2107

Outset

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
BoRis 24.03.2010
Ihan loisto!! Laadukasta ja menevää tanssimusaa huumorilla höystettynä! Oikein hyvä linja sulla näissä!!! :)
0   +1 +2
 
10
djaero 04.01.2006
Aivan mahtava biisi! kyllä!
0   +1 +2
 
8
onZka 02.08.2005
Heps, aika jännä biisi.Bassokuvio on mukaansatempaava, se koukutti samantien jalan vipattaa.Vokaalit kiva lisä biisiin, antaa hiukan potkua meininkiin.Mielenkiintoinen se haitarivälikohta, toimii ku turpaanveto! :) Jään odottamaan tulevaa matskuas.
0   +1 +2
 
9
NuMiNi 31.07.2005
Wow! Aika mahtava..
0   +1 +2
 
10
Dj Papa 19.07.2005
Kyllä laatumateriaalia!!!! alku on hyvä ja kick ja basso toimii todella hyvin! ja spiikit jälleen kerran oivat!! Kyllä hienoa menoa!!!!
0   +1 +2
 
9
Pagan 08.07.2005
Saksasoundia .....mutta hyvää sellaista. Laadukasta kerta kaikkiaan.
0   +1 +2
 
9
Sky Gate 04.07.2005
Hups, numero unohtu!
0   +1 +2
 
9
Sky Gate 04.07.2005
Hyvä miksaus ja kaikipuolin mukavan tarttuva ja hyvä melodia. Ainoa miinuspuoli sampleista, jotka ei kaikilta osin sovi biisiin. Muuten ysin arvoinen kokonaisuus. Niin ja bonusta hyvästä "haitari" soundista 2:30 kohdassa :)
0   +1 +2
 
10
Mike H 16.06.2005
Jeeppistä, mukavasti lähdetään liikkeelle. Erittäin hardimainen kyl ja sekös vasta hyvä juttu onkin, varsinkin bassolinja on aivan tajuton, älyttömän ihana soundi, saat khyl sendii sen sit mulle! :D Jeh, kylhän tuo on aikas jees tuo CS-1X:n soundi + melodia, ja mainmelo on kyl kans aika jees tavaraa, varsinkin siinä myös tuo soundi, mitä ilmeisimmin JP:tä, on käsittämätön. Kylhän noi haitarit rokkaa aika kivasti, varsinkin tuo kohta missä on erilainen biitti on erittäin kiva.. Läpsytysten kera. :) Vitsi, sillon kun huomasin et jäpältä uus biisi, odotin ihan täysillä "pientädemoa", mutta hieman petyin kyl ku ei ollu, mutten siis sillä etteikö tää olis vitun hyvä biisi, mut siitä tulee parempi! ;) Jepo, ei kai täs kummempii, ihan vitun hyvä biisi taas kerran, niinkun sun biisit aina. :) 9+
0   +1 +2
 
9
cj.6 14.06.2005
kivasti nää kaikki biisit kyl alkaa :) breikbiitti potkii hyvin ja tulee mielee jotenki muutenki näist su biiseistäs scooter mieleen...melodiat on semmosii ilosii ja periaattes jotku yksikertasii, mut hyvii on...2:36 on ehkä paras kohta...aloin oikee itte nauraa ku kuuntelin...hyvä biisi...kaikki elementit hyvii ja rakenne hyvä!!
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 13.06.2005
Jeps. Nyt on vähä aikaa ehtiny soitella tätä, niin irtoo jo kommenttiakin. Ensikosketukselta tuli aika sekava olo ja ei tahtonut löytää oikeen punaistalankaa tästä. Kuitenkin hiljalleen rakenne iskeytyy perille saakka ja tätä rupeaa sisäistämään. Spiikit on ihan hyviä, joskin mielestäni parissa paikassa tuntuisi olevan hieman väkisin laitettu ne mukaan, mutta vastaavasti toisaalla sitten istuvat helvetin upeasti. Esim. tuossa 30 sekunnin kohdilla on pari mielestäni turhaa spiikkiä, mutta sitten tuossa 42 kohdilla tuo kurkkuköhäspiikki toimii taas loistavasti ja heti ihan biisin aloituksessa on hyvät spiikit myös.

