The Heat

Von Routen

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
niina-80 23.02.2008
Diggaan... :)
0   +1 +2
 
9
tejeez 11.07.2005
Tykkään. Nuo puhesamplet kuulostaa aluksi vähän oudoilta ja sopimattomilta, mutta ihan hyvin ne sitten kuitenkin sopii. Ihan kiva meininki tolleen.
0   +1 +2
 
8
Radio24h 10.06.2005
Jes... Alku spiikki pois.. noi ämmät oli loistavii... jäppäräinen myöhemmin toimii balanssissa noiden vosujen kanssa muttei alussa...

Alku tai intro... loistava (ilman spiikkii) siihen olisi tai pitäisi rakentaa jotain muuta... mitä, niin tuottajan pitää virittää se. Ei ole minun tehtävä keksiä sitä juttua ! Liukuma suoraan hässäkkään eli introsta on aivan hienosti tehty. Lead nousu varovasti... joo toimii. Vosut (neitokaisten) omat "kommentit" toimii todella loistavasti. Masterointiin pientä fixausta. Melodia erittäin loistava ja tämä olisi voinut jatkua pidempään koska biisi loppui kuin seinään... Suhteessa erinomainen idea ja melodia jota ei viety tuotannollisesti loppuunsaakka, vaikka upeaa potentiaalia olisi ollut... siitä putosi valitettavasti pisteitä rankasti alas.

Biisi uudelleen tuotantoon niin tästä OIKEASTI saa mahdollista kaupallista härpäkkää??? Tuottaja takaisin töihin ;) Haluan todella kuulla tästä loistavasta biisistä hieman jykevämmän ja fixatun lopullisen version jota voi esitellä kaupalliselle taholle.
0   +1 +2
 
8
Aurisgale 27.04.2005
Tosin ei se kersantti tainnut edes ostaa tyttöä eurolla, kun se jankkaa vain niin kauan samaa... tai sit se on vähän huono enklanti?
0   +1 +2
 
8
Aurisgale 27.04.2005
Sanotaan että vokaalit ovat melkein naurettavan kliseseisiä porno-soundeja... melkein pistää hymyn naamaan... Niin hyvä ja huono juttu... mut pianot ovat hienoa kuunneltavaa... oikein upeat melodiat...

Mut noita ähkimisiä olisi voinut jättää vähemmälle... tekee tästä laatutavarasta hieman halvan kuuloista... "come on, osta mut eurolla! jeeaah!" Sit varmaan joku armeijan pervo kersantti ostaa... tää on varmaan biisi joiltain iltalomilta?

Sahat pistää pariin otteeseen soundit tukkoon... biisissä on muutama ärsyttävä kohta, että en anna tälle kiitettävää vaikka tahtoisin antaa. Tykkäsin, mutta... olisi voinut jättää jotain vähemmälle=(

Tämä olisi saanut jo ilman vokaaleja sen reilun ysin... en mahda itselleni mitään mutta vokaalit ei vain toimi minuun... huumorimielessä korkeintaan... Piano-melodiat oli biisin mieleenpainuvin elementti!
0   +1 +2
 
9
-Juha- 27.04.2005
Tällästä tällä kertaa siis! :)
Soundeissa ei ole mielestäni paljon valittamista, kuten ei ollut Shriek kappaleessakaan...hyvältä siis kuullostaa soundien osalta. Miksaus on hyvin hallussa mielestäni.
Melodiat kuullostavat ihan kivoilta, mutta ei säväyttänyt aivan niin paljon kuin Shriekin. Miehen speakeista en tykännyt sitten taas ollenkaan, jotenkin tuntuu, kuin ne ei passais biisin muuhun luonteeseen... sellaista saksalaisen kenraalin propakanda mölinää paremminki, vaikka ei siinä taidettu saksaa puhua? :D

No joo ihan mukava pläjäys kokonaisuutena.
0   +1 +2