pieni poika

Andiamo

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
fani:D 30.07.2008
todellllllla kaunis melodia! mutten edelleeenkää tykkää tuosta kaiku jutusta:S voisi olla parempi ilman sitäkin? hyvät sanat!
0   +1 +2
 
7
vinsent 02.01.2007
Edeltäjäänsä huomattavasti muikeampi. Tämä oli ihan mukava. Ei tosin tarjonnut mitään uutta, mutta tätä tämän kai pitääkin olla?
0   +1 +2
 
9
rikkalapio 16.07.2006
Tämä on kyllä ehdottomasti paras tästä projektista. Ihanan rauhallinen, voisi melkein hyräillä unilauluksi pikkupojalleen. Kitaraahan sinä osaat soitella ja ääni on juuri oikean tummasävyistä ja surumielistä tähän tunnelmointiin, kuiskaukset lopussa oli hyvä veto.
0   +1 +2
 
10
Illusion Band 31.03.2006
Tään hyvä! KAIKU EFE ON KIVA
0   +1 +2
 
9
inna 29.01.2006
kaunis ja rauhallinen. tykkään. ääni miellyttävän kuulonen.
0   +1 +2
 
9
Melia 26.12.2005
Seesteistä ja hiljaista -oikein mukavaa. Ihan unettamaan alkaa surumielisellä tavalla. Silti jää kovin rauhallinen ja huoleton olo. Tähän olisi miellyttävää nukahtaa.
0   +1 +2
 
Tämä on aika mukavan rento kipale. Tämmöistä hidastelua on välillä kiva kuunnella. Kitarasoundi kuulostaa hyvältä ja laulu on ihan hyvä, vaikka kuulostaakin välillä hieman epävireiseltä. Mutta ei se haittaa paljoa, koska sävellys on hiton hyvä. Tunnelma on jotenkin surullinen, mutta silti kuuluu pieni iloisuuden pilke sieltä jostain surun alta. Jossain vaiheessa tulevat jouset mukaan ja se tuo vain lisää tunnelmaa biisiin.
Rento kappale, jota kuuntelee välillä ihan mielellään.
0   +1 +2
 
8
HW 19.11.2005
Laulu kuulosti jotenkin vähän epävireiseltä. Ääni oli erinomaisen miellyttävä mutta tarkkuuden kanssa tuntui olevan vähän hakemista.
Melodia oli kaunis mutta sanoista oli aika vaikea saada selvää. Siihen varmaan auttaisi kaiun vähentäminen... Se kuulosti kyllä aika kivalta, se tehokas kaiku, siis, mutta puuroutti vähän noista sanoja.
Akustinen tausta toimi tuon laulumelodian kanssa erinomaisesti. Tunnelma oli rauhaisa ja jotenkin herkkä.
0   +1 +2
 
nissinen 17.10.2005
Hieno piisi ja hieno soundi. Itse pidän tällaisesta raukeasta kaikusoundista, ja on ilahduttavampaa kuulla tällaista kamaa suomen kielellä laulettuna. Kappaleesta tulee hieman mieleen Ville Leinonen, mutta toteutus ei yritä jäljitellä mitään jo tehtyä liian uskollisesti. Hienoa!
0   +1 +2
 
8
markot 06.09.2005
Perkeleen hyvä, tää vie mennessään!
0   +1 +2
 
9
vonNokelainen 05.09.2005
Hyssyttelyähän se oli mutta pidin fiiliksestä ja sanoista ellen sanoisi kokonaisuutena eri toimiva.
0   +1 +2
 
7
Nasic 20.08.2005
No tää ei oikee iskeny...aika puuduttava...kitara oli kyl jees. Sanoist en kyl oikee pitäny.
0   +1 +2
 
9
farah 05.08.2005
Oikein nätti, jotenkin intiimi. Hiljainen, mutta silti äänessä on jotain voimaa, siitä pidän.
0   +1 +2
 
9
Marsubilam 02.08.2005
Tää kuuluu kyllä Mikserin parhaimmistoon. Ei ihan äkkiä repästy, tätä on vähän pidempään hiottu ja mietitty.
0   +1 +2
 
8
Janne T 15.07.2005
ihan mukava rauhallinen veto. rentouttava tunnelma jatkuu alusta loppuun, sopisi johonkin levyyn bonus raidaksi...

Tästä on vähän vaikea kommentoida mitään, mutta tuli tähän edes pari riviä tekstiä.
0   +1 +2
 
10
mf 15.07.2005
helvetin nätti laulu. tunnelmasta tulee kesäyö ja se kaste mieleen...äärettömän hieno. loistava toteutus. ylisanoja voisin vuodatella loputtomiin mutta riittäköön tuo ensimmäinen lause :)
0   +1 +2
 
sazy 31.05.2005
Tunnelmallinen piisi, saa heti maailman menon pois miälestä. Oot osannu hianosti käyttää muitakin kuin perussointuja, ne sopivat hyvin tähän piisiin. Kitaran, ehkä hiukan metallinen ääni häiritsi tuassa alussa, mutta piisin edetessä ajatukset keskittyy enemmän lyriikoihin ja viä miälen pois tuasta kitarasta.

