Reborn of Fear

Sinister Creation

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
Juzka 09.02.2007
HUII, miten kovallaan nuo crashin yms. chinojen äänenvoimakkuudet!! Ei ehkä ihan noin kovallaan. Alussa kuulosti että symbaalin ääni menisi aivan tosi aavistuksen epärytmissä(jälessä/edellä).

7 tulee, häiritsee ihan liikaa tuo voimakkuus.
0   +1 +2
 
10
_Black Angel_ 31.01.2006
Aikas synkkä... Siitä lisäpistettä. Sopii just hyvin tän hetkiseen mielialaan ja muutenkin kait... o.O Mutta hieno biisi kokonaisuudessaan. Tykittää \,,/
0   +1 +2
 
9
spit_back 27.01.2006
plussaa erittäin räkäisistä huudoista ja rumpalin soitosta(itse olen, joten kiva arvostella), kitaratkin soittivat tietenkin todella hyvin. TODELLA SYNKKÄ biisi ja kitarat alavireessä. tämä oli mielestäni astetta parempi kuin tuo toinen jonka kuuntelin, tässä paremmat väliosat ja muutamia hyviä koukkua mukana. pakko myöntää että hyvää deathia tämä.. annetaanpas tästä 9
0   +1 +2
 
10
dj jeba 23.10.2005
vitun taidokasta mussaa
0   +1 +2
 
10
Vittu. Nyt en kyllä pysty ajattelemaan rationaalisesti. Perkele, tää on jostain tuttu sävel. Oisko joskus soinu Metalliliitossa?! En tiiä, miulta lähtee vittu järki. Seuraavassa vähän miun tuntemuksia tätä biisiä kohtaan

-(vasen käsi) Eihän tää ees oo kovinkaa kummonen biis..
-(oikee käsi) VITTU TÄÄ ON PARAS!!
-(v. k.) Joopajoo. Korkeintaa kasin arvon..
-(o. k.) TURPA KIINNI! MIE ANNAN TÄLLE KYMPIN!
-Kuuleppas nyt. Mikään ei tee tästä klassik..
-NYT RIITTI!! SEURAAVASTA VASTALAUSEESTA KYLLÄ LENTÄÄ LEPPÄ!!!! JA NÄTISSÄ KAARESSA!!
-Otappas tästä näitä rauhottavia..
-(PIM!) HEIHEI JÄRKI. MOSHATAAN KUN TAVATAAN.
-Ei, ei, älä kirvestä ota! AAAARRGGHHH
-NJÄH, NJÄH, PÄÄSTIINPÄ SIITÄKI RIESASTA. DI-DII-DI-DII-DI-DII, RIIBOORN OFFFIIÖÖ-Ö-ÖÖ-Ö-ÖÖRRRRÄH...

Kuten varmaan huomaatte, tunteeni on melko kaksjakoset. Mut en kehtaa vastustaa vahvempaa osapuolta tässä mittelössä. Ihan oman (mielen)terveyden kannalta.

-SITÄ PAITSI TÄÄ ON YKS MAAILMAN PARHAITA BIISEJÄ!! ÖRRR!
0   +1 +2
 
8
Livin' Dead 27.09.2005
Tää on hyvä pätkä myös, mut tota lautasta kilahtaa sen muutama liikaa :) taustakitarakaan ei oikeen kuulu. Joku tais syyttää miksaajaa, miksen minäkin :P Huomaa et osaatte tod. soittaa ja meno on mitä parhain! Uudelleenmiksattuna tästä sais varmasti hyvän kuunneltavan
0   +1 +2
 
9
Sinfull 03.09.2005
Kauniit ja iskevät melodiat. Biisissä mahtava mieltä koskettavan synkeä tunnelma, jonka bändi onnistuu välittämään kuulijalle. Musiikissa tunnelman voimakkuus ja tarttuvuus on milestäni tärkeintä. Biisin perusta siis mitä toimivin.

Puutteet on mainittukin moneen kertaan.

