File Name

E.M.B

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Ilmiselvä 06.07.2005
Aika yllättävänkin hyvin tuotettua meininkiä kyllä. Tavanomainen mutta futaava bassolinja. Kickissä voisi olla vähän enemmänkin jytyä. Jonkin verran geneerisen tavallisia psy-soundeja, jonkin verran aika omaperäisiäkin ääniä. Vähän biisi junnaa kyllä paikoillaan, saisi rientää vähän ronskimmallakin otteella eteenpäin.

Puolivälissä on hassu, suorastaan kiksuhtava kohta. Ihan toimivia mutta tavallisia melodioita viljellään. Niissä saisi harrastaa runsaampaakin omaperäisyyttä, isratrance kuuluu vaikutteissa turhan selvästi. Loppuosa kaipaisi vielä puristusta tai reilumpaa alasajoa; jotenkin tuntuu siltä että tässä aletaan rakentaa loppua kohden jotain mutta loppu tuleekin kuin seinään...

Mikserissä kuullun psyken parempaa keskitasoa, joka lähinnä jää kaipaamaan jotain omaa, selkeästi erottuvaa elementtiä joka tekee pesäeron kaikkiin muihin psykebiiseihin.
0   +1 +2
 
9
HelChhayal 27.06.2005
Tää laittaa jalat heiluun. Alun taustaäänet on aika hauskoja. Kaikin puolin sopivan mukava biisi. Kivasti vaihteleva, mutta silti tosi hyvä kokonaisuus.
Loppu jäi taas vähän vaisuks. Onks nää biisit tarkotettu repeatilla kuunneltaviks kun ei ees huomaa koska biisi loppuu? ;)
0   +1 +2
 
9
Kalaforn 16.06.2005
Kovin on Astral Projectionia muistuttavaa saundia, etenkin tuo bassolinja ja kikkailut toimivat aika helvetin hyvin. Tosin jos ajatellaan positiivisesti, niin pituus ei ollut sitä oikeaa luokkaa, kaksi minuuttia lisää vielä, niin kymppi olisi saattanut ehkä tullakin, mutta niin se vain on. Meno alkoi mennä hiukan Trancemmaksi 1:59 kohdilla, joka lisäsi huomattavasti biisin nykyistä tilaa, siis energisempi tästä sopasta syntyi! Loppui lyhyeen kuten mainitsinkin äskettäin.
0   +1 +2
 
9
Sitkee 23.05.2005
joo vaikken nyt näist niin tajuukkaa heittää mitää ammattilais arvostelui.. nii díkkasin kyl biisit silti ja oli kivoi kikkailui taas.. kyl o kehityst saatana tapahtunu ja aikas paljonki.. lisää vaa settiiiiiiii ei muuta :D
0   +1 +2
 
9
substance 20.05.2005
Helvetin päheetä meininkiä. Mä en oikein ole suomipsykestä digannu, Isratrance on ollu kaikki kaikessa ja paria muuta suomalaista artistia lukuunottamatta tätä saundia ei ole juurikaan tullu esiin. No, mä oon kyl ihan täysillä mukana, tää on mun present elämän parasta bilemusaa.
0   +1 +2