Tulisitko?

Avidé

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
PeteQ 1 12.03.2007
Hiano kertsi! ..meloria todella kaunis (no, kyllä se A-osakin ihan toimi silti, mutta kertsi paremmin) : ) ...ja tuolla ylempänäkin jo sanottiin, ettei kitarat kuulu juuri - soon vähä paha juttu, ku ne on kuitenkin aika oleellisia - ainaki mulle ; )
0   +1 +2
 
8
Inlove 02.04.2006
tolla viimeisellä kommentilla tarkoitin .. myös Anna mun mennä biisiä. Vähän sekoilen tässä noiden kommenttejen kanssa.. sori.
0   +1 +2
 
8
Inlove 02.04.2006
Mulle tulee täst mieleen oma suhteeni.. ja itku tulee aina silmään. :) Tosi hyvä biisi, siitä kun joutuu jättämään toisen, kun ei voi olla omat tunteet ei vastaa toisen tunteita. Rakastan tätä.. <3<3<3
0   +1 +2
 
8
fenteri 30.03.2006
te ootte hyvii........ (on teil muutama fani) enkä ihmettele...... aika hyvin vedätte..... tosin musiikki tyyli ei oo ihan mun makuuni mut ihan ok silti...
0   +1 +2
 
7
Nasic 25.03.2006
Iha nätti biisi sinänsä, soitto toimi iha letkeesti, ei tarvinnu mitää turhii "hienostelui". Laulajan äänest en tosin pidä, joten se sakotti sit pisteit jonki verra...mut parempi ku alempi.
0   +1 +2
 
9
bodkin 13.11.2005
Hyvä kertosäe. Ehkä parhaimmat sanoitukset tässä biisissä. Samoin piano paistaa tässäkin biisissä. Soittimet ovat ainakin tasapainossa. Kyl mie ysin annan tälle biisille.
0   +1 +2
 
9
icequu 27.09.2005
..Hih..Nyt on taas pakko avata suu..Tuli nii elävästi mieleen leirinuotio ja ne iki-ihanat yhteislaulu hetket..se jengin läheisyys ja sit se vastapäätä istuva tyttö johon on ihastunu..=)

Ja edelleen mun on pakko takertua tohon kitaraan..Se ei vaa tahdo kuulua..Mutta urku-stemmat on vedetty tunteella ja asiantuntevasti..Kyllä Satu osaa..:) Emmi laulaa hyvin,Sannalta toivois lisää varmuutta..Ääni on tajuttoman hyvä,mut on vähä ujon ja hennon kuuloista ja kuitenki ku totuus on jotain muuta..:)
0   +1 +2
 
9
Prologue 27.09.2005
kertosäe on kaunis ja siinä on kivasti ilmaa. taustalaulut mukavan kuuloisia. säkeistöt on ehkä vähän tukkoisen kuuloisia, mutta eipä tuo nyt niin oleellista ole. uskon kuitenkin, että sovituksissa kannattaisi pyrkiä pikkuisen suurempiin kontrasteihin, jotta esimerkiksi tämä kertosäe nousisi paremmpin esiin.

pyrkimys itseilmaisuun kuuluu kyllä tästä laulusta ja yhtyeestä.
0   +1 +2
 
9
Powerslave 24.08.2005
Hyvä biisi tämäkin ja kuten tuossa aiemmin on tullut esille pianon loistokkuus nii aiheesta on kyllä kehunu. Mutta tuo kitara jää hieman varjoon, ehkä pitäis olla toinenkin kitara, niin vois vetää välii pari sooloa vai mahtaako mennä liikaa progen puolelle? Mutta joka tapuksessa hyvää materiaalia.
0   +1 +2
 
8
andiamo 23.08.2005
..tässä toi piano tulvii ensimmäisenä esille hyvässä mielessä siis. Tää on kans sitten sitä kaunista ja valitettavasti harmitonta. Uskon että radioon kyllä nää pääsee. Kai se on omaa perversiyttä, mutta minä tahtoisin kuulla teidän bändiltä jotain ihan yllättävää, outoa ja ihmeellistä. SOittaa te osaatte ja kuullostaa hyvältä. Kappaleetkin on hyviä, mutta omaperäisyyttä niissä vois himpun olla lisää. ELi siis tietynlainen ennalta arvattavuus näitä vaivaa...TOSIN sitä tekee tasan jokainen bändi jonka musiikki on tän suuntaista.
Tiivistyksenä kaikkiin kappaleisiin vielä lopuksi. EN ole mikään ihminen arvostelemaan, halusin vain mainita omia ajatuksiani teidän musiikista. Onhan teillä enemmän maailmassa mahdollisuuksia kuin vaikka minulla. Jään odottamaan kuitenkin pientä särmää lisää teidän musaan,,kyllä teillä taidot riittää, jos vaan on halua ja uskallusta. Joskin kyllä tämänlaisella musiikilla se nimen saaminen voi olla helpompaa..
yleisarvosana kaikista piiseistä on --->
0   +1 +2
 
