Selfless

Broken Signal

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Jahman 30.04.2005
Ihanaa,tuli mieleen Siouxsie and the Banshees tästä,kuinka onkaan ikävä sitä ihanaa 80-luvun alakuloa,teiän biisi vähän lievittää ikävää,hieno biisi.
0   +1 +2
 
Pastori 29.04.2005
Mainio veto pistää vähän erillaista materiaalia jakoon. Tällaista goottihenkistä Cure -meininkiä on selkeästi havaittavissa. Ja gootilla en suinkaan tarkoita sellaista nykypäivän 96 eyes -kamaa, vaan tuota 80- ja 90-luvun kamaa. Mukava huomata että orkesteri ei ole jämähtänyt yhden tyylisuunnan bändiksi vaan voi venyä suuntaan jos toiseenkin. Se on tervettä se.

Hyvä biisi myös.
0   +1 +2
 
10
konoyaro 29.04.2005
Omoshiroi=^_^= mukava kontrasti "End of empathyn" jälkeen. Kitarat ja rummut uppoavat täysin yksiin laulun kanssa. vanhana kunnon peter steele fanina, möreä laulu uppoaa hyvin. Melodia on tässäkin vaihteleva ja monitasoinen. Laulua säestävä taustalaulu, joka kuuluu parissa kohtaa kuulostaa helmeltä, sitä toivoisi jopa lisääkin,,mutta ehkä se on nyt juuri sopivassa suhteessa muuhun. Borken signalin biiseissä vetoaa eniten ehkä juuri se, että niistä kuulee että niitä on mietitty ja rakennettu rauhassa ja se kuuluu lopputuloksesta:) teillä on myös muuuten aikasten hieno logo...heh heh;)
0   +1 +2