Tahtoisin tietää!

-CSPR-

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
K. Vainio 25.11.2005
No, toimiihan noi laulut näköjään yhdelläkin otolla:) mitäpä sitä turhaa aikaa törsäämään jos hyvä tulee jo ekalla otolla. Biisi on erinomainen ja jääkin soimaan päähän jo ensimmäisen kuuntelun jälkeen. Hyvä!
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 31.10.2005
Asiallista poprock musiikkia jossa päällimmäisenä helmeilevät kitarat ja vokalisti tulkitsee tunteellisesti! Löytyy biisistä rajuuttakin riittävästi!
0   +1 +2
 
6
HW 24.10.2005
Nuo hidastus/nopeutusjutut eivät ihan toimineet. Niistä tuli sellainen tunne että rumpalille tuli välillä kiire tekemään jotain kiinnostavampia juttuja.
Naisena joudun sanomaan että tuo sanoitus oli niin yäk että teki mieli jättää kuuntelu kesken.
Riffit olisivat saaneet olla vähän kiinnostavampia. Nyt ne kuulostivat kiireessä ja hampaat irvessä tehdyiltä.
0   +1 +2
 
Sikakreisi 14.09.2005
Puuttuu vaan joku viirus! Nimittäin!!! Oon nähny mitenkää ku vast lähelt ja sitä kohtaust mis ne läskit tulee ja vie vittu JONKUn rummut ja sit ku tullaa kysyy et mitä vittua oon imutellu ni toi basso on tos leuassa.

Tiiätte mistä puhun! ;)

Mut joka tapauksessa ihan kiva tai sillee kolee biisi, junou!
0   +1 +2
 
Satta Timo 18.08.2005
En kuuntele tällaista musiikkia, joten luova kommentti jää antamatta. Ihan kivat soundit, muutenkin luultavasti uppoaa genren ystävälle.
0   +1 +2
 
MdsPressures 17.08.2005
tämä oli hyvän kuuloista vielä kun olisi hieman paremmilla soundeilla mutta ei se nyt niin justiinsa oo.. kuulosti vähän yö:ltä :)
0   +1 +2
 
Mukelo 12.08.2005
Hyvin helppoa, tuttua ja turvallista kuunneltavaa. Laulumelodia oli toimivin juttu. Harmi ettei teillä ollut enemmän aikaa, olisin mielelläni kuullut lauluharmoniaa kertosäkeessä.
0   +1 +2
 
Polskija 30.07.2005
Tulee tuosta kitarasoundista itsellenikin muistoja mieleen niiltä ajoilta, kun omistin Zoomin. Sanat on mahtavat tässä biisissä, erityisesti säkeistöjen aikana. Erikoinen tempoilu tuo mukavan mausteen mukaan tähän juuri hyvän toteutuksen vuoksi. Hienoa poljentoa, lisää tällaista!
0   +1 +2
 
8
mf 25.07.2005
juliet jonesin sydän! hyvä biisi mut laulu hukkuu pikkusen..mut sanoista nyt kuitenkin saa selvää..hyvä biisi.
0   +1 +2
 
tuksu82 19.07.2005
Minä taas en, tämä on liian kinosmaista kinkkijannesipuli-tyylisyyttä, että huh huh, eipä kestä kiittää. Mahtavaa tässä on ainoastaan se, että mehiläisetkin sietäisivät tätä jo. Maukkaan rauhallista menoa, mukavilla saundeilla,
0   +1 +2
 
10
rokkitrippi 17.07.2005
Ihan vitun kova!! Vittu tätä oikeesti lisää ihan saatanasti!! Ei voi muuta sanoa kun, tehkää jumalauta lisää musiikkia niin paljon kuin vain kerkiätte. Vierivä kivi ei sammaloidu.
0   +1 +2
 
wiljo 09.07.2005
Pervot sanat. Kuulostaa aika perus suomirock-hitaalta. Tylsä alku. Meininkikohtakin hyvin perus-suomirock meininkiä. Tää on liian tavanomainen ja tylsä mun makuun. En pidä tällaisesta musasta niin jätän arvosanan antamatta. Rummut miksattu häiritsevästi, säkeessä tuntuu et ne vois olla hiljemmalla. Ja laulu lujemmalla. Soitto sujuu ok niinkuin laulukin, mutta parantamisen varaa.
0   +1 +2
 
9
Heikki Who? 08.07.2005
Vakaata suomi rokkia. Hyvin vedettyä sellaista.
0   +1 +2
 
Percele 07.07.2005
Eipä kyllä hirveästi innosta tämä biisi, laulanta/soitto toimii kyllä hyvin, aihe ei vain jaksa innostaa pätkääkään.
Tulee muuten kertsistä YÖ yhtye mieleen :)
0   +1 +2
 