8
degas 22.08.2005
kiva kiva mutta hieman väsynyt olo kai. Energiaa enemmän kiitos
0   +1 +2
 
9
lvimies1 22.08.2005
juu sais olla kyl vähän enemmän tempoa!kokeilkaapas vähän nopeenpana!
tosi hyvät sanat ja melodia! ihana piano alussa!
0   +1 +2
 
7
Jale_tm 31.07.2005
Heti alkoi mulla "tuottajakorva" keksimään lisäyksiä biisiin. Selloja,viuluja...heh. Ehkä liian hidas biisi kuitenkin. Piano on plussaa. Pienellä hiomisella ja tempon muutoksella vois olla melko mainio balladi.
0   +1 +2
 
8
raaka-Ana 18.07.2005
No tässähän on pirteetä kesämusaa.Tulee vähän tosta laulumeiningistä Ultra Bra mieleen.Hyvä.Pientä epävarmuutta suorituksessa vielä,mutta määrätietoinen treeni hoitaa asian.Tästä on hyvä jatkaa.Lisää tyttöjä alalle vaan.Kyllä mahtuu...:)
0   +1 +2
 
8
Juizelos 17.07.2005
Biisi on sellanen joka kerran kuultua jää pyörimään päähän eikä poistu pariin päivään! Stemmat sointuu komiasti yhteen, lopetus on keksitty mainiosti! Kitaralta odottelin vähän lisää juttuja...ja ehkä hieman lujempaa olisi saanut kuulua...mutta sehän on miksaajan moka:) ei bändin.
0   +1 +2
 
8
CJP 17.07.2005
Piisi on kaunis ja herkkä. Jos saundit kommenttia kaipaavat niin niistä voisi sen verran mainita että taustan kitarat voisivat olla paremmin esillä. Toisaalta voi olla että kitarataustat ovat tarkoituksellisesti hieman pienemmässä osassa, sillä tämmöinen piisi pelaa laululla. Laulajilla on hunajaiset äänet, mutta pieni treeni ei olisi pahitteeksi. Välillä menee hieman ohi nuotin, mutta kyllä tätä mielellään kuuntelee.
Mitään äärimmäisen omaperäistä kipaleessa ei ole, mutta tunnelma välittyy kuuntelijalle hyvin. Koskettimet korostavat ja luovat tunnelmaa lähes yhtä hyvin kuin laulu.
Kaiken kaikkiaan tämä tyttöpoppoo tuntuu asiansa osaavalta porukalta. Tyyli on hanskassa ja suunta selvä - ainakin tämän piisin perusteella. Varaa on kehittyä, mutta kyllähän tämä nyt jo maistuu tällaisenaan.
0   +1 +2
 
9
Stoned Ghoul 16.07.2005
Tämä toimii vastapainona meikäläisen musa tottumuksille mainiosti. Melodiat on minulle tärkeitä ja tässä niissä on onnistuttu hyvin. Eikä tämä ole mikään huono tik tak kopio kuten helposti tytsybändeistä kuvitellaan, vaan hyvä oma tyyli kuuluu mukavasti. Laulu ja soitto taitoa on riittämin, tod näk enemmän kuin monella muulla aloittelevalla bändillä kolmen vuoden soiton jälkeen ja mukaavaa rentoa ja rauhallista kuunneltavaahan tämä olikin. Potentiaalia on vaikka mihin kunhan jaksatte pitää meiningin yllä ja soitella paljon. Varsin piristävää kuulla tyttöbändiä mikserissä. Kiitos.
0   +1 +2
 
9
widescreenmode 12.07.2005
Hienoa, aitoa, herkistävää meininkiä! Biisissä on ainekset kohdallaan, äänimaailma on kaunis ja soittotaito riittää. Vielä, kun tuotannollisesti ohjakset annetaan jollekin kokeneelle huipputuottajalle, on päivän selvää, että tämä kokoonpano on pian koko kansan suosiossa. Tästä on hyvä jatkaa!
0   +1 +2
 
8
augustband 07.07.2005
Mukavan kuuloista ja helposti kuunneltavaa!

