Time of The Sun

Nectino (Vanhat)

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
The Demag 19.04.2006
time of the sun on täyteläinen ja hyvin tulkittu
0   +1 +2
 
10
K. Vainio 01.11.2005
Laatua niinkuin aina kyseiseltä herralta. Melodiat toimii hienosti ja niin myös sounditkin.
0   +1 +2
 
9
Rumpukomppi on yksinkertainen, mutta menevä. Ja leadit kuulostavat hienoilta, kuten jo tuossa kappaleen tiedoissa ilmoitit. Vähän enemmän vaihtelevuutta olisi saanut olla, mutta annan joka tapauksessa täydet 9 pojoa.
0   +1 +2
 
9
Fröideiro 27.09.2005
hienosti alkaa biisi tä'ä.. ja jatkuukin ihan hienosti.... hieno biisi....on vaa nii hieno... tom rummut ei kyl yhtää sovi tähän...
0   +1 +2
 
5
rokkitrippi 20.07.2005
terminator-popitusta .. bring it on .. euro-trance, mitä se on? en silti voi tälläistä enää kuunnella tässä oli vain tää jumputus messissä, mut siis siitä pojoja et tää oli viititty tehdä!
0   +1 +2
 
tuksu82 19.07.2005
Euroträänssiä mahtavin melodioin ja kovin saundein, mahtaa vitutta tällainen, kun itse en osaa juurikaan mitään :(
0   +1 +2
 
MajorForce 18.07.2005
Mukavasti lähtee käyntiin ja ihan hyviä leadkuvioita biisissä tosiaan on. Tää on hyvä syksyllä kuunneltavaksi, kun kesä on ohi ja vain muistot jäljellä ;)
0   +1 +2
 
8
NicklauZ 16.07.2005
Makeet melodiat. Tuo snare pisti korvaan, se oli aika onneton mielestäni. Rev kickit eivät oikein toimineet. Pädejä sais lisäillä myös, mutta oikein toimivaa eurotrancea vaikkapa tanssilattialle :)
0   +1 +2
 
sikki-six 16.07.2005
Jep, Scooter tulee mieleen. Varmasti ihan omaperäistä matskua on, mutta ei sano mulle sitten mitään. Kuulostaa varsin pornolta. Ison kuulosta musaa vaikkapa stadioneille joilla ei ikinä sitä soiteta..
0   +1 +2
 
Urbanrain 14.07.2005
tässähän on aikas tollanen synkkäfiilis. Ei tullut kyllä yhtään mieleen kesän mukavat hetket. enempikin ne pahimmat urpokännit.
0   +1 +2
 
MacFly 13.07.2005
Soundit ovat kyllä ihan hyvät, jytisee mukavasti. Toi liidin soundi vaan rupeaa ärsyttämään mitä pidemmälle biisi etenee. Liidin melodiat ovat kyllä varsin hyvät. Varsin pirteä ja kesäinen veto toden totta. niin ja btw, se kesä tuli jo :)
0   +1 +2
 
Retrorednek 12.07.2005
Metalli mies kun olen niin ei uppoa... Hyvät saundit kuitenkin biisistä löytyy ja pari hyvää ideaakin..
0   +1 +2
 
9
Anssi H 31.05.2005
Loistava biisi! alku lähtee loistavasti. melodiat on 10 arvoisia. ja biisiin on selvästi panostettu. kyl tästä jotai kesään liittyvää tulee mielee. vittu että tuli hyvät fiilikset! antaisin 9.5. mut ku ei voi ni tiputan 9. ku kuuntlein tän, ni piti kuunnela heti perään uuestaa. :D rummutkin kuuluvat todella loistavasti ja basso on rautaa!!!!!
0   +1 +2
 
forzer 21.05.2005
En pidä itse varsinaisesti ihan tällaisesta musiikista.Pidän eniten Jazzista ja Bluesista sekä Funkista.
Kyllähän tässäkin soundit tuntuvat ihan kunnossa olevan ja melodia samaten tuollainen kohtalainen.
Miksauskin on ihan onnistunut mutta kuten sanoin pidän letkeämmästä musiikista!
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 19.05.2005
Ensivaikutelma oli hyvä mut sitte kick drum alko ottaa päähän, samoin snare. Tääkö kesämeininkiä!?

