Bassport

Ronald Raygun

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
pling 31.08.2010
Hyvä kappale kuulokkeilla kuultuna, mutta vahvan basson takia herkkä huoneakustiikalle, kaiuttimille ja muulle äänentoistotekniikalle. On vaikuttava sopivassa (vähäkaikuisessa) tilassa kunnon vehkeillä soitettuna. Sopisi varioituna esim. pelin tai videon musiikiksi. Yleistä jakelua ajatellen tekisin rinnakkaisversion, jossa basson taso on reilusti alempana. En menisi laittamaan säröä eikä muitakaan efektejä lisää. Ehkä voisi lyhentää 4 - 5 minuuttiin.
0   +1 +2
 
8
cassu 18.02.2006
Kohtuuraita, lainatakseni aiemmasta kommentista: "soundit kaipaa säröä ja lisää energiaa, nyt lähinnä kuulostaa preseteiltä."
0   +1 +2
 
8
sarana 13.01.2006
hmm. jotenkin tylsää. yritän miettiä mistä toi vois johtua tuo tunne, mutta tää tuntuu jäävän vaillinaiseksi. tanssilattialla tän ottaisi sellaisena välibiisinä. tiedän kyllä miten minimalistinen voi olla hyvää... joku unit moebiuksen panta rhei.. kestää 10 minsaa ja lähinnä käännetään vaan hitaasti potikkaa mutta siinä on jotain selittämätöntä tunnetta. soundit kaipaa säröä ja lisää energiaa, nyt lähinnä kuulostaa preseteiltä. alataajuudet on aika sumeita ja biitti katoaa jossain vaiheessa... ylhäältä puuttuu kokonaan jotain.
0   +1 +2
 
Mika Björklund 04.01.2006
Ilahduttavaa kuunneltavaa. Aika perinteiset 303-linjat, mutta se on vain ja ainoastaan hyvä asia kun homma toimii näin hyvin. Vaikka tyyliä haetaan vuosien takaa niin biisi kuulostaa tuoreelta. Puhesamplekin taitaa olla sama kuin Resistance D:n Cosmic Lovessa.

En keksi mitään valitettavaa itse biisistä, koska siinä on kaikki mitä hyvä biisi tarvitsee eli acidia. Tätä vaan pitäisi päästä tanssimaan.
0   +1 +2
 
10
frank nahkiainen 17.11.2005
makiaa äsidiä....mii laik
0   +1 +2
 
10
E.M.B 09.06.2005
tässä lähtee ainaki intro todella hyvällä menomielellä liikkeelle. kun basari tuli mukaan, ni tapahtu vähän sellane ns. rytminvaihdos hienolla tavalla :) tää kuulostaa aika kivalta ja iisiltä. makeit saundei oot löytäny ja hallitusti käyttäny :) 2:13 kohdal meno jotenki muuttuu, mutta hyvällä tavalla. Rummut on aika minimaaliset, mutta onneksi ne on kumminki olemassa. Muut saundit vie tarvittavan tilan biisissä...hei mitä helv. 3:53 kohdal taas luonne muuttui :D
OHHOH ku 5min kohalla mennään :D todella menokas loppu on kyllä. Miksaus herätti paljon huomiota, koska se on mielestäni onnistunut paremmin kuin hyvin :D ehkäpä 9½
0   +1 +2