Straight From The Gutter

Decadence Overdrive

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
raaka-Ana 18.07.2005
Täähän on laatusurvontaa.Mötorhead kohtaa Iggy Popin.Toimii vittu halolla päähän.Eikö ihmiset ymmärrä enää rockin päälle.Raaka-Setä kyllä vääntää vehkeet kovemmalle!
0   +1 +2
 
8
jarpat 15.06.2005
Meno ja skebat lähes entisellään, mutta ei aivan edellisten veroinen biisi.
0   +1 +2
 
9
_hatecrew_ 17.05.2005
Just mun makuun musiikkia. Hyvältä kuulosti. Bassoa olisi ehkä voinut tuoda HIEMAN enemmän joissain kohtia esille.. Muuten jättebra, jatkakaa samaan malliin (: |,,/
0   +1 +2
 
9
PornoDaddy 13.05.2005
Vanha kikka... mutta kyllähän se toimii! Biisihän potkii persuuksille hirmuista vauhtia luulen että aijaisin ylinopeutta tätä kuunnellessani. Tieskari saundit jättää tietenkin hieman onton olon, mutta meininki on silti varsin loistava! Tämän haluan kuulla oikeilla soittimilla soitettuna! Loistava!
0   +1 +2
 
Pitk 13.05.2005
LAulu tässä on parhaan kuulloista. Kitarat jotenkin levottomat ja sekavat, myös soundissa skarppauksen varaa. Konepohja aika ankea ja rummut balanssissa turhan takana. Väliosassa ERITTÄIN hyvää häröilyä PLUPLUSPLUSSS! Kitarasoolo hukkuu muuhun massaan. Ehkä jopa hyvä niin ;-)
0   +1 +2
 
Pelon Enkeli 13.05.2005
Miksausta tämä nyt vähän olisi ehkä kaipaillut. Melodia oli kivan kuuloinen ja hyvinhän tämä eteenpäin menee, mutta pientä säätöä kaipaa. Ja laulua nyt ei välttämättä kannata ajaa särön läpi :)
0   +1 +2
 
D19 13.05.2005
Meininkiähän täs on. On vaan niin suttusoundit ja miksaus, että eipä oikein irtoo kuuntelijalle kaikki. Minsan kohalla puhe tulee liian kovaa lopussa. Laulu kuullostaa kummalta muutenkin. Vähän 69 eyes meets country elvis? Enkku kuullostaa kans vähän kankealta. Kitarat on pirteet soundeista huolimatta.
0   +1 +2
 
louis 13.05.2005
ei vain kolahda.. Enkä siksi pisteytä angstista myötäpisteitä...
0   +1 +2
 
8
hra POHJOLA 13.05.2005
Ihan kuunneltava biisi.Ehkä hieman ponneton, eli jotain koukkua kaipaisi.Hieno kitaravääntö.
0   +1 +2
 
8
BluntTech 13.05.2005
Särölaulut!! JEA! Rätväkkää menoa. Ehkä vähän lisää kompuraa lauluun, turhan paljon dynamiikkaa vokaaleissa noin säröisiksi. Motörheadit tullu kai kuunneltua :)
0   +1 +2
 
6
lion 13.05.2005
mieleeni tulee offspring erilaisilla lauluilla. Miksaus on tosiaan aika kamala, mutta biisin idea tulee kuitenkin selväksi, ja särölaulu sopii tähän kyllä hyvin, mutta siitä paistaa läpi hieman liikaa, että kohtia menee nuotinvierestä. Ei pahempi ralli, vaikkei ihan lempimusiikkiani olekaan. Tiukka miksaus tähän vielä niin kyllähän tämä potkii. Ehkä toistuva kitarakuvio on hieman liian kliseinen ollakseen enää maailman paras ja mielenkiintoinen.
0   +1 +2
 
9
Zanubi 13.05.2005
Ihan menevää rokki meininkiä tykkään tosi paljon noista kitaroista. Laulukin tahtoo toimivan.!
0   +1 +2
 
PeksiM 13.05.2005
Biisi lähtee käyntiin kuin joku alkuaikojen motörheadin zipale. Hauskaa on ollut varmasti tehdessä ja se kuuluu läpi. Suttuinen soundimaailma hieman himmentää elämystä. Väliosan skittajutut oli hienoja. Hieman paremmalla laulujen sovituksella ja soundimaailmalla voisi tästä tehdä ihan kunnon rokin.
0   +1 +2
 
7
chezmoreau 13.05.2005
tuli mieleen dinosaur jr. , fnm ja tavallaan myös Rancid. Ihan hauskaa.
0   +1 +2
 