lolz...
0   +1 +2
 
MdsPressures 18.05.2005
kuulosti hyvältä, hyvä meininki ja hyvät soundit biisissä :)
0   +1 +2
 
8
substance 18.05.2005
Juu, Ibiza kutsuu :-) Tossa reilun minuutin jälkeen meininki paranee. En näistä nykygenreistä oikeastaan osaa paljoa sanoa mutta sanottakoon tän biisin eduksi se että ehdottomasti fiilis on parempi kuin monesti "eurotrancen" alle luokitelluissa biiseissä ja ainoa mikä tässä biisissä jäi hämäämään oli rakenne, mutta sen ymmärtää koska olet suhteellisen lyhyen aikaa vasta vääntänyt. Tällä tarkotan lähinnä sitä että kun meininki lähtee rullaan ei missään nimessä pidä tiputtaa melodioita pois ja rullata paria patternia vain biitillä. Tässä biisissä pääkohta on oikein toimiva ja biisi pitäis rakentaa ennemminkin sen ympärille.
0   +1 +2
 
synapsi 16.05.2005
alku lupailee jopa jotain, rumpusaundit tosin kauttaaltaan jotenkin karseet. ne tarvitsee kyllä ehdottomasti fiilausta vaikka synasaundit ovatkin sinänsä kunnossa. tossa minsan kohdalla ku tulee toi klubinarttuiluliidi ni se menee kyllä mun musamaun toiselle puolen. valitan, ei uppoo, liian imelää että pystyis purematta nielemään ;)
0   +1 +2
 
First Fall 14.05.2005
Kesä tulee ja kauniit melodiat ja ajatukset täyttävät pään! Kyllä tämä toimii oikein hyvin, etenkin tähän vuoden aikaan.
0   +1 +2
 
BluntTech 13.05.2005
Wheee 909-snare! muuten perustrance-soundit, ei nyt ehkä ihan trancepoljennolla kuitenkaan.... kuulostaa ku olis tehty vähän paskemmilla kamoilla tai hmmh emmä tiä, vaikee sanoa. Ehkä soundimaailma on hieman kapea, ei kovin paljon tapahdu stereokuvassa, mitä tämmösessä musassa yleensä on
0   +1 +2
 
argon 13.05.2005
Ajatuksella toteutettu trance-biisi, joka kunnioittaa genren perusarvoja. Keskeiseen käyttökohteeseensa eli tanssilattian suuntaan tämä biisi toimii varmastikin hyvin, koska biisissä on muistettu pitää huolta biitin pysymisestä liikkeellä ilman liiallisia taukoja. Positiivinen yllätys oli n. 3 minuutin kohdalla ollut suvantokohta, joka auttoi nostattamaan biisin loppupuoliskoa. Biisin lopetus oli aika kankea, sille voisi vielä tehdä jotain?
0   +1 +2
 
