Timeless Flame (remastered)

Distrance

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
vergron 05.03.2011
Mahtava biisi!!!
0   +1 +2
 
10
Mc-Posse 14.02.2010
Aivan mahtava biisi!!!!! Ehdoton 10!!!! Oon kommentoinut tän biisin jo 4 eri paikassa. :D
0   +1 +2
 
10
Katherine 15.05.2007
Aah.. PARAS<3 ja sen taidatkin tietää :D tuo alku..
0   +1 +2
 
9
Oiken menevää musaa. Mainio "huippukohta". Jotenkin tää ei kuitenkaan ole tarpeeksi omaperäinen. Tää on kuitenkin laadukas biisi ja ehdottomasti kannatti kuunnella.
0   +1 +2
 
9
korpikorppi 09.06.2006
Noista uusimmista tää osui kohdalleen parhaiten näin keskiyöllä. Kiva
melodia, tyylikäs toteutus.Pidin.
0   +1 +2
 
9
Zune 19.03.2006
Lähtee toi biisi rakentumaa hyvin...ammattilaisen käsialaa gyl alusta loppuun...tulee jotenkin 2:00 kohdan jälkee scooter mielee...mut ei voi muuta sanoo ku hyvin sä vedät ja ysiä kehii...
0   +1 +2
 
9
Anssi H 19.03.2006
Täytyy tätä timanttia nytten sitten kommentoija. Miksaus on laatu luokkaa sanotaan nyt näin alkuun että ei soundeissa mitään valittamista ole. Olisin ehkä toivonut hieman enemmän yläpäätä? Mutta se on vain makuasia.

Biisi lähtee perinteisesti vanhalla kunnon Trance biisin kaavalla, ja kick soundi on hyvä napsuva, mutta ehkä siihen enemmän sitä alapäätä. Basso on tosi hyvä, ja hyvin kompressoitu. Sopii tod hyvin. Ensinmäinen melodia tulee hyvin mukaan ja tykkään erittäin paljon soundista. Tuntuis vaa jäävän hieman liian hiljaselle. Sitten tuo härönkuuloinen soundi oli vähän too bad. Omaperäinen veto, mutta musta se ei sopinu ollenkaa tuohon tunnelmaan. Sen olisin kyllä karsinut pois, mutta täytyy myöntää että omaperäinen veto, ja siitä plussaa! :)

Itse kuin päämelodia lähtee nuosemaan suvannon jälkeen, niin meikäläisellä pomppas fiilikset iha kattoon. Todella kaunis melodia, jossa on tunnetta mukana. Saha on erittäin perinteinen, ja taas kerran olisin kaivannut jotain uutta omaa ratkaisua, koska nuo perustrance biisin kliseiset sahat eivät aina miellytä, kun sitä samaa vaan kuulee toinen toisensa perään. Tässä kuitenkin menee hyvin, ja tunnelma pysyy hyvänä. Sitten kun tuo härö soundi tulee kertsissäkin mukaan, niin mulla laski vähä fiilikset, mutta ei onneksi kauheasti. Kyllä tässä on hittibiisin ainekset ilman muuta. Miksaus on hyvän kuuloista, mutta sellainen massiivisuus puuttuu, ja jäädään ehkä liian ohueksi minun makuuni, mutta ei se biisin melodioihin mitenkään vaikuta, koska ne oli loistavat! :) Hienoja jälkeä kokonaisuudessaan!
0   +1 +2
 
10
ekse 08.03.2006
Löysin tämän kipaleen Starscapen (Jason Greenin) kautta, ja täytyy kyllä sanoa että vaikka Jasonin remixi on mahtava niin kyllä tämä orkkis vie sen 100-0 :P (sorry jussi..)

