the vow

T I N K E R

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
vernie 22.07.2005
Hyvä biisi ja tyylitajuisesti soitettu! Kaikinpuolin toimiva paketti. Faniuduin.
0   +1 +2
 
8
DIImonI 02.06.2005
Yksinkertainen kitarariffi. Siitä on hyvä alkaa biisin teko. Yllättävän hyvinkin toimii ihan tuollaisenaan tuo säkeistö. Pre-chorus oli hienosti tehty. Kertsi oli sitä peruskertsi kamaa, mitä nyt löytyy jokaisesta pop / rock kappaleesta. Toisen säkeistön synajuttu oli kiva, mutta oisin kaivannut siihen vielä vähän jotain muuta..

Kitaroinnit näyttää sujuvan ihan hyvin. Eihän tässä olekkaan mitään kikkailuja, mutta tuommosenaankin jo ihan hyvät. Joku todella valittava soolo olis ollu kiva. Kitaroiden saundit on sellasta peruskamaa, ihan hyvät siis.

Bassoahan en taaskaan oikeen kuule, kun näissä tietokoneen matopurkeissa se puoli ei oikeen..öh.. loista olemassaolollaan.. :o

Laulut oli kans sitä hyvaa peruskamaa. Huomaa smashing pumpkinsien vaikutuksen kyllä. Sitä kautta muuten ilmestyinkin tänne, kun meilläkin ne idoli kohdassa, niin sitten kattelin, että kenelläkäs muullakin sitä on ne siinä.. :D Laulu kuulostaisi minun korvaan jopa vähän värisevän jossain säkeistön kohdassa. Ihan hyvä suoritus kuitenkin (parempi kun meidän laulajalla ;)!

Rumpalistismies pitää homman hyvin kasassa. Ei mitään hirveitä yli_mahtavia_tosi_siistejä_juttuja ole laittanut hommaan ja se on hyvä! Nykyisin tahtoo nuo rumpalit olla aina vähän sellasia super-egoja. Aina pittää vettää niin perkeleen lujaa, hienosti ja mikä tärkeintä nopeesti! ;)

Hyvä biisi siis.. :)
0   +1 +2