Päämelodia on ihan jees, joskaan ei nyt kuluiltaan yllä Stay With Energy fiilikseen, mutta liidin soundi on kohdallaan. Miksauksesta en jaksa edes aloittaa, on liikaa asioita joita pitäis nostaa esille... positiivisessa mielessä. ;) en oikein mitään soundivikoja saa tästä irti. Bassolinjan kynäilyt on tossa alussa aika hienoja ja erikoisia. Biitti on kohdillaan myös ja potku on hyvää alusta asti.

Jos tätä biisiä arvostelisi pelkän tuon esillä olevan päämelodian fiiliksen perusteella, niin joutuisi toteamaan, että hyvä biisi mutta siihen se jäisi. Onneksi olet kuitenkin kehittänyt omaperäisiä kikkailuja mukaan ja varsinkin tuo 2:25 alkava humppakohta on jotain ihan käsittämätöntä. :) Se on paras kohta tässä biisissä. Kaikilla näillä pienillä jipoilla tämä biisi jaksaa rullata eteenpäin ja tämän kuuntelee mielellään useampaankin kertaan. Laadullisesti hyvä suoritus ja fiilikseltään myös. JEH! :)
0   +1 +2
 
8
Anssi H 13.06.2005
ainakii voimakkaat melodiat, lediä vaille. iha kiva biisi, mut alku on vähä laimee. stay with energy oli vähä parempi. valitan. :D basso on kyl hyvin miksattu. joo en jaksa selittää! :D 8
0   +1 +2
 
10
Xsoldier 12.06.2005
Herra varjelkoon teitä.. nyt on humppajuhlat menossa.. :D aivan loistavaa settiä. En osaa muuta sanoa, minusta ei kriitikoksi ole eikä sen enempää perustelijaksi. Muut ovat sen osan hoitaneet. Loistava kappale.
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 12.06.2005
Makkaraa, olutta ja hameen heiluntaa... Heih!!!=P

Tulee mieleen jotkut Saksalaiset olut-festivaalit tästä mieleen. Ihmiset olisi pyöreäposkisia ja naamat helottaisisvat kuin paloautot. Tukevaa ja hikistä meininkiä! Parit kohdat vetää hymyä kyllä ihan väkisin naamaan. Tiukasti tamppaavaa humppameininkiä. Eihän tästä voi olla pitämättä, vaikka meno onkin välillä pirteän hullunkurista. Taputukset ovat ihan loistavia noin löysinä "hanurikohdissa".

Parit vokaalit eivät sovellu ihan täydellisesti biisiin, mutta pää osin ne tuovat hyvää fiilistä paremmin esille. Efektointi oli varsin miellyttävää. Matot pehmentävät mukavasti kovaa meininkiä. Välillä tulee hiukan sellainen kaupallinen fiilis, mutta siitä johtuen tämä varmasti menisi perille. Ei mikään huonompi juttu. Huumoria on biisissä piilotettuna ja esillä myös paljon.

