä, että toi feidaus ei ollu kovin nanna. pistät vaan sen liidi-kertsinpätkä vinkumaan lopussa 8patternia ja vika nuotti jotenkin poikkeava, u know.. mä voisin yrittää kehitellä sanoja/lauluu tähän.. vaikka olen kyllä aika keskinkertainen suihkujodlari ;) ..mutta pohjaa saattais olla vähän (ja rahoiksilyömisen tarvetta=)

Great!
0   +1 +2
 
10
crane 28.01.2003
helkkarin hyvä biisi, ääni parempi kuin aikaisemmassa jotenkin ei särise niin paljoa ja muutenkin.
0   +1 +2
 
10
Aleba 28.01.2003
Ei hitto!Tää on loistava!Jollain tavalla tää eroo tosta edellisestä ja tää on paljon parempi.Mut muuta en osaa sanoo.Ukko osaa asiansa!=D
0   +1 +2
 
10
Rion 27.01.2003
Huuhhuh että on kova kipales..tämä kuulostaa kyllä paremmalta kuin tuo edellinen versio. Kicki on jotenki iskevämpi ja haitsut on paremmat. Hienoa kuunneltavaa todellakin ja edellelleenkin täyden kympin arvoinen suoritus..voisin jopa lisätä sen plussan vielä. En lisääkkään, sillä tässä ei ole niitä mun toivomia vokaalihuohotuksia. :)
0   +1 +2