Angelis

Maritech

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
accent 30.12.2005
Tämä on myös erittäin hyvä. Basso möyryää juuri sopivasti ja varmasti klubimusaksi sopisi oikein hyvin. Jotain häiritseviä ääniä tästä kuitenkin löytyy sieltä täältä, kuten esimerkiksi napsahduksia ja joitakin ei-niin-kovin-hyvin sopivia kilkutuksia. Mutta kokonaisuudessaan viihdyttävää jytkettä.
0   +1 +2
 
10
Whitel 16.05.2005
Huippukohdat noin 1.50 ja 4.50. Rummut kyllä ajaa täysillä!! Ja makeet sounditkin niissä. muutenkin kivat soundit, mielenkiintoiset eikä liian trancet. Ehkä oisin asteen tykimpää basaria kaivannu mutta ehkei se olis sopinu tohon, en tiedä. Joka tapauksessa lataukseen lähtee. Kiitos tästä, tähän tähdätään monien osa-alueiden osalta!
0   +1 +2
 
8
Graft 08.05.2005
intro kolisee kunnol...meno yllättää osittain iloisesti,mut kunnon mättöö se olla pitää
0   +1 +2
 
8
JM 27.04.2005
Kyllä tää pistää reivaamaan! pituudeltaan toimii varmaan paremmin tanssilattialla, kuin keskittyneessä kuuntelussa, mutta löytyyhän sieltä aika maukasta nostatusta! Melodiapuolessa on selkeä puute jostain voimakkaasta liidistä tai vastaavasta, melodiset soundit ei oikein kanna ja biisi jää hieman latteaksi. Loppupuolella teknohtaa? =)
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 23.04.2005
Kivasti on pistetty ääntä särkymään ja sekös miellyttää minun korvaani... Rummut ovat toteutettu perhanan energisiksi ja taustat leijailevat biitin mukana oikein hienosti. Kuulostaa lupaavalta!

Siinä vaiheessa missä rummut pääsevät vauhtiin on kyllä meno energisyyden osalta huipussaan. Todellakin rytmivoittoista tavaraa, jossa melodiat ovat taka-alalla. Harvoin innostun pelkistä rytmeistä, mutta kompit ovat oksat pois-meiningillä, ni eihän tästä voi olla pitämättä...

Jotenkin tulee kovasti mieleen futuristiset ajopelit tästä... mieli jo etenee tuhatta ja sataa... ja kaikki neonvalojen vilkkeet vilistävät silmieni ohitse. Tämä toimii kyllä tanssilattioilla kympillä! Primitiivisen maukasta kikkailua... huh... rummut ansaitsevat kyllä tässä erityismaininnan! Vau! Toteutus on niin teknisesti onnistunutta että tämä vei mukanaan ja jalat alta!
0   +1 +2
 
9
Frostbite 22.04.2005
Alussa on kiva johdattuluvaihe, jonka jälkeen lähtee hyvä meno kun kickdrum ja bassline jauhaa ja erinäisiä kolinoita siiellä täällä. Tuossa puolentoista minsan kohdalla lähtee upeat padit kantamaan sen pienen hetken kun ne kantavat. Ja taas mennään.

Kaikenkaikkiaan tästä jäi todella hyvä maku suuhun. Kickdrumissa on potkua ja bassline on hyvä. Menoa riittää. Rumpuosasto on muutenkin todella hyvässä mallissa ja padit on äärimmäisen kauniit.

En ole kyllä parhaimmilani tämän kaltaisten biisien arvioinnista, mutta tästä tykkäsin kovasti. Varsin häröä meininkiä sen hyvässä mielessä.

9+
0   +1 +2