Käykääpä kuuntelemassa www.augustband.tk täällä Mikserissä nimellä: The August
0   +1 +2
 
9
dimmuu 06.07.2005
kaikki mitä itselle biisistä tuli mieleen sanottiinkin melkein kaikki jo tuossa aiemmin;

1. kertsin stemmat paremmat kuin "anna mun mennä" -biisissä. muutenkin ihan toimiva ja kivan kuulonen kertsi
2. synisti osaa hommansa hyvin, kaikki melodiat on soitettu kauniilla kädellä ja oikein hyvin.
3. laulajan ääni on kyllä vähän epävarman kuuloinen kun ei ole muita tukemassa omalla äänellään.
4. kitara olisi voinut olla vähän kovemalla!

kyllä tämmöistä kuuntelee oikein mielellään! hyvä tytöt! plussaa vieläpä siitä että on 100% tyttöbändi!

voisihan tästä ysin räpsäyttää! onnea jatkoon!
0   +1 +2
 
10
dubious 06.07.2005
kiva ja kaunis piisi. nuo sannan (en oo varma kuka on sanna...) laulut on ehkä hiukan epävarmat ja kitara on ehkä vähän hiljasella... mutta kyllä, KAUNIS biisi! :) onkohan tuo bitrate laitettu noin alhaiseksi sen takia että levyjä myytäisikin?.. kuka teillä vastaa sävellyksestä, pilvikö yksin vai koko poppoo?

Moniääniset laulut tosi kauniita ja piano-osuudet aivan täydellisiä! HIENOA!
0   +1 +2
 
9
LA 04.07.2005
Kaunista yhteislaulua ja pianolla soitantaa:) Joo kaikinpuolin tasapainoista soundipolitiikkaa, tuohon kitaraan kuitenkin kiinnittäisin huomiota sillä se saisi olla ehdottomasti paljon isommalla. Harmi sillä erityisesti A-osassa kitara kuulostaa tosi hyvältä. Hienoa leppoisaa fiilistelyä, kyllä kelpaa kuunnella!
0   +1 +2
 
8
Infratuna 04.07.2005
Kauniisti soi vokaalit kyllä noissa kertosäkeissä. Tuotettu aika kehnosti, tarvitsette tuottajan. Kyllähän siellä jotain kompuraa kuulostais olevan mut.. Toisaalta bitrate on niin alhainen (96 kbps, miksi?).

Leppoisaa. En oikeen tiiä. Teissä vois ehkä olla ainesta. Kivalta kuulostaa. Vielä mieluisammin kuuntelis jos olis saundit vähän selkeemmät ;)
0   +1 +2
 
9
digius 04.07.2005
Tässäpä kaunis sävellys ja herkkä sanoitus. Hieno soinnutus, mielestäni molliballadi(?), josta löysin kuitenkin vain yhden (Dm) mollisoinnun. Laulustemmat on kyllä hiottu hienosti kohdalleen ja (ainakin) neliääniset stemmat soivat jumalaisen kauniisti! Komppikitarassa soi kiva särö.

Kosketinsoittajalle on tässä annettu iso vastuu, jonka hän hoitaa ihailtavan taitavasti soittamalla biisin alku- ja väliriffit tarkasti mutta samalla ihanan herkästi. Rakenteeseen olisin toivonut vielä C-osaa, mutta onneksi tuli tuo kaunis pianosoolo joka rauhoitti kivasti kappaletta. Pianon soundi on niin hyvä, että epäilisin äänityksessä käytetyn akustista soitinta (tosin nää nykyiset synatkin on loistavia!).

Radiosoittoon tää on ehkä vähän pitkä, mutta kyllä tällaista laulusuoritusta kelpaa esitellä pitempäänkin. Taitaa olla mikserissä tämän genren paras bändi tällä hetkellä !
0   +1 +2
 
9
Murtter 03.07.2005
Soitto rullaa todella mukavasti.. Huomaa, että ootte treenannu paljon, koska yhteissoitto sujuu noin hyvin ja tällaisessa musassa sen huomaa todella hyvin, jos se ei kulje. Tää on tällanen hempeä poppis :)
0   +1 +2