Alek Száhala - Chimaera (Trance edit)

Paoçala

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Foxfield 23.10.2005
Laadukasta on. puhdas soundi ja mahtava valinta tolle soolosyntsalle toi ääni minkä oot siihen iskeny. ja sopiva melodiaki tällaselle nopsalle rallille.
0   +1 +2
 
10
Crome 15.10.2005
paras <3 :)
0   +1 +2
 
10
digeon 08.09.2005
tää on selkeesti yks mikseri.net:in kovimmista ja menevämmist trance biiseist!! siis tää vetää niin tunnelmaan ku tätä kuuntelee! melodia niin mieletön! tekee mieli huutaa!!:D 3.17-3.19 on aivan loistava breikki tohon väliin ja siinä jo tuntuu et kroppa sekoo.. mut tätä biisiin oon jo vähän aikaa kuunnellu ja tosi loistavaa!
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 09.08.2005
Alku lupailee hyvää. Rummuissa on groovia ja melodia lähtee nousemaan hyvin. Kaiken kaikkiaan hyviä soundeja esiintyy alkumatkalla. Taukokohta on varsin hienon kuuloinen ja kaikuva kitarasoundi kruunaa tunnelman yhdessä padin kanssa. Melodiat kokonaisuudessaan hyvän kuuloiset ja kertosäe toimii niin tunnelmansa kuin draivinsa puolestakin. Pääleadi on hyvän kuuloinen vaikka alku muistuttaakin jotain toista biisiä ja tuo tyyli millä päämelodian nuotit hakkaavat, en vain muista mitä biisiä. Puhdas miksaus ja kaikki kondiksessa melodioiden osalta. Rakennekin on toimiva ja biisin jaksaa kuunnella monta kertaa uudelleen. Loppu töksähtää kuitenkin seinään joten sitä olisi voinut vielä korjata. Kaiken kaikkiaan erittäin maistuva biisi, josta löytyy hieno taukokohta ja menevä kertosäe. Kaikki loksahtaa paikalleen ja tuloksena on vakuuttavaa menoa. Hyvä!
0   +1 +2
 
9
bdaisy 08.08.2005
basari pomppii.)tässä on kaikki trancen tavanomaisuudet vältetty aikaslailla sillain että minäkin joka en ole himo trance-ihminen kuuntelen vakituisesti.
erit. n.3:08 alkava kohta muuttaa koko kipaleen luonteen.
0   +1 +2
 
9
Marios.C 02.08.2005
jeess... allright tää biisi on todella hyvä... keep up the good work...
0   +1 +2
 
10
cj.6 24.07.2005
tää on kyl pirun hyvä...varsinki toi bassline joka tulee voimakkaasti siältä on tosi hyvä...hiljanen kohta on hyvä...siitä sitten tulee biisin paras kohta...on tää kyl iha hyvä...
0   +1 +2
 
10
Jammin Benjammin 24.07.2005
VITU JEES.
0   +1 +2
 
Paocala 22.07.2005
Joo toi alapään tunkkasuus tulee vasta masteroidessa, en vielä oikein tajua tota plugaria. Plainina aika passeli mutta soi vitun hiljaa.
0   +1 +2
 
10
Infratuna 22.07.2005
Niin ja sekavalla miksauksen olisin purkanut hitusen enemmän erottelevalla miksauksella (eq...?)

Infra, kuitti
0   +1 +2
 
10
Infratuna 22.07.2005
Hieno biisi kyllä. Ehkä perinteistä, hyvää silti. Ei tässä kuitenkaan mitään yltiö taidokasta soundia ole, helvetin hyvää kylläkin. Ainoot asiat jotka häiritsi korvaa oli oikealle pannatut haikat ja tunkkanen alapää. Muutenki biisi hitusen sekavaksi miksattu. Täytyy taas korostaa että silti kovaa soundia. Sen verran HC materiaalia että rupe toi kattovalokin strobon lailla vilkkumaan. Lopetti tossa rauhallisessa kohassa kylläkin mutta ;) Psykedeelistä.

No mutta. Innolla jään uutta materiaalia odottamaan. En muista ees itse artistia fanittaneeni mutta mutta... Hyvä näin
0   +1 +2
 
Paocala 21.07.2005
Suvanto tosiaan oli aika perkeleen hankala tehdä tohon, koska noi padit ei toimi ton alkuperäisen melodian temmolla, eikä melodia taas puolitetulla temmolla. Vähän töksähtäen lähtee liikkeelle. Pitää katsella jos tätä ehtis vielä joku päivä hinkkailemaan.
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 21.07.2005
Alun rakentelu menee hiukan liian pitkän kaavan mukaan. Jtenkin alku ei vain saa millään mukaansa... laahaava fiilis, kunnos acidlinja ja muutama kilkutin pääsee mukaan. Hienoja ja happoisia linjoja on ilo kuunnella.

Vihdoin kun päästään suvantoon, ni peli alkaa kuulostaa siltä miltä pitääkin. Tyylillä sieltä sitten nostetaan tunnelma kattoon. Sahat ovat persoonallisien ulahtavia ja leadeina ne toimii oikein hyvin. Linja on hyvää ja varmaa, mutta jotenkin kliseisen kuuloinen.

Biisi on kyllä omiaan tanssilattiolla. Pieni miinus vaisusta alusta ja hitusen turvallisesta linjasta. Muuten kyllä maistuu tämä setti mahtavan hyvin masteroituna... loppu ei anna mennä ihan loppuun... katkonainen... mut mitäpä tosta, kun kuulostaa, että loppu on tähän kuitenkin tehty...
0   +1 +2
 
10
Stocco 21.07.2005
Todella lennokasta. Keveää ja koko tilan täyttävää trancea parhaimmillaan.
0   +1 +2
 
9
Protush 21.07.2005
Kyllä on taas pro asialla! Oma tyylisi tullut tutuksi cditä kuunnellessa :) Rummut jytää rankalla kädellä ja hyvällä miksauksella. Tuo "läiskivä" tyyli on hyvänkuuloinen :) Rakenne hyvin kondiksessa kaikilta osin ja suvantoon tultuani maukkaas padit alkoivat nostattaa tunnelmaa katon läpi taivaaseen! Nostot toimivat mutta päämelodia on hieman liian rankka ja sekavan kuuloinen mielestäni tällaiseen biisin.. Saundit ovat hyvänkuuloisia ja taustaefektit samoin. Melkoisen hyvää trancee on sulta tottunut kuulemaan joten tämä ei ihan ehkä pääse kärkeen mutta loistava toutos kaikin puolin silti!
0   +1 +2