THE END

Haamubiittaaja.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
Heikki Mä 25.11.2005
Ihan aluks pakko sanoo, että tää oli vähän monen genren välimaastoo ja tätä on vähän vaikee "lukee" tätä biittii, mutta ihan hyvältä se kuulosti. Varsinki pianot taustalla alun jälkeen kuulostaa todella hyvältä ja muutkin saundit ja instrumentit pelittää kivasti. Lopussa alkaa vähän horjua kokonaisuus ku tulee pitkä "välisoitto" ja sen jälkeen vielä vähän hakusessa olevia saundeja. Vois olla että siinä vaiheessa vaihtasin biisiä/radiokanavaa. Tämmönen kiva saundibläjäys joka nyt ei kovinkaan hirveästi lopulta sytyttäny silti.
0   +1 +2
 
9
Heat Radius 10.11.2005
Ah Tervepä terve pitkästä aikaa! Kommentoimaan tulin ettei ihan unholaan jäädä.. Perus-HB-Piano mukana taas (TM). Kappale kuulostaa aivan kuin sekoitukselta Michael Jacksonia ja Unreal tournamentia, eikä se ole missään tapauksessa huono asia! Sopisi kyllä Minun mielestäni Unreal tournamentiin täydellisesti.. Hieman iskevämpi Kertosäe saisi olla. Muuten tämä on lataamisen arvoinen. Lataan itse ainakin...
0   +1 +2
 
Aurisgale 09.10.2005
Makean jäiset neliö-soundit. Äänenlaatu on tasapainossa loistavasti ja teknisesti kuulostaa kerrassaan loistavalta. Biisi on kaunista kuultavaa, mutta hiukan itseään toistava tyyli saa välillä haukkomaan henkeä... välillä tuota kantavaa neliö-soundia voisi ottaa pois ja laittaa tilalle jotain muita eteerisiä padeja.

Puolessavälin sentään tulee tuoretta murtosointua, joka kuulostaa myös tyylikkään retrolta. Viulu-soundi taas tulee kuin kulman takaa, soundi on liian pistävää muuten niin pehmeässä maailmassa. Soundiltaan voisi olla sumuisempi ja paljon hiljemmalla.

Biisillä on kaksi heikkoutta: toisto ja viulu

Vahvuuksiin kuuluu taas masterointi, oikein hienot soundi-valinnat ja tunnelma. Rakenteeltaan tiivis paketti toimii. Variaatioita tähän olisi saanut laittaa lisää, vaikka onhan tämä minimalistisuus myös positiivista. Tunnelma on miellyttävän odottavaa. Erinomaista musaa illan tunnelmointiin.
0   +1 +2
 
9
StarScape 05.09.2005
Ehdin tämän jo aiemminkin kuunnella pariin otteeseen, mutta unohtui kommentointi täysin :)

Hyvin lähtee biisi käyntiin. Biitti toimii ja mukavan mysteerisen kuuloinen tuo taustakaiku. Melodian mukana on kiva fiilistellä. Koitahan hommata vielä lyriikat ja laulaja ni uppois muhun ihan täysin :)
0   +1 +2
 
9
Dj Karvinen 09.08.2005
Mukavan kuuloinen alkutunnelma virittely joka jatkuu sitten mukavalla tavalla ja jatkaa koko biisin ajan samalla fiilistelyllä.
0   +1 +2
 
9
Putte 08.08.2005
Siinä heti alussa alkava kasarisyntsa kuulostaa erittäin mukavalta. Happobasson liittyessä mukaan menosta tulee astetta agressiivisempaa, ja mahtipontisempaa. Pianot kilkattaa hienolla melodialla taustalla ja muutenkin sävellystyönä biisi vaikuttaa erittäin onnistuneelta. Tekniseltä tasoltaan biisi on myös laatukamaa, miksaus on hyvin toteutettu, joskin instrumenttien väliseen tasapainon hiomiseen olisi voinut käyttää muutaman minuutin enemmän. 2.50 paikkeilla alkava räjähdys oli hieno, mutta sen jälkeen alkaneet stringit tökkivät, olivat aivan liian vahvasti esillä. Meininki on silti biisin loppupuolella erittäin agressiivista ja menevää vaikkei tempo päätä huimaakkaan.

Jälleen kerran laatuteos joka ei petä, jotain tämäntasoista osasin odottaa. Sulla on kaikki potentiaali menestyä musiikkimarkkinoilla, jos tekisit enemmän valtavirtamusiikkia. En sitä kuitenkaan toivo, pidän enemmän biiseistä jossa on omaakin näkemystä, ja uniikkeja ominaisuuksia havaittavissa. Niin tosiaan, tähän loppuun voisi todeta, että upean biisin olet saanut kasaan, tästä on hyvä jatkaa!
0   +1 +2