Seinä

Tweeek

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Jinxed 08.01.2010
Kivan kuulosta töminää, ja teknisesti kaikinpuolin ok.
Minoon kauhian huono arvosteleen trankeja tai housea, ko en oikein niistä pidä.
Oisko sulla jotain biisiä mitä osaisit suositella näistä sun tekeleistä?
0   +1 +2
 
9
Nyhde 15.01.2003
Huhhuh! Tämä oli kyllä mainio tapaus. Olin oikeasti yllättynyt, että joku on Mikserin puolellakin tajunnut genren konseptin. Tavallisesti täällä kuulee Tech-Trancen alla lähinnä kiksua :/. No joo, biisi draivaa mallikkaasti, juuri sopivan monotonisesti. Basarikin oli muuten oikein hyvä ainakin meikäläisen korvaan. Kappale on hemmetin tyylikästä monotoniaa, joka ainakin minuun iskee melko voimakkaasti. Ollen samalla kuitenkin melko vaihderikas, jyrää kappale melko täysillä alusta loppuun ja saa ainakin lähes täydellisellä toimivuudellaan minut ponmnmnppimaan riemusta. Kiitos, pelastit huonosti alkaneen päiväni.
0   +1 +2
 
8
Psylocke 15.01.2003
Kaipaisi ehkä potkivampaa bassorumpua, muutenkin tuntuu että yläpäitä on korostettu aivan liikaa ja matalat taajuudet ovat jääneet unholaan.Ajettelin jo että tämähän on huomattavasti huonompi kuin passion, mutta tuossa 2min kohdilla tuleva "melodia", se kummallinen kurnutus nosti tunnelmaa todella mukavasti.Kivasti pieniä kolinoita ja kilinoitä mukana, tosin niitä olisi voinut säätää hieman monimutkaisemmiksi.Tuossa 5min kohdilla menevä melodia tulee rakenteellisesti hieman kummallisesti mukaan, aivan kun biisi vasta olisi alkamassa mutta se onkin loppumassa.
0   +1 +2
 
9
sakke-makke 20.01.2003
hyvä! meninpä tuossa lukemaan toistenkin kommentit ennen omaa kommentoimistani (mitä en yleensä harrasta jottei tule mukailtua muiden linjavetoja) , ja huomasin että olen aika lailla samoilla linjoilla Killin kanssa.. ihanan napakka mutta silti tuhti basaari, ja tempo on varsin tanssittavaa luokkaa kiva leijumelody lähtee tossa viides minsas, mut jotenki ois pitäny joko ennemmin ujutta se mukaan tai sit jatkaa menoa pitempään..vähän nopeesti lopahti hieno groove.. Mutta ; aina kun hyvää tällasta monohtavan kaltasta rytmileikittelyä kuulee, alkaa äärettömästi harmittamaan oman maantieteellisesti pohjoinen sijainti ja sitä mukaa naurettavan kaupallinen musiikki/biletarjonta täällä lapissa. ***tu. ihmiset ei tahdo ymmärtää hyvän musiikin päälle. ja sellainen kun ei rajoitu yhden genren sisään..! Että olkaapa kaikkiruokaisia ja tutustukaa myös ns. "oman genrenne" ulkopuolelle!
Keep up the good work Tweeek!
0   +1 +2