Sundown

Wavescale

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
T-Sync 01.01.2007
jees, hyvältä kuulostaa. arpeggiot on kivoja, rumpupuoli on kunnossa, ja miksaus on ainakin näin kuulokkeilla kuunneltuna hyvää. melodiat ihan kivat, mut ei iskenyt ihan täysillä kuitenkaan.

mukavasti tuotettua trancea kaikilla mukavilla pikkukikoilla.
0   +1 +2
 
IconW 11.07.2006
Hyvä fiilis. Alussa kuulosti pikkasen "muoviselta". Jotenkin noi urut kuulosti vähän lattealta. Ihan kuin yläpäästä ois leikattu vähän liikaakin. Mutei se mitn. Sit ku tulee rummut ja (ts404?) pulputus melodia mukaan niin saa soundimaailma heti enemmän eloa niin kuin pitääkin. Hyvin sukeltaa soundi (1.30) ja vaihtuu tohon haikeeseen plimputukseen. Sen jälkeen tulevasta hieman särötetystä hommelista puhumattakaan. Sanret on nois "filleissä" vähän muovisen kuuloset...tjaa. Kolmen minsan kohdalla kuulostaa todella hyvälle. Kylhän tää pysyy hyvin kasassa.

Todella hienoja soundeja mukana. Tykkään varsinkin tosta vähän särötetystä leadista. Rummut hanskassa. Hi hateissä/ crasheissa havaittavissa vähän latteutta ajoittain. Mut hyvin rullaa. Basari on just napakka. Melodiat tosi hyviä ja loppukin mielestäni onnistunut. Tietty siihen ois voinu laittaa jotain haikeeta leadihömppää vielä loppuu ilman rumpuja (ns. rauhallinen lopahdus) mut erittäin hyvä kokonaisuus.
0   +1 +2
 
9
apollo0100 05.07.2006
Erittäin hienoa biittiä, kuulostaa vähän surulliselta... Vähän tota "salaiset kansiot" tyylistä musaa 1:30 min kohdalla. Melodiaa löytyy ja bassossa on juuri sopivasti munaa... 3:00 Hieno melodia keskisäkeistössä. Ja siitä lähdien se paranee. Mutta 4:00 kohdalla toi piipitys oli vähäsen liian turha tai se kuulosti vähän erikoiselta. 04:57 Hyvin loppuu. Loppukohta oli liian hätäinen, mutta ei se haittaa, annetaan 9
0   +1 +2
 
8
Jaycob 04.06.2006
Vähän urkumaiset padit, mutta rummut ovat letkeät ja vähän märät joka on hyvä asia melodisessa trancessa. Aika perus basarikikkailut bassokin on liian perus trance. Kiva melodia soi siellä taustalla. Toinen oudolla soittimella soittimella soitettu melodia on parhaimmillaan basson kanssa. Vähän liikaa melodioita peräkkäin. Kappaleessa ei oikein ole munaa, ja se kuulostaa vähän laihalta. Nyt tullee lisää eloa leadin myötä. Basso on liian hiljaisella eikä siinäkään ole kunnon voimaa. Koko ajan sama sointukaava, se alkaa jo vähän tylsistyttää. Hienot soinnut kuitenkin ja melodiat oikein onnistuneet. Miinusta tulee lievästä toisosta ja soundeista. Mutta tästä on hyvä lähtee säätämään jotain uutta.
0   +1 +2
 
8
pieslice 21.06.2006
Kiva soinnutus ja kirkkaat soundit. en kyllä tätä itse ihan tranceksi laskisi, spacesynthiä tai synthpoppiahan tää on! ehdottomana plussana sanottakoon että noissa pizzicatosoundeissa on upea reverb. basso kuulostaa liikaa eneral midi "synth bass 1" soundilta, muutenkin ois tuhdimpi jarretyylinen bassline toiminu paremmin tässä. ja jos sitä spacesynthiä tekee niin kyllä se orchestra hit pitää kuulua räikeämmin! kasi.
0   +1 +2
 
9
Hasba 10.02.2006
Todella mukavan kuuloista konemusiikkia. Tykkään juuri tällaisesta melodisesta jumputuksesta, jota on kiva kuunnella vaikka autolla ajaessa.
0   +1 +2
 
10
Chadonna 06.02.2006
Alku antaa vihjeen kauniista aamusta, upeasta päivästä oman rakkaan vierellä, tai kenties rentoutuen auringon paisteessa. Oletko varma, että tämä aurinko laskee jo? Alussahan se vasta nousee ja paistaa aamulla.

1:20 alkaa ihastuttava melodia. Vesipisaroita ja upea nousu kohti mäkeä, jolta auringon näkee paremmin. Nousu tuo tullessaan kivan uuden tuttavuuden.