8
Bluefever 06.07.2005
Ihan mainio rokki. Pidän aina tosta kun kertsi lähtee rämisten kun nokusäe on ollu hieman rauhallisempi. Muutenhan tää kuulostaa jokseenkin tavalliselta suomi punkrokilta. Tulee tyrävyöt ym. mieleen. Laulajan vähän ronskimpi laulu tietty luo hieman erilaista konstraktia mutta silti kappale säilyttää sen "suomirock" leimansa. Jos on ollut tarkoituksena tehdä perus suomirokkia niin asiassa ollaan onnistuttu mutta eipä tässä ole liikaa mitään omaperäistä.
0   +1 +2
 
8
JM 06.07.2005
nii just. tällanen romanttinen erotiikkabiisi, jokin erilaisuus tästä puuttuu. sävellys on ihan hyvä, toimii alun fiilistely ja kertsin rokkimeininki. Synkäksi menee välillä. hyvä biisi.
0   +1 +2
 
Mr Dimension 04.07.2005
Perus suomirokki osastoa. Ei oikein toimi minun korvaani. Äänitys / miksaus ihan ok.
0   +1 +2
 
9
MajorForce 04.07.2005
Kyllähän lähti biisi rullaamaan kertosäkeistössä! Varsin ammattitaitoisen kuuloinen biisi. Voisi ihan hyvin soida radioissa. Kyllähän tälläiselle on suomessa aina kysyntää.
0   +1 +2
 
7
Ikinae 03.07.2005
Tylsähkön olonen... Vaikka aika on rahaa, kannattaa lauluihin panostaa, koska varsinkin tässä genressä se on ensimmäinen asia johon huomiota kiinnitetään... Ei ne niin huonot oo nytkään, mut varmasti parempaankin on varaa...
0   +1 +2
 
Thego 01.07.2005
Perus rallin resepti on lähes kasassa. Hieman lisää jauhoja ja löysät pois(lue 2.säkeistössä tinkimisen varaa). Kappaleen huippukohta oli kertosäkeeseen siirtyminen ja intensiteetin kasvu. Olisi toiminut toisenkin kerran, mutta skebat veivät kaistan jo säkeistössä. Sanoitukset liian pateettiset makuuni. Ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin.
0   +1 +2
 
9
Aah, aivan mahtavat sanat ja tausta oli rentouttava. Todella hyvää tavaraa!
0   +1 +2
 
Ceekayed 29.06.2005
No on aika hitti. Perus suomirock ei kolahtele minulle niin kovasti että kehtaisin ruveta syvällistä analyysiä aiheesta antamaan. Soundipuoli ihan hyvin kunnossa, vokaaleita voisi tuoda enemmän esiin, nyt jää vähän piiloon. Ehkä se olikin tarkoitus? ;)
Eli lyhyestä virsi kaunis; varmaan kolahtelee kaikille suomirock -diggareille, eli homma hallussa.
0   +1 +2
 
8
Retrorednek 28.06.2005
Ihan hyvää rokkia kyllä. Ei niin omaperäistä mutta helvetin toimivaa! Laulaja todella hyvä jos laulut on todellakin vedetty kertaotolla.
0   +1 +2
 
sadomatti 27.06.2005
Alku sai minut jo pelästymään että herkkiä korviani ollaan raiskaamassa yhdentekevällä renkutuksella, mutta oi oi onneksi olin väärässä. Vaikka biisi rupesi toimimaan vasta kunnolla kun säröt tulivat leikkiin mukaan, homma rupesi toimimaan jo intronkin aikana. Itse asiassa tämä on suht koukuttavaa kamaa tälläiselle suomalaiselle kaljasiepolle jolla ei ole parempaa tekemistä kuin kommenttiringissä notkuminen. Sävellys/sovitus rautaa. + siitä.