7
lovefactory 13.05.2005
Särölaulu/"radioefektin" käyttö lauluun on kyllä harvinaisen kulunut juttu minusta, ERITYISESTI, jos sitä käytetään koko biisin ajan. "Straight from the gutter"-kohtaan se sopii erittäin hyvin tehokeinona, mutta muuten en sitä tämän biisin yhteydessä edes käyttäisi (laulajan suoritusta ei tarvitse peitellä, ihan osaavalta kaverilta vaikuttaa). Kitaristi hoitaa homman omalta osaltaan. Mitään ihmeellistä uutta biisi ei tosin tarjoa, ihan menevä rock-ralli se on ja jaksaa helposti kerran kuunnella läpi.

Soundit ajavat ihan asiansa, mutta konerumpujen pellit ja hi-hat kuulostavat ahdistavan konemaisilta. Tiedäntiedän...toistaiseksi näin on, mutta silti se syö biisin uskottavuutta ja kokonaissoundia. Kevyttä soundin parannusta, oikeat rummut, liiallinen särön käyttö laulusta pois ja kevyttä hiomista niin ysin antaisin.
0   +1 +2
 
9
-CSPR- 13.05.2005
todella maukasta ja menevää actionia. vauhtia on vaikka kuinka paljon. laulajan lievästi efektoitu ääni on pirun toimiva ratkasu tässä biisissä. mutta joissain kohdissa se särkee epämiellyttävästi. motorheadin nimeen rock on uskonto ja lemmy sen jumala. ja silloin lemmy muutti meren viskiksi ja juotti köyhiä janoisia rockareita. mp
0   +1 +2
 
7
repulse 13.05.2005
Asiallinen meininki, todellakin rokkia ojan pohjalta, mutta soundit on kyllä luvattoman kehnot! Ei muuta ku oikeilla soittimilla kaikki instrumentit ja panostusta tuotantoon niin kyl se siitä!
0   +1 +2
 
Foto 13.05.2005
Rän rän ränttäntänttän. Tuo ruvelle vetävä säröefekti laulussa on ihan jees ideana, muttei tarviisi olla koko biisin ajan. Kun tuntuu, että laulajalla mahtaa olla ihan ok uskottava soundi muutenkin.
0   +1 +2
 
Riku Rotten 13.05.2005
Kulkeepi rokki. Tästä saa hyvän, kun näkisi vähän vaivaa. Tärkein asia kuitenkin eli biisi on kunnossa.
0   +1 +2
 
argon 13.05.2005
Tämä saattaa muuten rokata livenä hienosti kunhan tiukka rytmiryhmä löytyy tukemaan perusmeininkiä. Biisissä on hieno meluhenkinen lyhyt kitaraväliosa, jolla saatiin biisiin lisää dynamiikkaa.

Biisin pituus on sopiva ja homma pysyy soitannollisesti hyvin paketissa kiivaahkosta rokkauksesta huolimatta, eli kitarapuolta lienee nyplätty muutama vuosi, veikkaisin. Seuraava looginen askel bändin kasauksen toteuduttua ja timmiksi treenautumisen jälkeen on parempisoundisen demon rakentelu ja sitten vain kolkuttelemaan "Bad Afro"-tyyppisten indiepuulaakien ovia.
0   +1 +2
 
7
ozzi_99 12.05.2005
En tykänny säröäänistä, en tykänny sähkiksestä, en tykänny. Lähdetään siitä mistä tykkäsin, eli... Tämä on musiikkia, sen voin tunnustaa. Ei sellasia munauksia melodiassa tai laulussa (ainakaan sattunu korvaan). Sopivan mittainen. Tasapaksua rokkia, sanoisin. En ostais ja kuuntelisinkin vain radiokanavilta "taustameluna" - seiska.
0   +1 +2
 
luoja 12.05.2005
Noin 99% mitä tehdään on vanhoja kikkoja, ei siitä pidä välittä, särö laulu on hyvä ja sitä kannattaa käyttää. Onhan rumpujanki lyötö lähes niin kauan kun ihminen ollut olemassa, eli aika vanha kikka sekin :)
Iha hyvää meininkiä, onha nuo rummut tosi konemaiset ,mutta ei se nyt niin kamalaa, kyllä tästä kuvan saa millaista biisiä ajateltu, laulukin ehkä hieman pinnalla....
Mutta kertsissä hyvää menoa, tuonkun pääsisi ihan livenä soittamaan voisi toimia perkeleen hyvin :)
0   +1 +2
 