Vähän ehkä jopa liian humppaa minun makuun, mutta kyllä näin laadukkaasta tuotoksesta on pakko pitää. Pitääkin kaivaa jostain jo makkarat mukaan!=P Paljon erottuvia elementtejä ja erittäin laadukas miksaus. Toimii! 8½
0   +1 +2
 
9
DJ-NIZU 12.06.2005
Pitkästä aikaa täältäkin suunnalta tulee musiikkia.
Alku nyt oli ihan hyvä en pitänyt siitä vielä ihan satalasissa ennen kun tuo vähän transahtavampi kohta tuli. Silloin tää alko kuulostaa aivan loistavalta. Voksut tuntu olevan ihan kondiksessa.
Omasta mielestäni tästä saa jotenki sellasen venäläisen musiikkikulttuurin esiin ja minusta se on hyvän kuuloista.
Kyllä mä tälle 9pistettä annan.
0   +1 +2
 
9
-Juha- 12.06.2005
Hehee! viikinki trancea... enpä muista tän tyylistä kuulleeni kovin monesti.. no joo. Miksaus toimii tuttuun tyyliin hyvin kuten myös saundit. Melodiassa on juuri mainitsemaani viikinki ja kansanmusiikki meininkiä yleensäkin, joka toimii hyvänä piristysruiskeena. Mistä nimi 2107? Heh toi haitari kohta pistää kyllä hymyn huulille. :D Sellanen olo tulee et viikingit juhlii jonkun onnistuneen ryöväys keikan jälkeen.. olut virtaa ja sikoja pyörii vartaissa.. vai olisiko ne kenties merirosvoja? Mutta joo onnhan tässä tullu viikinkeistä jo jauhettua.. perus varmaa laatua!
0   +1 +2
 
9
KB 11.06.2005
Odotus palkittiin. Outset is back! :)
Energiaa on jälleen kerran yllin kyllin. Biitti jyystää loistavalla tavalla ja breikit on hyvän kuuloset. Melodiat toimii mainiosti, samoin speakit! Tosi hyvän kuulonen miksaus, kaikki tuntuu olevan balanssissa. Hieno setti heti kesän alkuun. Jäädään odottelemaan seuraavaa... =)
0   +1 +2
 
10
Tuoremehu 11.06.2005
Mielestäni mahtava biisi, näin kesän alkuun. Tälläisiä lisää, ja runsaasti.
Arvosana: 10-

Jtn. silti puuttui.
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 11.06.2005
Alku toimii hyvin ja square-basso vetää reversenä mukavasti aina tasaisin välein. Vokaalit sanoiltaan vähän turhat mutta mikäs siinä kun tulee sellasta bilefiilistä tähän lisää niiden myötä. Melodiat pienoinen pettymys, ei niinkään että soundit olisivat huonoja, sillä ne ovat erittäin hyvän kuuloiset, mutta tuo leadin linja on jotenkin niin töksähtelevä että ei se parasta sulta ole. Sama tuon haitarin kanssa joka lähinnä tekee tästä humoristisen biisin ainakin osittain. Elikkä tuotanto on huippulaatua, mutta linjat eivät ole sitä parasta mitä sulta on kuultu. Rummut perusvarmat, tuollaisesta basarista olen aina pitänyt ja se toimii tässäkin. Muuten perusmenoa joka toimii hyvin. Clap kuulostaa myös hyvältä. Rakenne toimii ja onhan se aina toiminutkin. Efektejä voisi olla muutama lisää. Kokonaisuutena taas hieno biisi tuotannollisesti, mutta kokonaisuus ei nappaa tällä kertaa niin hyvin kuin joissain aikaisemmissa biiseissäsi. Hyvää menoa kuitenkin! 8½
0   +1 +2
 
9
Kare_ 11.06.2005
Pitkästä aikaa uutta Outsetia. :) Alussa pärähtää heti käyntiin ja tuossa minuutin kohdalla perhanan nostalgisen kuuloiset synat villitsee täysin. Hassu polkkakohta. :D Kyllä se osaa.
0   +1 +2
 
9
Marquez 10.06.2005
Vaikka en nyt mikään ihmekommentoija ole, niin täytyy sitä nyt tämän kerran kun on yksi lempiartisteista Mikseri.netissä kyseessä! :)

Elikkäs rummut ovat semmoiset perusrummut, jotka toimivat ihan hyvin. Ei mitän ihmeempää niissä. Pienoista kikkailua esiintyy silloin tällöin.Potkii hyvin. Bassokin pauhaa hyvin.
Äänimaailma on jälleen jees. Päämelodia on sopivan tarttuva ja iskevä.
Tuo about 2:30 alkava "revittely" oli hauska omaperäinen pikku lisä. :)
Spiikit kanssa ovat jälleen hyviä.
Pienoinen kansantanssi(tai jokin semmoinen)fiilis tuli biisiä kuunneltaessa.

