I Hate Everything - demo

G.O.R.E.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
necrovision 18.06.2007
Todella hyvä demo. Mikserin parhaimmistoa :)
0   +1 +2
 
10
Spcrt 22.05.2007
hyvä kappale sanat on kohdallaan kaikki hyvin 10 :D
0   +1 +2
 
9
Superblonde 17.06.2006
Ensimmäisenä on kyllä sanottava että tuo psykedeliakohta on todellakin Airolaa myötäillen erinomainen lisä kappaleeseen.
Se napsahti ja herätti jotenkin kappaleeseen toisenlaisen pedon.
Kitarat kuulostaa kivalta eikä rummutkaan ole pahat.
Kuitenkin (vaikka onkin demoversio, NIIN) laulu on aavistuksen etäinen ja liian kaukana, mutta jos sen saisi kunnolla eteen ja kuulisi täysissä voimissaan, voisin sanoa että kappaleesta ei paljoa puutu.
Tämä todellakin tykittää asenteellisuudellaan ja laulussa oli oikeastikin munaa.
Ei tarvitse öristä saadakseen kunnon asennetta peliin, tämäkin biisi sen taas todisti selkeänä thrashin riemuvoittona, voisin sanoa näin jopa.
Loistavaa, loistavaa.
0   +1 +2
 
9
The Demag 05.05.2006
on kyllä räväkkä biisi
0   +1 +2
 
8
Livin' Dead 03.08.2005
Tuhtia tavaraa tämäkin. Aggressiivisuus jäänyt edelliseltä kappaleelta päälle, josta plussaa.
0   +1 +2
 
10
A1mo 19.07.2005
Kitarasoundi hieman liian terävä, mutta se ei menoa haittaa kun riffittely on noin mahtavaa! Parhaita riffejä pitkiin aikoihin! Laulu hieman liian kaikuva, ja epäselvä. No, ei nyt kiiinnitetä huomiota miksaukseen sun muihin vastaaviin, demohan tämä on.. Sävellyksenä loistava, riffit toimii. Väliosa hitaampi kohta on aika mahtava, saa hiuskarvat nousemaan pystyyn karmivuudellaan :D. Laulusoundi tässä osassa juuri täydellinen, ja taustan kitaravinguttelu hieno, joskin vhän liian taustalla. Paluu takaisin entiseen tempoon sujuu täydellisesti, mutta loppu töksähtää liian paljon. Tää on mikserin ehdottomasti parhaita kappaleita!! Ja ehdottomasti kympin arvonen!
0   +1 +2
 
10
ekkuevil 11.05.2005
Näköjään voimistuu ote skittan kaula ja rumpalin näpeissä laulajasta puhumattakaan bassoineen. 10+++ Mitä seuraafvaksi , sejää nähtäväksi.
-E-
0   +1 +2
 
8
Airola 30.04.2005
Riffittely toimii fantastisesti. Muutenkin soittopuoli on erittäin hyvin hoidettu.

Ekalla kuuntelukerralla kuitenkin, hyvistä riffeistä huolimatta, nuo ekat päälle kaksi ja puoli minuuttia kuulostaa jollain tapaa pitkäveteiseltä. Toi "psykedeliakohta" on erinomainen lisä etenkin ottaen huomioon ekan puoliskon pitkäveteisyyden. Tosi hyvät äänimaailmat siellä. Aivan mielettömät kaukaisilta kuulostavat kitaravingutukset.
Loppupuolella onkin parhaat osuudet ja hienosti ottaa taas nopeutta lopussa.

Elikäs siis muuten erittäin toimiva kappale, mutta nuo parin minuutin ja 40 sekunnin jutut olis voinu esitellä lyhyemmässäkin ajassa.

Ja ehkä vähän liikaa vihaa. Tai no pitäis lukea ne sanat jostain. Jos vaikka tällä vihanpurkauksella olis joku järkevä selitys.

Nää riffit muuten iskee aina vaan kovempaa mitä useammin tätä kuuntelee. Eikä se enää olekaan niin pitkäveteinen.

Hyvä, mutta ehkä heikoimmasta päästä näistä kipaleista, joita täällä voi kuunnella.
0   +1 +2