Äänimaailma oli jees, mutta terävin särmä siitä puuttui, tunnelma jäi vähän liian kalseaksi. Melankolinen kappale ja kalsea äänimaailma kun saavat ihmisiä hyppäämään parvekkeilta. Ihan hitusen vain lisää lämpöä kehiin niin fanikantanne ei jatkuvasti pienene..
0   +1 +2
 
Furtilizer 27.06.2005
Alku kuulosti todella ankealta efektikitaroineen, mutta onneksi biisi muuttuikin energeettisemmäksi nopeasti. Mikään osa-alue ei oikeastaan kuulostanut huonolta, mutta ei tuosta mikään jää varsinaisesti mieleenkään. Lyriikat eivät porno-osuuksiltaan vakuuttaneet, mutta onneksi kertosäkeessä päästiin jo vähän paremman makuun.
0   +1 +2
 
Bolaz 27.06.2005
Pervo. Romanttinen pervo. Ihmeellinen kertosäkeen aloitus, sanoisinko jopa huonoksi. Munallista lyrikkaa hieman munattomasti vedettynä. Laulu peittyy hieman taakse, ja kitara tärisee lujaa. Korvani voivat myös homostella, en tiedä. Ainesta on, mutta hiontaa vaaditaan.
0   +1 +2
 
Zoidberg 26.06.2005
Menevää musiikkia. Huono äänenlaatu vie vähän tunnelmaa, mutta kokonaisuus on ihan hyvä.
0   +1 +2
 
tejeez 26.06.2005
Välillä noi muut soittimet vähä peittää laulua, ei meinaa kuulua. Muuten kai aina hyvin kunnossa kaikki tai emmä tiiä taaskaan tästäkään. ok.
0   +1 +2
 
7
Gouwola 25.06.2005
Hyvää soitantaa ja asennetta musiikkia kohtaan kuultavissa. Mutta biisi itsessään ei iskenyt. Laulajalla ookoo ääni. Jatkakaa samaan tyyliin!
0   +1 +2
 
7
A.S.H 24.06.2005
NO sithän sitä mentiin nii ett ojia viistettii eikä osattu hdastaa enää takas.jäi tunne et,,,tää ja himaan.äkkiä.
0   +1 +2
 
jaacob 23.06.2005
Siis ei muuta ku kymppiä kantaaottavasta sanoituksesta. Mä koitin kuunnella useita kertoja, että ymmärtaisin sen
sisäänrakennetun salakoodin, mutta valitettavasti en ymmärtänut, tyhmä kun oon. Ekaks kysytään, että tiedätkö, miltä tuntuu kosketus paljailla rinnoillasi,siis mies aspektilla. Ja vähän myöhemmin hirvittävä huoli siitä, tunteeko toinen jotenkin sääliä??? Haloo!!Kuka muutti alkuperäistä ideaa ja minin suuntaan?? Kaikki muuten on ihan kohallaan, mutta älkää ny hyvät ihmiset ees pyrkikö siihen "yö"n pimeyteen, ei sillä, ettettekö siihen pääsis, mutta onko se todella se, mitä TE haluatte.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 23.06.2005
Vähän turhan korviinpistävät peltisoundit käyvät ensimmäisenä päälle. Laulut eivät oikein uppoa muuhun soundimaailmaan ja delay on vähän härski. Ovatko nämä lyriikat tosissaan tehdyt? Tai siis onhan se sinänsä oikein rehellistä ilmaista kiimaansa, mutta tällaisessa ns vakavan oloisessa teoksessa se ei oikein natsaa.

Tosin kun kertsi alkaa ja siirrytään jo tutuksitulleeseen yöplagiointiin niin lyriikat eivät tunnu yhtään sopimattomilta kun meininki on kornia muutenkin. Kertsin jälkeen palataan vielä kliseisen tunteikkaaseen kitarasooloon...

Särökitaroiden alta eivät tahdo oikein laulut erottua, miksaus on vähän hutiloitua siis. Muutenkin on jotenkin epäselvä äänimaailma, joskaan ei mitenkään huonointa mahdollista. Mutjoo. Ei tällä ole ihmeemmin annettavaa kun kaikki elementit on jo käytetty samassa kontekstilla miljoona kertaa. Tämä on mielestäni bändinne suurin ongelma.
0   +1 +2
 
8
GrimErazer 23.06.2005
Jopa on paljon kaikua soundeissa. Jotenkin hiukan Dingon Neumannin kuuloiset lauluosuudet.. Muutenkin tulee vahvasti 80-luvun Yö ja Dingo mieleen. Oikein nostalgista menoa, ja ihan kelpo kappale!
0   +1 +2
 
blindspot 17.06.2005
Mukava intro, ja erityisesti rummut on äänitetty todella hyvin. Kitarasoundi on vähän niin ja näin, ihan hyvä tuo on, mutta voisi olla parempikin. Laulu kuulostaa ihan hyvältä, vaikka olisikin kertaotolla äänitetty. Sanat pistivät suun hymyyn, mutta pian kyseinen hymy kääntyikin ympäri kappaleen saadessa melankolisen otteen. Kertsi toimii pirun hyvin, ja mukaan tuleva särökitara on hieno ja mukavan massiivinen. Pieni sooloilu kertsin jälkeen on nättiä, ja tuo tempon vaihdos toimii mielettömän hyvin. Rumpali on pirun hyvä!