Rumpu valinta on hyvä, tämä olisi mennyt pilalle jos olisit yrittänyt viälä lisäillä perus pändirumpuja mukaan. Ehkä olisit voinut vähän enemmän "leikitellä" rytmin kanssa ja tehdä samalla piisistä hiukan eläväisemmän.

Koskettimet soivat nätisti taustalla, ne värittävät tätä kivasti. Tua melodia tuassa kertsissä on oikein toimiva ja muutenkin kaikki noi taustamelodiat ovat juuri oikeilla paikoillaan tässä piisissä.

Ainoa mitä jäin kaipaamaan on stemmat, tuahon kertsiin keksisi nätysti jonkun hianon alaäänen, joka korostaisi kertsiä ja nostaisi sitä enemmän pinnalle. Nykyisessä muarossa kertsi hukkuu liian paljon a-osien tasolle.
Laulussa on ehkä ihan pikkusen liikaa kaikua, piänemmälläkin kaiku määrällä tunnelma pysyisi tämänkaltaisena.
0   +1 +2
 
8
substance 18.05.2005
Heleää ja kaunista. Tässähän mennään jopa hiukkasen samoille linjoille kuin muuan suomalainen bändi joka julkaisi kolmannen levynsä tässä. Odotin kokoajan että olisko sieltä tullut vielä muitakin rumpuja kuin nuo congat mukaan, mutta tämmöisenäkin ihan toimiva kipale. Se on hyvä että ei lauluja vedetä suoraan vaan aina jotain pientä efektiä. Toivottavasti en kiusannut kommentillani :)
0   +1 +2
 
MdsPressures 18.05.2005
Laulu on aikalailla liian lujalla ja kumea, mutta muuten ihan kivan kuulonen lauluääni. kaiku on myös olevinaan ehkä hieman liioteltu :) seassa oli joku sointu, mikä hieman pisti korvaan, mutta ja jossainkohti kitaratekniikka verottaa yhtä sointua epävireiseksi, mutta pikkuseikkojahan nuo, hyvä biisi!
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 18.05.2005
Pieni poika, vai? Ei kyl kuulosta iha siltä :D Noh, iha sama
0   +1 +2
 
8
JM 18.05.2005
onkohan se itseisarvo biisissä, ettei sitä tehdessä naapurit herää? :D "naapurit huomioon ottavaa musiikkia"
Laulu ei ole tässä ihan onnistunut. Biisi toimii kyllä muuten, hienon kuuloiset saundit ja hyvä sävellys. Ehkä joku "kliimaksi" tästä jää minun mielestä puuttumaan, mutta sehän tekisikin jo tästä ihan eri biisin, eli menköön nyt näin. Hyvä biisi tämä lopuksi on.
0   +1 +2
 
DaKiller 18.05.2005
Kuten joku tuossa mainitsikin niin vahvasti Ville Leinonen tästä mieleen tulee. En itse vain erikoisemmin pidä kyseisestä artistista. Hyssyttely meininki on mukana mutta mielestäni se palvelee hyvin piisin tarkoitusta ja kruunaa herkän kokonaisuuden. En ehkä lämpeä kuitenkaan tämän tyyliselle musiikille ja odotan herkistelyskipaleilta pieniä nostatuksia ja suurempia tunteita. Noh, olihan tässä niitä tunteita mutta jotenkin en päässyt tähän sisälle. Kongot olivat hemmetin hyvä keksintö rumpujen tilalle.
0   +1 +2
 
10
Hieno kitara alussa. Sanoissakin voi olla sanomaa mutten mä välitä siitä, kun sä olet niin vitun HYVÄ.Melkein yhtä hyvä kun mä , heh heh MUtta sulla on vielä niin viutnn paljon vähemmän ..... ONNEA onnea vaan.
Meidän uusuin Robinimme ja lopun sanoitukset....
0   +1 +2
 
9
Hude_84 15.05.2005
Kylläpä tulee Ville Leinonen mieleen..loistavaa matskua. Mäkin luulen ettei naapurit oo kuullu ainakaan c-kohdan kuiskailuja ;)
Teos alkaa fade-in:llä ja loppuu fade-out:iin, josta plussat himaan; oikea ratkaisu tällaiseen biisiin. Vaikuttavaa... Ainoa miinus: kertsin sana 'sukellettaisiin'.
0   +1 +2
 
8
Tsuippa 14.05.2005
Noita alempia en viittiny ees arvostella. Ei siis sillä et ois ollu huonoi, mut ei vaan jaksanu kuunnella alkua pitemmälle...:( Mutta tässä oli kyl sitä jotain. oliskohan tämän setän ihana tummasävyinen ja matala ääni mikä vetoaa muhun aina?! Joo, mulla tuli kyl kans semmonen olo et hyst nyt..:) mut joo. Tätä vois kyl kuunnella lisääkin..
0   +1 +2
 
8
-CSPR- 12.05.2005
hyssyttelyä on, laulun voimakkuus hieman heittelee, mutta se tuo jotenkin oman hienon mausteensa biisiin.
hyvä biisi, pienellä soitin määrällä hyvinttoteutettu ja saatu soundimaailma yllättävän täyteläiseksi. mp
0   +1 +2