8
Protush 11.05.2005
biisi on varmasti tehty hyvällä kesäisellä fiiliksellä koska saundeista löytyy sellaista :) hyviä ideoita on myös pelissä.. toteutus vaan ei ole ihan täysin onnistunut miksauksen osalta.. kicki potkii mukavasti mutta saisi olla eurompi kun eurotrance on kuitenkin kyseessä.. rummut kuuluvat taustalla jokseenkin heikosti ja niitä voisi olla enemmän.. melodiat ovat tässä biisissä se mistä tykkään :) paljon erilaisia leadeja joista suurin osa on oikein antoisaa kuunneltavaa.. rakenne on ihan peruseuro eli ei mielestäni ollenkaan huono mitä nyt pientä lisäkikkailua kaipaisi.. enemmän efektejä voisi myös olla messissä.. pituutta biisillä on sopivasti ja fiilis on muutaman kuuntelukerran jälkeen hyvä :) iloinen ja pirteä niinkun kesäbiisissä kuuluukin :P kokonaisuudessaan ihan hyvää säätöä joka olisi vain kaivannut jonkin verran hiomista saundeihin, etenkin rumpuihin.. mutta eipä tästä sen enempää :) pirteän kesäbiisin olet saanut väsättyä :)
0   +1 +2
 
7
andiamo 11.05.2005
mulla on kesätunnelma kaukana, ulkona vihmoo räntää ja eletään jo toukokuuta. Mutta sehän ei ole kappaleen vika. Perusjumputusta, ei hyvää eikä pahaa sanottavaa tästä.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 11.05.2005
Joo-o... hienoja kommentteja taas kommenttiringistä. :-/ Oli siel ny sentäs pari ihan hyvääkin. Mut siis itse asiaan sitten. Mun mielestä tää lähtee pirteesti liikkeelle. Kick on ehkä asteen verran tilaa vievä ja mun mielestä sais olla ylätaajuuksia myös enemmän siinä, että tulis pikkusen lisää iskevyyttä. Omasta mielestäni on kyllä kesäinen fiilis tuossa minuutin kohdilla alkavassa liidimelodiassa. Eikä se soundikaan nyt mitenkään niin huono ole. Se mitä tää ehkä kaipais, olis ton snaresoundin tilalle jonku menevän klapin ehkä ja sinne sekaan lisää kaikenlaisia efektejä mukaan tuomaan sellasta pikkunättiä fiilistä.

Pidän paljon tuosta 2:30 alkavasta rauhoittelusta, mutta mitä siinä olisi voinut mun makuun paremmin tehdä on jättää ton offbeat basson pois ja laittaa tilalle jonkun bassopadin ja fiilistellä sitä sitten. Biisin kokonaissoundi on paikoitellen asteen verran puuroisen kuuloinen, mutta kuitenkin pääosin miksattu ihan hyvin. Tarkempaa equtusta vaan vois vielä harrastaa ja asettaa soundeja näin hieman enemmän omille taajuusalueille.

Näistä kritiikeistä huolimatta biisi on ollut mukava kuuntelukokemus ja toi kyllä iloista ja kesäistä fiilistä väkisinkin mieleen. Mun mielestä siinä oot onnistunut oikein hyvin. Miksailusta saisit kasin ja fiiliksestä ysin eli se tekis 8,5. Pistetään se tälläkertaa kuitenkin ylöspäin. :)
0   +1 +2
 
weicco 10.05.2005
Soundi hieman tunkkaisen oloisen liian suuren kickin johdosta. Pääriffi oli kuitenkin hyvä ja jäi mieleen. En osaa antaa arvosanaa sillä en ole tyylin asiantuntija, mutta kyllä tämä mielestäni pienellä hienosäädöllä voisi clubeilla soida. Onnea biisien tekoon!
0   +1 +2
 
torttutore 10.05.2005
tätä musiikkityyliä on hyvin vaikea amatöörin arvostella kun tuntuu että kaikki kuulostaa samalta. Olenkin siis suhteellisen jäävi arvostelemaan tätä. Jatkakaa samaan malliin ja muistakaa käydä kuuntelemassa ja arvostelemassa munkin biisejä www.mikseri.net/niputtaja
0   +1 +2
 
5
Pitk 09.05.2005
Lähtihän se jumpsutus. intron synkooppi antoi jo odottaa, että tulisiko jotain niinkin mullistavaa tähän hudaan. Ei tullut. Siitä kuitenkin pite enemmän, mitä muuten olisin tällaiselle tauhkalle antanut.
0   +1 +2
 
