Betrayed

Replicant Zero

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
highhypnotic 15.05.2005
ei oikee toimi. energiaa on! "black-metal" kohta oli huvittava, (myös meillä!).
0   +1 +2
 
8
Sortokausi 06.05.2005
Biisissä oli mielestäni hyvä meininki. Tuli mieleen hiukan Carcass. Miksaus olisi saanut olla parempi, mutta jatkakaa samaan malliin! \,,/
0   +1 +2
 
7
LauriT 20.04.2005
Tiukkaa mättöä heti alusta alkaen ja kellontarkkaa nakutusta! Tästä pidän kovasti. Biisinä tämä on vain kovin tavanomaista deathmetal-riffittelyä Crown of Thornsin hengessä puolitempoisine väliosineen. Tämä on vähän sääli, koska soittopuoli tuntuu olevan kohtuu hyvin hanskassa blastbeattejä myöten. Miksaus on kyllä suoraan sanottuna aika kamalan kuuloinen. Basari lyö lähes kokoajan yli miksauksessa ja bassokitara kaipaisi todella pahasti kompressointia. Kitaroista on myös erittäin vaikea saada mitään selvää tuhnuisen saundin takia. Vokaalit ovat myös melkoisessa epäsuhdassa taustaan nähden. Tunnelmaltaan tämä tosin ihan mukavaan perusmättöä, vaikka kaipaisikin sitä jotain omaperäistä riffi-koukkua, josta (myös) klassikko-deathmetal-biisit syntyvät.
0   +1 +2
 
kuollut_marsu 20.04.2005
Kehityskelpoista... parantakaa saundeja ja koittakaa saada lauluun vähän enemmän persoonaa... vääntää vaikka sitä kurkkuääntä pikkusen pienemmälle ja laittaa vaikka munaa tilalle...
0   +1 +2
 
g.o.r.e. 20.04.2005
Rummuissa suoraan sanottuna surkeat soundit. Muutenkin tuntuu soitto vähän takkuilevan, ei pelkästään rummuissa vaan kauttaaltaan. Olen paljon parempiakin örinöitä kuullut, kannattaisi koittaa kenties vähän cleanimpaa tapaa laulaa? Mielestäni kannattaisi myös koittaa selkeästi lyhentää laulua, ei tätä jaksa kuunnella kun on kokoajan kuitenkin sama meno päällä.
0   +1 +2
 
7
argon 20.04.2005
Tässäkin tapauksessa biisissä itsessään on kelpo döödsmeininkiä ja parhaimmillaan ihan hyvä lento meneillään - mutta se soiton tarkkuus ei vielä kyllä ole sillä tasolla millä sen pitäisi olla...

Eli seuraavaa demoa silmällä pitäen kannattaa panostaa treenaamiseen oikein urakalla ja mahdollisuuksien mukaan ottaa klikkiä käyttöön demoa nauhoitellessa?

Arvosanan puolesta ollaan toistaiseksi kohdassa 7, soitanto tiukemmaksi niin varmasti tulee arvosanan pomppaamista tapahtumaan!
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 19.04.2005
TYYLIKKÄÄSTI murhaavaa meininkiä. Bändi olisi kuultava ehdottomasti livenä.
0   +1 +2
 
Rain Song 19.04.2005
Tämä on ilmeisesti Taidetta, josta minä en ymmärrä mitään. Puolet lyhyempänä ja hieman nopeammalla tempolla olisi ehkä voinut mennä huumorimielessä. Sanoistakaan ei oikein saa selvää, mutta se ehkä kuuluukin asiaan?
0   +1 +2
 
MacFly 19.04.2005
Paaaljon huonompi kuin se teidän toinen biisi. Tästä näyttäisi puuttuvan se idea kokonaan. Rumpalikin räpeltää omiaan. Soundit vähän turhan suttuiset. Treeniä tuossa yhteensoitossa etenkin kaipaisi vielä lisää. Biisi lähti hyvin kyllä käyntiin mutta ei sitten oikein missään vaiheessa päässyt mihinkään. Kehityskelpoista kyllä todellakin, nyt vaan kunnon treenisessiot niin saamme niitä parempia biisejä tänne, eikös?
0   +1 +2
 
8
Joni Koskimaa 19.04.2005
Kiva tremolokitara. Rummuissa lyö pellit hiukan yli, mutta se mitn kuitenkaan häiritsevää ole. Ihan hjees.
0   +1 +2
 
7
Rikhard Saari 19.04.2005
Kunnon hernekeittomättöä. laulaja kuulosti sille kuin olisi kilometrin päässä muusta orkesterista huutamassa. aika loufai vaikutelman jättää
0   +1 +2
 
