Velvet Night

Crimson Lotus

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
johnnymichael 02.09.2006
Taitavaa ja tyylikästä meininkiä kaikin puolin! Tässä oli mielestäni hienosti omaa leimaa, ettei koko ajan ollut mielessä miltä bändiltä mikäkin kohta oli kopioitu.
0   +1 +2
 
10
Norman Bass 20.07.2006
Musiikki puhukoon puolestaan itse, sanoo tää nyt tähän... taidokasta!
0   +1 +2
 
argon 03.07.2006
Kiteytettynä: mainiota, isännät (ja arvon emäntä tietysti myös :-) ) !!!

Kevyesti Mikserin yläkvartaaliin menevää meininkiä, aidosti progressiivista metalliahan se tämä. Toki vaikutteet kuuluvat, mutta niinhän ne meillä kaikilla täällä Mikserissä - mutta kun vaikutteiden suuntaan kumarretaan tyylillä ja lähtötasoltaan ne ovat kovaa luokkaa, niin en tosiaan ryhdy rutisemaan turhia. Muutenkin: nimetkääpä maailmalta bändejä, jotka ovat aidosti määritelleet uusia tyylisuuntia viimeisen 10 vuoden aikana, eipä taida kovin montaa tulla mieleen...

Soitannollisesti erittäin valmista tavaraa sekä sävellyksellisesti että sanoitusten puolelta erittäin toimivaa kaikilta osa-alueiltaan. Eipä ole aikoihin tullutkaan innostuttua mistään mikseristä kuulemastani näin paljon - saitte juuri uuden fanin.
0   +1 +2
 
8
SIAR 17.06.2006
Laulu ääni on hyvä. Kikoista pidin!
0   +1 +2
 
9
eleeton 17.02.2006
Hyvä hyvä, loistavaa! Hyvä konsepti, kotistudiopainotteista ja soundit toimii!
Haen heti lisää.
0   +1 +2
 
Windreaper 27.12.2005
Noniin, bändin oma ääni löytyi jo tältä tuoreemmalta äänitteeltä. Vieläkään ei voida mielestäni puhua kauhean omaperäisestä projektista, mutta tämä erottuu mielestäni kuitenkin selvästi massasta. Tuotantopuoli on myös parantunut. Nämä ovat makuasioita, mutta rummuissa saisi olla edelleen enmpi potkua - basari ja virveli hukkuvat usein miksaukseen. Bassopuoli on myös aika kevyt, kuulostaa siinä suhteessa aika paljon joltain italoprogelta.

Tuo 5:20 synasoolo oli erikoinen ja erittäin hieno. Kerrankin vedetään synasooloja jollakin muulla kuin särökitarasaundilla :). Soitto on mielestäni muutenkin hieman varmemman kuuloista kuin Forewordilla. Kaiken kaikkiaan mainio biisi, jään mielenkiinnolla odottamaan jatkoa.
0   +1 +2
 
10
DeusNova 26.11.2005
Olisin antanut 9½ jos olisi ollut mahdollista, koska maailmassa ei ole olemassa täydellistä kappaletta. Tämä kuitenkin on lähelle sitä ainakin itseni kohdalla. Dikkailen eritoten ayreonia ja pain of salvationia välillä dt:n deeveedeet uppoo loistavasti. Tämä setti tarjosi juuri sellaisen musiikillisen elämyksen jota olen hakenut. Toimivia kitara ja kiipoordi riffejä! Laulajan ääni on hieno ja naislaulaja tuo mieleen blue statesin ja sehän on pelkkää plussaa perkele! :D

Hyvä esimerkki siitä siitä miten hommat pitää hoitaa miksaus, äänet ja sävellys huippuluokkaa! Millaista mikitystä on käytetty rummuissa? entäpä settiä?
0   +1 +2
 
9
an 25.11.2005
Kerrassaan mainiota meininkiä. Vielä kun tämän saisi vähän raikkaammilla soundeilla. Kaikin puolin tehokasta, mielenkiintoista musiikkia.
0   +1 +2
 
9
peeping tom 18.10.2005
Mikä mä oon tätä nyt arvostelemaan... mutta kyllä sitä aina hyvän tunnistaa, kun sitä kuulee... :) Pro meininki!
0   +1 +2
 
9
Ronixis 10.10.2005
Kaikin puolin taidokasta touhua. Kitarasoundi olisi voinut olla omaperäisempi ja miksaus kokonaisuutena kuulostaa hieman tunkkaiselta. Tosin kotistudio on aina kotistudio.
0   +1 +2
 
9
"Vallu" 02.10.2005
Tosi mukavan ja tarttuvan kuuloista musiikkia, itse pidän myös mieslaulajan äänestä! Soundit kuulostavat "studiomaisen" hyviltä ja rauhallinen kohta istuu biisiin mainiosti! Mielellään näkisi teitä livenäkin jos keikkaa tekisitte mutta hyvä näinkin! :)
0   +1 +2
 
9
Lapsi_ajassa 20.09.2005
Tämähän on mielenkiintoinen bändi-idea.

Selvästi on Dream Theaterit ja muut uudet proget kuunneltu. Sävelkulku on erikoista ja osat vaihtuvan jännästi, kuten n.3 minuutin kohdassa. Mies laulaja on todella hyvä. Verraten Mikserin perustasoon jopa loistava. Naislaulaja tuo mukavan sävyn hitaampaan osaan. Tämä on selvästi kunnolla tuotettu ja sävelletty kappale. Kokonaisuus säilyy hyvin vaikka pituutta on melkein 7 minuuttia.

Laulaja ansaitsee bonusta matalista murinoista. Kappale kulkee todella hyvin. Suurena kaiken mallisen progen ystävänä voi sanoa että oli hemmetin hyvä
0   +1 +2