Kaikkea osaa tavallaan odottaa ja on silti yllättynyt valinnoista. Tässä tapauksessa se on hyvä. En tahdokkaan saada tällaista kuultaessa liikaa yllätyksiä. Kyseessä on jotain kaunista. Kaunista ei parane pilata liiallisillä yllätyksillä. (tätä en tarkoita tosiaankaan pahalla)

En voi sanoa mitään huonoa. Soundi on kuin suoraan mereltä tai taivaalta. Kaunista, puhdasta ja niin juuri sitä, mitä nimi lupaa. En voi antaa kuin kympin..
0   +1 +2
 
7
Stocco 16.10.2005
Teknisesti nämä kaikki ovat onnistuneita. Kauniita kipaleita kaikin puolin. Taitavaa melodian kuljettelua ja sopivasti komppielementtejä.
0   +1 +2
 
Michikawa 03.10.2005
Kyllä tämä mikserin trance-tarjonnan kärkipäätä on tekniseltä laadultaan. Äänimaailma on tyylikäs ja tuotannolliset taidot on kohdallaan. Ikävä kyllä harmonisesti ja musiikillisesti kappale tuntuu hieman turhan junnaavalta. Kun leijuntakohtauksien jälkeen "vielä kerran" lähdetään kuljettamaan täsmälleen samaa sointukuviota niin allekirjoittaneen olo alkoi tuntumaan hieman jumiutuneelta. Se tuntuu toisaalta olevan genren mukanaan tuoma rasite, mutta jos mahdollista niin vaihtelua ja virkistävää kuljetusta soisi iskettävän myös harmoniseen sisältöön. Teknistä taitoa siihen kyllä selvästi löytyy.
0   +1 +2
 
8
Cerende 30.09.2005
Soundimaailmaltaan ja tunnelmaltaa hieno biisi.
Soundit sais must olla vähän puhtaammat, ei ne häiritsevän puuroset (ehkä enemmänki velliset ois oikeempi sana) oo, mut ompahan kummiski. Ja haittais, jos kokonaisuus ois huonompi ja jaksais kiinnostuu tollasist pikkujutuista.
Melodia on kivan yksinkertanen, ei liikaa eikä liian vähän -meiningillä.
Mä oon aina ollu sitä mieltä, et jos biisin alku ja loppu ei oo loistavia, ni biisi ei voi kokonaisuutena olla huomattavan hyvä.
Alku täs biisissä toimii, mut toi loppu kuulostaa aiaki mun kajareis pelkältä pitkitetyltä tuhnulta.
Kokonaisuutena silti mukava.
0   +1 +2
 
8
miikkav 30.08.2005
No mukavasti alkaa tämä biisi! padit on erinomaiset, ei soundeissakaan mitään valittamisen aihetta löydy oikeen... Melodiat on sitä peruskamaa, eli aika perusbiisin oot väsännyt! mutta hyvän kuulosta tämä kyllä on.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 23.07.2005
Ai joo, joutuu kyl haukkumaan biisinnimivalintaa. Hyh miten kliseistä!
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 23.07.2005
Varsin hyvin onnistuneet kokonaissoundit kyllä, joskin vähän tuntuu äänimaailma painautuneen tuonne vasemman korvan suuntaan. Siitä korvat eivät oikein tykkää. Padit ovat tunnelmallisia, kicki on kiksuksi yllättävänkin munakas ja potkiva. Haitsut vetelevät kiksun perisynnin tahdissa, eli hakkaavat tylsän yksiulotteista rytmiä vailla minkäänlaisia pieniä vihahteita. Niillä saisi niin paljon rikkautta rytmiikkaa, voi kun kiksuartistit ymmärtäisivät tämän...

1:20 tienoilla tuleva avaruuspimputussoundi on ihan vitun hyvä, minä pidän todella paljon. Sen jälkeen tulevat melodiat toimivat myöskin. Soundimaailmassa on kiitettävän paljon sitä massiivisuutta joka suurelta osalta puuttuu mikserin kiksuilussa. 2:50 droppi on kivan kuuloinen, mukava erityisesti tuo kolahdussoundi jonka jälkeen volyymi tippuu hetkeksi aivan minimiin. Taustalla myöskin kivoja heliseviä kelloja, tai mitä onkaan. Toimii. Ja hitto, tässä on toimivaa kiksumelodiaa. 99% kiksusta ällöttää juustoisuudellaan, mutta ainakin tämänhetkiseen mielentilaani tämä toimii täydellisesti. Tuo melodioillaan vähän mieleen vanhaa trackerimenoakin, tai pelimusaa, tai jotain, ehkä. Toimii!