Viimeinen kertsi oli ehkä jo vähän liikaa, siinä vaiheessa biisi alkoi jo junnata. Mutta pianpa se loppuikin. Hienosti rakennettu kappale. Ainoastaan alussa olevan kitaran soundi häiritsi, ja laulukohtia olisi toki ehkä voinut vielä hioa, se kertaotto kun ei ole aina kovin järkevä vaihtoehto.
0   +1 +2
 
8
Harulf 17.06.2005
Aika perus suomirock paketti! Onhan täältä genreltä tullut paljon paskempia biisejä! Miks tätä ei vois kuunnella radiosta. Ois varmaan ollut hitti 20 vuotta sitten. Mut onhan se 8 arvoinen
0   +1 +2
 
7
dtoj 16.06.2005
Paljaista rinnoista tulee aina plussaa...:) Kovat jätkät kerralla aina vetääkin...;) Soundit pikkasen kateissa, tosin yleensä tässä genressä ne onkin, onko se tarkoituskin...Hyvä raju meno ja kiihdyttely kertsiä kohden, kyllä tää varmasti on hyvää tavaraa luokassaan. Laulajakin vetää ihan kivasti! kitarasoundit vähän kehnot omaan makuun, nuo kompit siis. Biisi kivan menevä.
0   +1 +2
 
Pitk 15.06.2005
Haitsusoundiin yritetty saada jotain hifiä, mutta kuullostaa tympeältä. Kokonaisuudessaan aika naivia lähestymistä. En ole koskaan opikein ymmärtänyt tämäntyyppistä hommaa, joten kommentit sikseen. Soundi (haitsun lisäksi) aika usvaa ja lattea. Laulu hukkuu etenkin väliosan jälkeen. Choruksella haettu isoa kitarasoundia, mutta kuullostaa lähhinnä epävireeltä.
0   +1 +2
 
Ei tainnu jäädä aikaa miksaukseen no, ihan kiva näinkin.
0   +1 +2
 
passe 14.06.2005
rumpalilla mukavasti ruista ranteessa, ilmavia punk-fillejä! muutoinkin hyvä biisi, hyvin soitettuna ja miksattuna. laulajan äänessä on oltava ainakin ripaus jotain tarttuvaa, koska muistin heti laulun alettua kuunnelleeni teidän tekeleitä aiemminkin. sehän se on aina yksi tärkeimmistä tekijöistä. säkeistöstä siirryttiin mielestäni aavistuksen kömpelösti kertsiin ja kun taas sitten myöhemmin palattiin takaisin puolitempoon, niin biisi jotenkin vähän läsähti. mutta tulihan sieltä onneksi se kertsi sitten taas heti kohta... säkeistön 16-osa haitsu alkoi pidemmän päälle rasittamaan, saattaa johtua vaan siitäkin, että se oli miksattu turhan ylös. Mutta hyvä meininki, lähtökohdat ovat enemmän kuin kunnossa!
0   +1 +2
 
thepax 14.06.2005
Vähän jää vokaalit ja basso muiden alle... Ikävää. Jo on kertsi! Ihan hämypopista punkkiin... Ovelaa, vaikkei kovin toimivaa. Ääh... Liian pitkä piisi... Häviää mielenkiinto kokonaan jossain vaiheessa. Ihan mukava rallatus.
0   +1 +2
 
8
Toni Solo 14.06.2005
Ehtaa Suomirokkia. Hiukka haparoivan alun jälkeen komeasti käynnistyvä biisi, jossa melankoliaa höystetään surinakitaroilla oikein olan takaa. Mukavasti Juliet Jonesin sydän-bändiä muistuttavaa tavaraa.
0   +1 +2
 
7
sikki-six 14.06.2005
Soundit on aika diskanttivoittoiset, ei ihan mun makuun. Aika perinteisen kuuloista Suomimelankoliaa.. Ei nyt ihan täysillä kyllä putoa, vaikka esitys onkin suht pätevä.
0   +1 +2
 
7
Piru Kange 14.06.2005
Rummut jotenkin hyvinkin liian laiskat. Voi johtua miksauksestakin. Soitto on ihan kunnossa muuten, mutta jää melko persoonattomaksi. Soundit ovat keskitasoiset. Tässä on ilmeisesti haettu jotain punk-henkeä? Sellainen tästä tulee ainakin mieleen. Biisi on itsessään melko mitäänsanomaton sävellykseltään. Teksti on keskitasoa. Paikoin siinä on saatu hyväkin tunnelma, mutta paikoin siinä mennään niin kliseiden täyttämällä polulla, että heikompaakin hirvittää. Biisi on kokonaisuudessaan ihan kelpo tekele, mutta ei erotu mitenkään edukseen.
0   +1 +2
 
