Fool

Mariana

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
SekeC 13.04.2006
Oikein hyvä ja koskettava biisi, rentouttava chill-out uppoaa mihin kellon aikaan tahansa. Äärimmäisen kaunisääninen laulaja muuten ;)
0   +1 +2
 
9
Holmström 11.11.2005
Voimakkaasti ja täyteläisesti tuotettu biisi. Laulu jää hieman taka-alalle ja tämä on ainoa miinus... Laulajan erinomainen ääni ja poweri pitää saada pääosaan. Melodia on todella upea.
Biisi jää hieman kesken, koska tunnelmaan päästyäni riistettiin alas feidaukseen ja se on suorastaan riistoa hienon biisin tunnelmasta... joten vielä hitaampi alasveto... eli feidaus suhteessa biisin pituuteen ja tunnelmaan... Miten sen nyt sanoisi mutta vaihtoehtona että laulu lopetetaan huomattavasti aikaisemmin ennen biisin loppumista... siinä 30 sec ennen biisin loppumista. Jep... niin se kyllä tapahtui mutta viimeinen osuus laulusta jäi niin voimakkaseen kohtaan että se olisi vaatinut hetken rauhoitus aikaa... ?
Masterointi pitäisi tarkistaa tai ehkä ensisijaisesti mun huonontunut reso. kuulo?
Laajempi ääni/stereokuva laulajalle. Todella hyvä ääni hänellä että
tarvitaan laajempi tila jotta pääsee oikeuksiin.

Upea biisi kaikkiaan :)
0   +1 +2
 
9
Metropol 31.08.2005
Pistetääs tänne nyt sama kuin tuonne Findanceenkin:

Todella hyvä tunnelma tässä kappaleessa. Kauniit taustat ja hyvä-ääninen laulaja. Ei niinkään "hittibiisi" vaan toimi ehkä itselleni paremmin ns. taustamusiikkina ja keinona rauhoittua. Hyvä pelinavaus!
0   +1 +2