Aivan mahtava biisi joka vie mukanaan, kuten kuvauksessa sanot niin et ole muuttamassa mitään, ja se on hyvä se. Tästä ei tarvitsekkaan muuttaa mitään :) Sahoille toinen startti ois jees, mutta ei se elintärkeä ole. Synat on hienoja, miksattu aivan täydellisesti, volumet ja panit kohdallaan.. Rupeaa kyllä omat yritykset hävettämään, mutta olenkin vasta parin kuukauden noobi ;) Kymppi!
0   +1 +2
 
9
Dj Bright Fire 14.01.2006
joo tota alku potkii vähä mut sit tulee aivan sika mieletöntä settiä tosi kivaa kamaa... (keep on raving:))
0   +1 +2
 
10
Objective: Life 04.01.2006
Kerrassaan loistava vetäsy! Ei ihme että on päässy Electronic Genre-listalla top-40:iin. Kaikki oli kohdallaan ja melodia oli iskevän addiktoiva. Eiköhän tästä artistista saada vielä jonain päivänä kuulla mikserin ulkopuolellakin. :D P.S. Olis kiva jos joku kävis kommentoimassa myös mun uusinta biisiä kun tähän päivään saakka ei oo kukaan vielä tajunnu tehdä sitä. :(
0   +1 +2
 
9
Style-0 12.10.2005
Tosi hyvä...alku tuntu ensin yks toikkoselta mutta ku kuunteli vähän eteenpäin niin kaikki ikäänkuin "loksahti paikoilleen"! tosi hyvän kuuloinen melodia ja efektit...ysin annan siksi koska tossa kahen ja puolen minuutin kohdalla ääni heitteli aika oudosti..voi olla tarkoituskin mutta siitä ainut piikki ruusupuskaan...
0   +1 +2
 
10
StAr 11.10.2005
no numero puhuu puolestaan.
meni iPod-listalle:)
0   +1 +2
 
9
n4m1 04.10.2005
ihan on menevä biisi en oo vielä muita kuunnellu mut tää on ainaki hyvä :)
0   +1 +2
 
10
Lazpe 03.10.2005
aivan helvetin hyvä mä tykkäsin tää on aivan uskomaton saavutus!!!!
0   +1 +2
 
9
DJ-NIZU 02.10.2005
Alku nyt oli vähän sellast perusjytkettä, mutta ku tätä aikansa kuunteli vähän tarkemmin niin alko se minun korvissanikin kuulostamaan ihan hyvältä.. ei välttämättä sun parhaimpias, mutta ei missään nimessä huonoinpias.. hyvät efektit aina paikka paikoin.. pidän sitten niin kuin yleensä vähän kaikissa biiseissä tota fiilistely kohtausta ja tässä se oli minusta tuossa kahen minuutin kohdalla aivan loistavaa.. ja siitä sitten tyylikkäästi lähti taas etenemään.. 9p. ;)
0   +1 +2
 
Aurisgale 01.10.2005
Pieni pakollinen lisäys:

Teos kuulostaa muuten kyllä viimeisen päälle valmiilta, vaikkei olekaan 100% täydellinen (mut eihän täydellisyyttä ole edes olemassa, kaiken voi tehdä loputtomiin hitusen paremmin). Tähän on kyllä myös syytä olla tyytyväinen, vaikka et tahtoisikaan enää tästä muuttaa mitään. Hienoa, että olet jaksanut hioa biisiä noinkin kauan, kun usein mikserissä tahtoo kärsimättömyys olevan ongelma. Jos yksi biisi tulisi vaikka 2 kertaa vuoteen, se olisi mielestäni oiva tahti. Muista pitää samanlainen huolellisuus jatkossakin, siitä on varmasti hyötyä jatkossa.
0   +1 +2
 
Aurisgale 01.10.2005
Erinomainen bassolinja+basari yhdistelmä. Melodia on vivahteikas ja vaihtelee sopivasti olematta tylsä. Minuutin tienoilla on hiukan tylsä pikku-lead, mutta ei se kuitenkaan pahalta kuulosta... vähän vain kuulostaa erinäiseltä kyseinen ulina. Antiloopmainen lead kulostaa kerrassaan mahtavalta, jonka aikana biisissä on draivia kaikille jaettavaksi. Tehokas jalan liikkeelle pistäjä kappale.