Hitto, tämä taitaa saada kunnian olla ensimmäinen mikserin kiksubiisi jonka heitän playlistille asti (ja montaa kiksubiisiä siellä ei muutenkaan ole). Taidanpa jopa faniutua. Tässä on sitä jotain jota kiksussa ei vaan yleensä ole. Voin helposti kuvitella jengin tanssimassa onnellisena tämän tahdissa (pupillit lautasena :D)

Ihan loppu oli vähän lattea. Sitä olisi saanut purkaa maltillisemmin.
0   +1 +2
 
9
Protush 11.07.2005
Raikkailla saundeilla startataan ja hyvin lähdetään etenemään. Masteroinnin laadukkuus kuuluu heti alusta lähtien! Varsinkin kuoropadi miellyttää meikäläistä :) Rummuissa ei ole mitään järin erikoista mutta eipä kyllä mitään valittamistakaan. Kicki potkii hyvin eikä peitä saundeja. Clappi voisi olla ehkä vähän enemmän esillä ja kirkkaampi/läskimpi.
Melodiat toimivat hyvin ja ovat juuri sellaiset mitä melodisessa trancessa kuuluukin. Leijuvat mukavasti :) Suurempia koukkuja linjat eivät muhun iskeneet mutta pääasiassa kaikki toimivat hyvin ja parit erikoiset saundit olivat vielä plussaa :) Rakenne olisi hieman suurempia nostatuksia kaivannut mutta eipä siinäkään sen suurempia moittimisia ole :) Biisissä on kaikki perusasiat kunnossa ja sitä kuuntelee hyvillä mielin :) Tämä on kyllä tähän asti parasta tuotantoa sulta =)
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 03.07.2005
Alku lupailee mukavaa biisiä, mutta ei niin iskevää melodialinjan osalta. Rummut toimivat perusvarmasti, basari ehkä vähän turhan köykänen tähän. Muuten ihan kivaa groovia vaikka onkin kuultu jo monesti. Hyvät soundit rummuissa. Melodiat ihan hyvät, ei parasta sulta tällä kertaa kuitenkaan. Melodialinja laskee tylsästi alaspäin eikä tässä ole ihan niin kovaa soundia mikä paikkaisi tuota linjaa. Yleisesti ilmapiiri on kuitenkin kirkas ja raikas eikä miksauksessakaan ole moittimista. Rakenne toimii hyvin, eipä siinä moittimisen sijaa myöskään. Efektejä olisi voinut olla muutama lisää. Kokonaisuutena ihan mukava biisi jälleen, mutta ei parasta. Ilmapiiri ja tunnelma toimivat hyvin vaikka melodialinja onkin ei-innostava. Seuraavaa odotellessa. 8+
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 30.06.2005
Jeps. Kivan ilmavaa menoa tässä. Hyviä arpeggioita ja melodiat muutenkin tuntuvat toimivan tässä biisissä hyvin. Soundit on paikoitellen kyllä hieman "hajalla" ja eivät tunnu tarpeeksi tiukoilta ja kirkkailta. Melodiat kuitenkin paikkaavat tilanteen toimivasti tuodessaan hyvää fiilistä pitkin ja poikin joka puolelle biisiä. Tässä on kyllä fiilis kohdallaan alusta loppuun. Jos ja kun tässä jostain rokottaa pitää, niin se on juuri tuo kokonaissoundin "puuroisuus" / "tunkkaisuus" / "kirkkauden puute"... noh en osaa sillai kivasti sitä ilmasta, kun noista kaikista sanoista saa sellasen käsityksen että miksaus olis tässä ihan päin helvettiä, mutta kun ei asia niin ole. Sillon kun rupeaa sisältö ja tuotanto olemaan tällä tasolla, niin nuo ilmaisut kuulostavat omaankin korvaan liian rajuilta. Mun mielestä tää biisi on ehdottomasti kiitettävää tasoa melodioiltaan ja toteutuskin tukee tarpeeksi, jotta tästä saa kuuntelunautinnon irti. Helpohko ysi. Kirkkaammalla miksailulla ja selkeämmällä soundilla varma kymppi.
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 28.06.2005
Korvassa tämä kuulostaisi kovin spacesynthin ja trancen sekoitukselta. Erittäin voimaakkaasti tulee Megaman-pelit mieleen ja bassolinja menee hiukan vanhan spacesynthin mukaan. Ei haittaa ollenkaan, kun kuulostaa hyvältä. Melodia on hyvä, mutta aavistuksen verran "helppo" laskeutuvilla melodioilla. Padi-matot soundaa onnistuneesti korvaan.

Melodioissa voisi tuoda korkeampia taajuuksia aavistuksen verran enemmän esiin. Jää hitusen tunkkaisen harmaaksi taka-alalle. Kuvittelisin että kirkkaammat soundit mielyttäisivät korvaa enemmän. Tunkkaisuus ei kuitenkaan ole missään nimessä häiritsevää. Hyvää tunnelmallista ja kevyttä menoa. Retroa meininkiä melko tasapainoisesti kasattuna. Hyvän kuuloienen kappale, mutta jää hiukan yksinkertaisen oloiseksi. Soundivalinnat ja retrous tekee tälle kuitenkin nannaa. Hyvä! 8½
0   +1 +2