8
J.R No 12.05.2005
Perinteistä, mutta taidokasta kitarointia. Menoa, meininkiä, kesää. Konerummut & bassot vaan häiritsee, ei kone korvaa koskaan ihmistä. Rummut hiljaa, bassosta kuulu mitään, välistä saa kyllä selvää, mutta idea on todellakin kelpo, toteutus vaan kunnolla niin tämä rokkaa! Laulustakin pidän, olkoon sitten vanha kikka tuo särkijä, mutta toimii edelleen.
0   +1 +2
 
9
Carbon 12.05.2005
Vaikka onkin vanha kikka niin särö lauluäänessä kuulostaa silti hyvältä. Tosiaan miksauksessa on parantamisen varaa. Monet ajattelee että hyvää miksiä tarvitaan vain julkaisuvalmiissa teoksessa, mutta tosiasia on se että meno ja fiilis kärsii pahasti jos miksaus on keskeneräinen.

Lauluäänessä hyvä meno, kitara toimii hyvin muiden instrumenttejen kanssa. Jos vielä kaikki instrumentit olisivat aidot, olisi vuorovaikutus vielä parempi. Hyvä suoritus, hyvä biisi.
0   +1 +2
 
9
Musashi 12.05.2005
Mahtava kotikutoinen meininki! Täähän on kulttikamaa. Jos mulla olis Ford Mustang tää sois siellä kun ajaisin baanalla stetsoni päässä. Kitarat murisee kivasti ja laulaja on oman elämänsä Iggy Pop. Konetaustoista miinusta. Mutta hyvä meininki!
0   +1 +2
 
torttutore 12.05.2005
Joo kovaa rokkia on! Mutta en olisi ehkä säröttänyt tuota laulua vaan oisin vetänyt ihan normaalisti... tai ainakin mun korvaan ois voinu soida sillon paremmin. Muuten biisi on hieno ja toimii hyvin. Jatkakaa samaan malliin ja käykää arvostelemassa munkin biisejä www.mikseri.net/niputtaja
0   +1 +2
 
9
Joni Koskimaa 12.05.2005
Hauskan kuulosta menoa, tulee mielee Z.Z.Top aika vahvasti. Vielä ku tähän saa oikein oikeet rummut ni kyl tää ihan kiitettävästi alkaa rokkaamaa. Nyt vähän kliininen, ehkä juuri noitten konerumpujen peltien tasaisuuden takia. Hyvin laulettu, ja konebasso on kyllä ihan oikean tuntunen.
0   +1 +2
 
Lostdistress 12.05.2005
Ohhoh, no eipä liikaa huomaa tuota konerummutusta, mutta vähän kieltämättä. Tämä pumppu täytynee pistää mieleen, sillä vallan kaukana sydämestä ei tuo äksönrokki ole. Vieläpä kun tässä on säröä vähän niin kuin stoogesin raw power levyllä, niin jera jera! Vaan ihan täysin ton särön saundi ei miellyttänyt ja mikä jottei sitä rupiruuvia väännettäisi muillekkin lisää? Noh, rokkaa tämä silti kadehdittavasti.
0   +1 +2
 
First Fall 12.05.2005
Ihan siisti meno joo mut ois voinu kuitenki koittaa panostaa vähän sointiin sillä tää nyt on vähä nii ja näin et jaksaaks kuunnella vaikka meininkiä kyllä löytyyki!
0   +1 +2
 
8
DaKiller 12.05.2005
Kappaleissa pidetään hyvin perinteitä yllä ja, kuten tässä, se perus - juurilta kumpuava - rokki on räyhähenkistä ja rehellistä. Soundeista on tietenkin turha urputtaa, kun niistä tuossa infossakin valistetaan.
Kappale on menevä ja kyllähän tästä nuo vaikutteet selvästi kuuluvat. Asennetta riittää vaikka heikoimmille jakaa ja moni tälläkin hetkellä valtavirrassa seilaava artisti repiköön vaikka tästä mitättömään sieluunsa osan itselleen sillä sitä piisaa. Elikä ei muuta kuin soundit kohdalleen ja nauha pyörimään!
0   +1 +2
 
8
Malmiw 12.05.2005
Paskoilla laitteilla hyvää jälkee saatu aikaan tässä..

Kitarointi biisissä oli vaikuttavaa, laulu sopi suht mukavasti tuohon letkeää meininkiä.
Vähän kun saatte paremmilla vehkeillä nauhotettua niin kyllähän tätä ilokseen kuuntelee.
0   +1 +2