Kovat oli panokset: pystyykö Outset pitämään laatunsa yllä, kun esim. Speculation (johon en ole vieläkään kyllästynyt, vaikka paukutettu on varmaan tuhannet kerrat :D) on todella hyvä. Ja hyvinhän se laatu säilyy. 9+++
0   +1 +2
 
9
Jan C 10.06.2005
Täällä näköjään jo ehdittiin sanoa kaikki oleellinen. Jotain jäin vielä kaipaamaan biisistä, mut en osaa tarkkaan sanoa mitä. Vaatii kenties toistoa, toistoa, volaa, volaa... ; )
0   +1 +2
 
9
Wavescale 10.06.2005
Upea meininki tässäkin energiapaukussa.. Miksauksestakan ei vain voi valittaa, sen verran hyvin kicki paukuttaa, basso narisee, ja saha... no, sahaa. :) Ja koukuttava päämelodia jälleen.

Kuuntelin tuossa keskivaiheilla että jokos se meininki hiipui, mutta kyseessä olikin vain vaihtuminen toiseen, erittäin hauskaan polkka-kohtaan.. Kuulosti vähän joltain haitarin tapaiselta tuo soitin.. sigamageeta! :)
0   +1 +2
 
9
M1cH0 10.06.2005
Jepah! Tässähän tätä ootettua settiä taas on.. Alkaa just kovasti tuttuun tyliin pauhaamaan.. tykkäsin kyl itekkin bassolinjan ja basarin tehokkuudesta.. spiikit on kans just hyvät.. Tosta liidista tulee mieleen just joku hardtrance biisi mutta antaa sen asian olla.. hyvän kuulonen liidi.. ei siinä valittamista ollenkaan.. Oot saannu taas toimii hyvin taustalla olevat kaikki soundit ja muut pilitykset.. Biisin hauska "käänne" kohta on tuo polkka meininkinen humppa kohtaus.. kyllähän se tuo hymyn huulille ja tykkään kyllä tosta kohdasta.. Mut mitäs tähän enään veivaamaan.. Todella täytti odotukset tämäkin biisi ja lisää vaan.. Hyvä Matti :).. pistäs lisää puskee :)
0   +1 +2
 
9
Protush 10.06.2005
Ah ihanuutta! Pitkästä aikaa täältäpäin uutta materiaalia =) jo sitä on odotettukkin :) tutulla Outset tyylisellä rummuttelulla lähdetään liikkeelle hyvien spiikkien kera :) rakenteessa ei turhia aikailla (ehkä hieman liiankin nopeasti edetään).. Miksaus on jälleen kaikin puolin laadukasta.. kicki ja basso ovat mukavan paksuja ja saundit erottuvat toisistaan hyvin :) päämelodia tuo jotenkin norjan kansallis laulun mieleen ja tuo biisin loppupuolella tuleva breikkikohta taasen tuo jonkit polkkabileet mieleen =) älkää kysykö miksi :P pituutta löytyy sopivasti mutta melodioista ei tahdo tavanomaista Outset koukkua saada heti irti.. onneksi meno on kuitenkin pirteää jo todella vaihtelevaa.. Ja tuo breikki kohta toi kyllä valtavan pirityksen biisiin vaikkei kovin pitkä ollutkaan :P kaikkine kikkailuineen ja laadukkaine miksauksineen on kyllä laatu biisi ja odotus kannatti! =) Hyvä Matti!
0   +1 +2