Kicki on ehkä turhan napsu, mutta erinomaisesti siitä irtoaa tehoa. Miksaus puoli kuulostaisi olevan kunnossa, vaikka ei ole taaskaan omat luurit käytössä (vaikeuttaa hiukan kuuntelua). Pientä pehmeyttä olisin ehkä kaivannut kuitenkin tähän miksaukseen mukaan, kun kaikki soundit ovat varsin teräviä.

Hyviä efektejä, soundi-valintoja, kuvioita. Arpeggio-kuvio on kulutettu antiloopin ajoilla, mutta en ole tuota kuullut nyt pitkiin aikoihin, niin kuvio onkin vain omaksi eduksi. Ja mikäs siinä, kun soundissa on pro-mainen ote mukana. Biisi ei ole niin tunnelmallinen, mutta jalat tämä vie ainakin mukanaan ja väkisin.
0   +1 +2
 
10
Cira91 29.09.2005
Laadukkaan kuulosta..okeei!!
0   +1 +2
 
9
DjHasan 26.09.2005
whou =) pakenen sivustoilta omien köyhien taitojeni takia
0   +1 +2
 
10
Dj ZizaFizz 23.09.2005
Joo ei voi muuta sanoo ku että erittäin hyvä biisi..
enkä yhtään ihmettele jos tämän tekemiseen on mennyt tunti jos toinenkin..
ei mitään moitittavaa kaikki on just eikä melkein..
Nostetta \o/
0   +1 +2
 
9
^Nocturna 21.09.2005
hyvät melodiat....... ja erittäin hyvät soittimet.... sama tahti päällä ni hyvää tuleeeeee!!!!!!
0   +1 +2
 
9
Nectino 21.09.2005
Hieno biisi! Kikki on varsin napsakka. Bassokuvio on melko perus, mutta toimiva. Melodia on oikein hieno ja toimivasti toteutettu. Haitsulinja on aika erikoinen, ehkä hiukan omaperäinen tai jotain. Hienoja effectejä laiteltu väleihin. Jotain kyllä tästä jää uupumaan, mutta en saa vain päähän, että mikä. "Perussetillä", hienoilla melodioilla ja etenkin napsakalla kikillä varustettua trancea vailla vertaa. Miksaus sekä masterointi toimii. Kyllä tämä ihan kuunneltavaa materiaalia on. Niinkuin edellä mainitu(i)ssa viesteissä joku sanoi, että vaivaa on nähty, niin kyllä tästä vaivannäön huomaa.
0   +1 +2
 
9
Ville Kotiranta 18.09.2005
Selvästikin vaivaa on nähty tämän eteen. Eikä se työ ole mennyt hukkaan, kun kerran tämä on tuloksena.
Biisiä on kehuttu ihan syystä ja niin kehun minäkin. Hyvät melodiat ensinnäkin ja kikki on juuri sopiva (sopiva = ei ole muun saundin päällä eikä liian muhkea). Varsin perusleadit ja padit biisissä kuuluu soivan, mutta hyvin ne kipaleeseen sopiikin. Bassolinja vetelee mukavasti.
Ei tästä nyt mitään kummempaa valitettavaa löydy. Ihan kympillä ei biisi tykitä, mutta virheetön se korvaani on.
0   +1 +2
 
10
Matsumoto 14.09.2005
Se on se "Distrance nappi" nyt syntyny :P
0   +1 +2
 
10
m1ze 10.09.2005
legendaarista...;D kyl vespe osaa.
0   +1 +2
 
10
cj.6 07.09.2005
hyvä biisi...eniten tykkäsin tost kovast basarist ja noist siiseist äänistä...bassline oli kans iha hyvä..hiljanen kohta oli hyvä, rauhallinen ja sitten sekaan liidi ja kuulostaa pirun hyvältä...
0   +1 +2
 
