Delusion

Causemos

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
JM 09.09.2006
Toimiihan tämä. Rytmiikassa todella hassuja pikku juttuja muutamassa säkeistössä. Sitten tuo melodisempi osuus tuo kyllä kivasti kopntrastia kun ensin ajattelin, että tämä olisi ollut hiukan yksinkertaisempaa. Aika outo tuo kilkattava rumpusaundi. Ai onko se basarin "napsutus"? Miten se on tgon kuuloseks tullu? Hassua. Hiukan enemmän ois voinu vetää tuonne esim. sitä alun osaa jossa basso meni sillai kivasti laulun kanssa ja kitarat oli hiljaa ja synat kuulu selvästi. Siinä oloi sellasta tunnelmaa jonka jälkeen ois taas potkinu paremmin. Helvetin hieno biisi toki näinkin.
0   +1 +2
 
10
Kiefran 25.05.2006
Aivan selvästi paras kappaleenne näistä kolmesta, tässä oli jo vähän atmosfääriäkin mukana mikä parantaa näkemystä lisää... Pituus-Soolot-Laulu kaikki täydellistä, tässä olisi ainesta jopa 10 minsan eeppiseen blackkisbiisiin... Se on vittu 10!
0   +1 +2
 
9
Modnar 05.03.2006
Köykäisen intron jälkeen sanottavaksi jää "...." Alussa meininki on hieman kuivahkoa mutta folkahtavaa runttausta, mutta pian mukaan astuu Bal-Sagothilta melkein täydellisesti kuulostava puheosuus ja mahtipontisemmat taustasoitot. Iskevää ja kiemuraista, bal-sagothmaista kovin. Teki vaikutuksen.
0   +1 +2
 
9
K-E 12.11.2005
Voihan kosmos mikä trippi. Aivan mahtavaa.
0   +1 +2