7
jurn:a 09.05.2005
Itse komppipuoli on makuuni ehkä liian yksitoikkonen ja kliseinen. Jotakin pientä kikkaa sille suunnalle olisin toivonut. Lisäksi pääliidi on hieman liian tylsä ja tylsyy, ehkä jotakin kivaa pientä chorusta ja enemmän dileileilei efektiä kehiin niin hyvä tulee. Jotenkin rakeenne on liian "irrallinen" ja taustaan lisää kilkatinta ja sivumelodiaa. Nyt melkein kokonaan samalla liidillä toteutettu tuotos tylsyy.

Miksauksesta sen verta että ihan hyvää jälkeä olet tehnyt, tästä se lähtee. Biisissä on paljon hyviä ideoita ja pienillä korjauksilla ja lisäyksillä tästä tulee oikein makoisa biisi.
0   +1 +2
 
luoja 09.05.2005
Tätä ne soittaa vissii noissa autoissa jotkaa ajaa tosta ohi. Tuosta basarin jytkeestä tunnistin :P
En kommentoi, luulen että parempi niin. :)
0   +1 +2
 
8
-CSPR- 08.05.2005
ihan ok bile musaa, kunnon mestassa hyvillä valoilla toimiva pläjäys, näin istualtaan tämä ei oikein uppoa, bileissä varmasti. mp.
0   +1 +2
 
Carbon 08.05.2005
Kyllähän tää kesäbiisiks sopii. Ihan hyvä progressio, soundit kuulostavat kylläkin hieman laihoilta, kompressori voisi auttaa.
0   +1 +2
 
6
Stoned Ghoul 08.05.2005
Tykkään biisin alun soundeista mutta sitten iskee se kauhea melodia ja pilaa koko touhun... liian duuria.
0   +1 +2
 
8
JM 08.05.2005
Padi ääni ainaki on hirveän muovinen, tuo muovisuus toki pienemmälti vaivaa koko biisiä. Jynkkä toimii. Liidin soittelema melodia on hyvä, joten eikai tässä, nautittavaa kuunneltavaa, inhokki-genrestä huolimatta..;D
0   +1 +2
 
opaWASTED 07.05.2005
Vieras genre. Kyllä tätä humalassa kuuntelisi jos pakko olisi. Uskon kumminkin että genren edustajat tästä saavat varmaan irti enemmän kuin minä. Ei tämä yhtään huonolta kuulostanut ainakaan siihen nähden mitä tästä musiikkityylistä tajuan.
0   +1 +2
 
7
Lateksi 07.05.2005
En ole oikein trancen tuntija, mutta kommentoidaanpa nyt. Tuntuu olevan äärimmäisen "perus" biisi, ei mitään ihmeellistä, eikä oikein häiritsevääkään. Melodiat pomppivat useimmiten vähän liian nopeasti alkuun. Ja soundimaailma on vähän muovisen kuuloinen ja tämä tuntuisi kaipaavan enemmän jotain tavaraa basson ja liidin välille, soudimaailmaan tuntuu jäävän välillä turhaan aukkoa.
0   +1 +2
 
9
dj musical 07.05.2005
Ihan hyvän kuuloinen biisi. Vois kuunella vaikka kuinka monta kertaa. Mulle tuli ainakin iloinen mieli kun kuuntelin tätä. =)
0   +1 +2
 
Zachary 07.05.2005
Rokkijätkän korvissa nämä eurotrancet ovat niin toistensa kaltaisia, että allekirjoittaneen on kyllä hankala tätä alkaa sen syvemmin arvostelemaan. Jätän sen homman valveutuneemmille.
0   +1 +2
 
