Morning Train

Evolution Drive

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Khimil 27.05.2005
Uuh. Diggailen<3 Hemmetin hyvä biisi. Hammondit on tosi kivat tuolla a-osien takana ja tykkään etenki tuosta teema-kitarariffistä myös tosi kovasti. Eipä tässä ole juuri mitään joka ei kolahtaisi... Rumpuraidat kuulostaa etenkin kertseissä tosi hyvältä. Loppu on komea.
Tykkään tosta laulajan äänestä ja tyylistä kans myös. Hyvää ja eläväistä äänenkäyttöä.

Hei lisää tätä! Erinomaisen nautittavaa musaa.
0   +1 +2
 
8
Freyelise 26.05.2005
Ekana alun melodiasta tuli mieleen muistaakseni Bon Jovin kirjoittama teksti, if you don't love me, lie to me. Vähän sen henkistä fiilistä tuli kyllä kertosäkeessäkin mieleen. Kunnon balladi siis on kyseessä.

Laulussa on kyllä mukavasti tunnetta ja tulkintaa mukana välistä. Tuo biisiin kivasti luonnetta ja uskottavuutta mukaan. Se kantaa biisiä loppuun asti. Kelpo balladi jota kuuntelee mielellään. Ei mikään tasapaksu, esimerkiksi lopun soolottelu on hyvä mauste.
0   +1 +2
 
9
Rumarimpsrempsa 05.05.2005
Pienellä fiilauksella tästä tulee kybä.
Ensimmäisen version kuultuani - tunnustettava on - kostui silmäkulma melkoisesti.
Kertoa odottaisin vielä - härskinpuoleisen ;) - kitarasoolon jälkeen ja kappales voisi loppua tuohon Pedronkin mainitsemaan, ylimaallisen mahtavaan kerron viimeiseen fraasiin stemmoineen.
0   +1 +2
 
9
Pedro 04.05.2005
Tyylipuhdas slovari. Mike and the mechanics tuli mieleen laulajan äänestä. Erittäin hyvän kuuloista ja ammattitaitoista tavaraa.

Jos itse saisin valita, niin ehkä pelkistäisin vielä entisestään arria jonkin verran. Kertosäkeen lopetusstemmalaulantajuttu oli todella maukas.

Joka tapauksessa kannustusta siihen suuntaan, ilmoittaudun faniksi.
0   +1 +2