Tila (Iq0 Remake)

0tukka

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Patrick Park 30.08.2008
Alussa ei mielestäni mitään vikaa, antaa vaan arvelun varaa että minkälainen biisi sieltä avautuu. Joku jaksaa odottaa, joku ei, joku pettyy intron jälkeen ja joku ei. Maukas chordi, ehkä liian ohut bassline. Raikas ja kesäinen biisi noin kaikinpuolin niinkuin housen tulee usein ollakin
0   +1 +2
 
7
disQualified 04.04.2008
jooo... tämmöstä musiikkia kuulee muotivaateliikkeissä. stressaavaa... mut ihan jeppis. ja tää sopii hyvin tohon artistisivun kuvaan.. vähän ikävä toi että pyllyä (eli siis oikeasti sitä reikää) näkyy noin paljon.. se ei ole ihan hirveän kiihttavaa... ainakaan mun mielestä... mut jotkut tietty tykkää kaikenlaisesta.. muuten ihan hyvä kuva kyllä. ja tästä biisistä vielä. ihan jöö.. vähän ykstoikkosta. mut hyvät pointsit kuvasta... (Y) moi
0   +1 +2
 
Flip 14.05.2007
ja btw helvetin hieno artistisivu! :D
0   +1 +2
 
Flip 14.05.2007
Loistosettiä! oon kuullu tän alkuperäisenki ja löytyy koneelta. Täytyy sanoo et on vaikee arvioida kumpi niistä on parempi. En nyt löydä sitä alkup. mut must tää jotenki on paljon pehmeemmän oloinen. Tosi mukava ja rento kesähousebiisi.
0   +1 +2
 
9
mpetteri 04.10.2006
Hyvät saundit mutta hieman monotooninen, olisi kaivannut vetävämpää teemaa b-osaan!
0   +1 +2
 
8
ÄimäYsGieSi 24.07.2006
ei vittu... :o kesäbiisiä! Äänimuaalima kohillaan kyllä joo, mut biisi kiksksahtaa alusta aika pahasti ja jää jauhaan siihen. kaipas vunkimpaa otetta, länkytystä! Matkaavampi basso & melodia, niin täähän ois ihan kympin arvonen. Baja-Trumpetti kruunaa välissä =)
0   +1 +2
 
9
Tsume 10.11.2005
Olen huomannut, että usein kun alan kuuntelemaan tällaista hieman hitaammin liikkeelle lähtevää musiikkia, ehdin ajatella että hmm... taas tämän genren perusbiisi. Tottahan se kuitenkin on, että Dj:n on helpompi miksata biisi settiin mukaan, kun kappale alkaa perus house-biitillä.

Kuitenkin usein käy niin, kuten tämänkin kappaleen kohdalla, että yllätyn alkumaininkien jälkeen biisin laadukkuudesta. :) Äänipuoli on miksattu sopivan jykeväksi ja selkeäksi, mutta kappale sisältää tarpeeksi pieniä yksityiskohtia ja se luo mielenkiintoisen kokonaisuuden.

Pidin erityisesti tämän kappaleen tunnelmasta, siis sellaisesta rauhallisesta lounge-tunnelmasta, mikä saa rennon fiiliksen aikaan klubeilla käydessäni. Mielestäni paras idea tässä biisissä on tuo melko pitkä hiljaisuuskohta noin 1:33 ja 3:20 tienoilla, milloin vain house-urusta lähtevä kaiku soi taustalla. Se jotenkin jättää haluamaan lisää.
0   +1 +2