7
SamvaisSetä 07.05.2005
Ihan ok biisi. Vaan en mä tästä kyllä saanu irti yhtään kesämeininkiä.
0   +1 +2
 
westis 06.05.2005
Ihan kivaa perustrancea kesämeiningillä. Soundit ihan kohdallaan.
0   +1 +2
 
hra POHJOLA 06.05.2005
En ole oikea ukko arvostelemaan tällaista, mutta täytyy häpeillen sanoa, että on tullut humalassa tanssittua baareissa juuri tämän kaltaista musaa.mikäettei
0   +1 +2
 
9
louis 06.05.2005
Trancee :) Kivaa tykkään metallin joukos kuulla jouhevaa musiikkia joka laittaa kuumeisen mieleni odottamaan paikkaa ja hetkeä milloin voisi rustistaa itseni kaakaon ääreen ja kuunnella tränseä.. kiva melosdia. 9p.
0   +1 +2
 
nitrokiss69 06.05.2005
ei oikein osaa sanoa tällaisesta musasta mitään. Varmaankin toimivaa genressään?
0   +1 +2
 
Lowmen 06.05.2005
Taas hirveetä amisjumputusta jollain huonolla kasari-snarella. Kyllä lähti kesäfiilikset heti.
0   +1 +2
 
GrimErazer 06.05.2005
Ok, ei mun musaa, mutta kokeillaan..
Melko tavanomainen alku. Hyvä kulku silti. Jatkuu hyvinkin perinteisillä resepteillä.
Rakenteeseen ja käytettäviin sämpleihin & soundeihin voisi ehkä kokeilla jotain persoonallisempaa, silloin tämä jo antaisi aivan eri ilmettä. Samoin perussävelkulku väliosaan saakka on ehkä liiankin samaa toistava. Kokeile siis muutamia eri variaatioita.
Kokonaisuuten silti aivan kelpo materiaalia. En hakisi klubilla korvatulppia... ;)
0   +1 +2
 
8
JaDubb 14.04.2005
Alkaa hyvällä tuollasella diipliidillä, siitä pidän. Melodia on pop, voisi soida nopeamminkin. Rummut hukkuvat taustalle ikävästi. Mitämitä? Noin 53 sekunnin kohdalla havaittavissa pahaa leikkausta. Tuon kohdan jälkeen rummut kuuluvatkin jo paremmin. Tuosta kohdasta en pidä oikeastaan ollenkaan, jossa rummut soivat kuivana. Joku helinä olisi pitänyt taustalle laittaa. Reversepotku toimii hyvin mun persiille.

2:31:ssä tulee liian yllättävä vaihdos, ei oikein skulaa kympillä. Huononpikin toki voisi olla. Tuo rauhallisempi liidi on hyvä, tosin samaan aikaan taustalla soiva padi on liian kovalla. Meno jatkuu taas kovana, mutta vaihtokohta on taas turhan yht'äkkinen. Nostatuksen olisi kaivannut.

Loppu on muuten jees, mutta tuon reversekikin olisi voinut laittaa muhkeammaksi.

Kuuntelenpa kappaleen muuten kajareillakin...

Rummut kuuluvat myös skobeista aika vaisusti alkuun, mutta yleisoundi kuullostaa jo paremmalta. Tuo leikkautuminen ei kuulu läheskään niin härskisti, kuin kuulokkeilla, joten et varmaan ole sitä itsekään huomannut miksaus/masterointi -vaiheessa?

Kajareilla taasen tuon versen rumpu kuullostaa vaisulta, siinä missä kuulokkeilla se oli jees. 1:50 tärähtää liian kovaa liidi soimaan, ja taas ilman nostatusta (mikä sua vaivaa ukko). Basso on muuten aika härskin kuiva, kuin ruttuinen mummo. Jotain EQua tuohon.

No, sitten positiiviseen osuuteen: Kyllä tämä laituribiisinä menisi ja pienellä säädöllä toimisi tanssilattialla alusta loppuun. Soundi on ehkä vähän erillaista Nectinoa (esim. ei nostatuksia).

Näin tämän näkisin.
0   +1 +2