D19 14.06.2005
Ompas piisi. Wanha yö tulee mieleen, tommy tabermanin sanoittamana. Demoksi kai ihan kelvollinen soundi, vaikkei kyllä korvia hivele. Laulu äänitetty oudosti, liekkö liian vähän kompuraa ku on niin vaihteleva dynamiikka.
0   +1 +2
 
7
PeksiM 14.06.2005
Aika vanhasta musasta sitä vielä toivotaan kommentteja. Meinaatko uudelleen äänittää, jos osoittautuvat hittipotskuksi? Tää on tällaista vahvasti Yön henkistä lähiörock-vatkausta. Nuo vaikutteet tuntuvat jopa liikaa eli tässä tulee pikkaisen kopion tuntu. Onhan nuo kitaravallit ihan stadion-hakuista soundia eikä biisinä tämä ole ihan huono. Ehkä säkeistöjen pituuksia voisi lyhentää ja pikkaisen varioida säkeistöjen laulumelodioita.
0   +1 +2
 
Mahtava piisi :) jatkakaa samaan malliin! Sopis jonnekkin festareille oikein hyvin!
0   +1 +2
 
Michikawa 14.06.2005
Ihan kivoja ideoita biisissä. Harmoniat ja rakenteet ovat aika perinteisiä, mutta toimivat ihan mukavasti. Ikävä kyllä soundit eivät oikein osu kohdalleen - kitara kuulostaa ikävän muoviselta ja kolkolta ja rummut puskevat vähän läpi kokonaisuudesta. Laulun efektointi niin ikään jättää vähän kylmäksi, kaiku kuulostaa häiritsevältä ja terävältä. Kun meininki lähtee käyntiin, homma toimii paremmin. Ihan mukavan kuuloinen veisu.
0   +1 +2
 
9
Riku Rotten 14.06.2005
Alussa tuntui että rummut oli saundillisesti irrallaan, jotain noiden peltien miksauksessa. Virveli on aika lähellä pikkutomia. No noi on tuollaista hienosäätöä. Biisi kyllä toimii ja on teknisesti hyvällä tasolla.
0   +1 +2
 
Muistikuva 13.06.2005
Räyhäkkää on meno. Kasassa pysyy ja sanomaa on.
0   +1 +2
 
8
MacFly 13.06.2005
Älyn lässyttelyjen jälkeen lähtikin sitten vähän punkimpaa meininkiä tulemaan, mikä on aina ihan jees. Miksauksesta sen verran että haikka on ärsyttävän pinnassa. Ihan hyvin potkeva rokettirollia kyllä, livenä olisi ollut kiva kuulla ja pomppia. Sanat töksähtelee tyhmästi siellä sun täällä. Kyllä tämä silti hyvin toimii, ainakin meikäpojalle.
0   +1 +2
 
Urbanrain 13.06.2005
tulee mieleen joku pauli hanhiniemi ja perunateatteri meets Maj KArma. On tällanen suomibiisi, henkeen ja vereen ja varmaan ollut tarkoituskin. vaihtaisin varmaan juuri sen takia kanavaa jos tulisi radiosta. Kertsis ei oikein oo laulu koukkua. Ehkä jokin hyvin mietitty fraasi eller melodia tai stemma.
0   +1 +2
 
7
SamvaisSetä 13.06.2005
Perus suomirokkia edelleenkään. Kaikki on mielestäni semmoista perushyvää, että semmoiset erikoisen hyvät on jääny tästä pois. Kitara ehkä liian kovalla.
0   +1 +2
 
8
mikainen 13.06.2005
Kitarasoundi jotenkin omituinen, onpahan erilainen. Hauskasti tempo lähti nousuun ja palasi. Aika raaka soundi noin ylipäätään.
0   +1 +2
 
8
NeverSayYes 13.06.2005
Kuulosti jo liikaa yöltä mutta juuri oikealla hetkellä hommaan saatiin munaa, nuo hitaammat osat ei mun korvaan toiminu. Kertsi rokkas. Lyhyestä virsi kaunis, eli säkeistö oli paska, kertsi hyvä, tosin tuli ehkä liian monta kertaa. Kaikki soittajat hoitivat hommansa ja kuulostivat hyvältä. Ja aika hyvin meni laulu laakista purkkiin.
0   +1 +2