5
Aihe 19.04.2005
Ei kyseinen musiikkilaji kolahda sitten yhtään. Ainut samaan tyyliin viittaava on In Flames, mutta tässä jäätiin kauas siitä. Kyllä kai tää 70-luvulla olis ollu hienoakin, ei kuitenkaan mielestäni enää. Ei näin pojat, ei näin. Laulusta saanut mitään selvää ja "musiikki" nyt on mitä on tässä lajissa.
0   +1 +2
 
Riku Rotten 19.04.2005
Aika mättöö. Minun korviin ei erotu genrestään kumpaankaan suuntaan. Toi komppipelti on ihan kone-hifin kuuloinen.
0   +1 +2
 
7
Sigil 19.04.2005
aika tiukkaa vääntöä, soundit ei aivan parhaimmasta päästä.
0   +1 +2
 
8
roxted 19.04.2005
jes! ainakin raivoa löytyy ja se on minun mielestäni musiikin kannalta aika oleellista.. ainakin tällasen musiikin.. ehkä hiukan tunkkaset soundit ja vähän lisää tarkkuutta, niin kyllä oikein hyvää tulee. pääasia, että hevi soi! 8+
0   +1 +2
 
Aika laiskasti tämä jytkyttää eteenpäin. Jotenkin laahava eikä juurikaan positiivisessa doommielessä. Tästä puuttuu koukut ja on sorruttu genrelle niin ominaiseen kovan meiningin hakemiseen. Joku taisi unohtaa säveltää kappakeen. Suttuisten soundien ja tuon intron laahaamisen lisäksi bändin soitossa ei näyttäisi olevan paljoa moitittavaa. Laulajasta nyt voisi hieman mainita, muttei mitään vakavaa...
0   +1 +2
 
6
Subro 19.04.2005
Kitarat ok. Laulu ei ollut minun tyyppistä (=surkeaa). En pitänyt ollenkaan. Ensin ajatteli, että ihan hyvä, sitten mie kauhistui ja lopuksi mie olin huonolla tuulella.
0   +1 +2
 
7
ew8533 19.04.2005
Jyrää!SAnoista en sori kyllä saanut selvää.Toi skitta kuulostaa välillä ihan kun olisi hitusen Duane Eddysoundia.En tiedä mistä tuo tuli mieleen mutta snadisti samaa twangia.Muuten tämä on aika samantyylinen kuin mitä on sattunut meikän kohdalle eteen näillä taajuuksilla.Toi skitta on kyllä paras meikän mielestä.Välillä saa osittain selvää sanoista mutta suurin osa menee valitettavasti hukkaan.
0   +1 +2
 
7
jaacob 19.04.2005
En tiiä miltä death-trashin pitäis kuulostaa, mutta yleensä soiton tarkkuus on tavoiteltavaa, tää on aivan puutaheinää siinä suhteessa, rumpali vetelee ihan niitä näitä. Ei sillä että tarvis fiiliksen kustannuksella tarkentaa
soittoa, mutta ei täs ainakaan mitenkään voimakkaasti välity mikään intensiivisyys. Kovaa treeniä vaan lisää, erilaisten musiikkityylien soittamista, siitä tulee monipuolisuutta ja tulkintaa omaan soittoon ; )
0   +1 +2
 
phuuskon 19.04.2005
Jaahas taas eksytään tänne örinän puolelle. Taisinkin jo jotain toista kappaletta arvioida kommenttiringissä ja samat sanat suunnilleen pätee tähänkin. Taimia, taimia, taimia kohalleen, eli reeniä vaan lisää.
0   +1 +2
 
7
Argyle 19.04.2005
Nykivät riffi tuo mieleen jonkun irvokkaalla tavalla soitetun humpan, ja katkoo kaiken grooven. Muutenkaan tällä kertaa riffeissä ei ole mitään mullistavaa. Bassosoundi klonksuu ikävästi, ja on nousee liian pintaan hitaammassa kohdassa, tai sitten se on tuo basari joka sekoittuu bassoon...
Miksauksesta sanoinkin jo sanottavani aikaisemmin. Blasti-kohdan riffi on kohtuu mielenkiintoinen. Vaikka rummut eivät ihan irtoakaan, kun on jouduttu tuo blasti tuolleen tökkivästi pätkimään. Filleissäkin hieman liikaa yritystä soittajan taitoihin verrattuna ja jäävät väkisin väännetyn kuuloisiksi.
0   +1 +2
 
Pitk 19.04.2005
Soundi voisi olla selkeämpi. Etenkin rummut hukkuvat massaan. Basareihin lätinää samoin tomeihin. Laulu genren mukaista äijäilyä. Moinen ei oikein leadlaululinjana miellytä allekirjoittanutta.
0   +1 +2