8
Jammin Benjammin 04.09.2005
Maiiiinio kikki. Alku on heti mukaansa vetävä, eikä puuduta liian hitaalla rakentelulla. Rumpuja kaipailisin... Sahaliidi on hemmetin kova. Mahtipontisuutta se tosin kaipaa mun mielestä. Biisi loppu vähän lyhyeen, odottelin uutta lähtöä sahoille. Hienosta melodiasta pääosin pisteet, toteutus ei ihan ylttäny sun joihinki toisiin biiseihin.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 04.09.2005
Alku kuulostaa hyvältä tunnelmansa ja menevyytensä puolesta. Basari ehkä turhan minimalistinen tähän biisiin kun bassolinjakin on selvästi jykevämpää tekoa siihen verrattuna. Muuten rumpupuoli on kyllä ihan mukavasti kunnossa. Hyvin rullaa tuo perkussiolinja, muutenkin soundit ovat hyvän kuuloisia. Melodiaosasto ei miellytä alkuosuudella, paitsi bassolinja. Turhan yksinkertainen linja melodioissa, joka on kuultu parituhatta kertaa (bassolinjasta voi kuunnella). Leadin soundi mukavan kuuloinen ja nyittävä. Elikkä melodiaosasto toimii soundeiltaan ihan hyvin, vaikka linja onkin turhan yksinkertainen. Rakenteessa ei vikaa, ehkäpä pari efektiä lisää olisi ollut kova sana. Kyllähän tässä mukavaa menoa on, mutta vähän jäi semmoinen keskeneräisen biisin maku suuhun. Leadi ja basso toimivat hyvin ja menoa löytyy siinä missä tunnelmaakin. Yksinkertainen linja vähentää biisin kiinnostavuutta, kuitenkin kelpo biisi, joskaan ei ihan kiitettävää tasoa. 8+
0   +1 +2
 
9
daredevil 03.09.2005
Ymmärrän kuinka joku biisi voi olla vaikea tehdä valmiiksi. Tämä kuitenkin kuulosti todella hyvältä. Ehkä joiltakin osilta on kuultavissa ne vaikeat kohdat. Biitti on hyvä ja kokonaisuudessaan huippu trance. mutta ei ihan kymppi.
0   +1 +2
 
10
Radio24h 03.09.2005
Aikas puhtaan kuulloinen tuotos... Soundit ja laajat ääni hässäkät toimii todella hyvin. Tekemisen tuska eli huolellisuus kuuluu selkeesti tässä ;)

Alku lähtee hienosti eli tämän voi saumaa kiinni melkoisen helposti.
Jotain introssa tulee läpi artistin / tuottajan omaleimaisuus... siis sieltä vain jotenkin tuli läpi jotain jonka voi tunnistaa Weskun soundiksi... sitten homma lähti melkoiseen äänihärpäkkään jopa tuonne sielun ja tunteen koettelemuksen rajamaille...ja näitä soundeja on erinomaisen mukavaa soitella klubeilla...

Toimivuutta, huolellisuutta, valmista... niin mitä näitä sanoja vielä lataisi...

Tekniikkaan edelleenkään en puutu, vain kokonaisvaltaiseen tuotantoon.. sekä miten sitä voidaan joko jalostaa tai suoraan käyttää ja markkinoida... Nyt ei tarvitse jalostaa, vaan suoraan käyttöön JA markkinointiin :)

Upea biisi :)
thnx!
0   +1 +2
 
9
Blaah92 03.09.2005
Tosi hyvä biisi, ehkä tossa kun toi alkaa tas melodian kans olis voinu jtn muuta pikku sähellystä mukaan et ois tullu menevämmän kuulone?
0   +1 +2