Pienellä hionnalla ja rohkealla persoonallisuudella tämäkin biisinne olisi mitä loistelian pala musiikkia. :D

Tällaisenaan se on "vain" loistava pala musiikkia.

Siis kiitos onnistuneesta vaivannäöstänne, tulevaa tavaraa odottaen!
0   +1 +2
 
9
Tää on hiton hyvä! Tunnelmaa ja rangguutta löytyy. Tämmöstä melodeathin pitää olla. Soundeista en sano mitään koska se olisi vain toistoa noihin edellisiin kommentteihin.
0   +1 +2
 
8
Nasic 13.08.2005
Iha kova tää studioversioki oli, mut ehkä liveversio vähä kovempi x)...mut ei mul ny täst enempää sanottavaa. Kova biisi!
0   +1 +2
 
9
Matjardo 26.07.2005
Hyvä biisi, hyvän kuloiset riffit ja rumpali pisti massiivisesti. Välillä tuli mieleen Dark Tranquillity mieleen.. Rumpali selvästi tykkää käyttää china crashia. Ainakin tämän biisin perusteella ;). Mutta yhdeksikkö tuli.
0   +1 +2
 
8
Mortal Wompat 13.07.2005
Soundit kusi, mut täytyy muistaa että tä on vast DEMO. Laualaja hoiti homman kotiin. Kitara soundit olivat vähän heikkoja, mutta itse kappale oli loistava.
0   +1 +2
 
8
StoRBa 11.07.2005
Näin ensikuulemalta ei itse kappaleesta jäänyt paljoakaan päähän. Vokalisti veti hyvin ja ääni sopi kappaleeseen kuin nenä päähän. Muu kappale jäi miksauksessa rumpujen (liian) korostetun yläpään - etenkin symbaaleiden alle. Myös hieman munattomat ja kuivahkot kitarasoundit jäivät vaivaamaan. Pientä viilausta, vähän kaikua pois ja enemmän pintaan miksattuna niin avot. Ei kappale kuitenkaan aivan onneton ole. Biisissä ei vain ole tarpeeksi tarttuvuutta korjaamaan hieman epäselviä ja ponnettomia soundeja. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa etiäppäin. Seuraava julkasu voi pitää sisällään jo oikein timanttikamaa... Pisteet kotiin laulajalle!
0   +1 +2
 
8
Chi-Xi-Stigma 01.07.2005
Biisissä ei sinällään mitään vikaa. Pahiten kusee miksaus kuten moni jo edellä mainitsi. Kompressoria käytetty liikaa mistä johtuen lautaset puskee yli. Yhteissoitto kaipaa vielä pikkusen hiomista. Paikoitellen tuli mieleen Amorphiksen "Tales from the thousand lakes"... Kaikesta huolimatta 8 irtoaa.
0   +1 +2
 
9
Tobby 28.05.2005
oikein hyvä kappale, symbaalit vähän lyö läpi....ei muuta pahaa. Taidanpa ryhtyä faniksi.
0   +1 +2
 
8
biisi on biisinä tosi kova.mut tuo miksaus kusee.. kuten moni noista pelleistä sanoiki jo nii vielä yhdyttävä siihen. paitsi että..muutamassa kohtaa biisi tuntui jumittavan tai siis jäävän samaan kohtaan. en osaa selittää. pienellä viilauksella loisto kamaa. plussaa myös onnistuneet örinät. hyvä. \,,/
0   +1 +2
 
10
NewBlack 25.05.2005
kuuntelin vähän tätä ja tota live versiota niin yllättävän hyvin vedätte livenä... kyllä toimii.....:D
0   +1 +2
 
8
Outlander 08.07.2008
MIksaus tosiaan vähän huooono. mutta biisi pysyy kiitettävästi kasassa joskin vähän paikallaan junnausta on havaittavissa. soittajat perus hyviä ja solistin ääni suht miellyttävä. Potentiaalia on!
0   +1 +2
 
8
replicant_zero 20.05.2005
Biisi on toimiva ja laulu ihan hyvä.. ehkä vähän hidas mun makuun.. mut ei siinä mitään hyvältähän se kuullostaa...
0   +1 +2
 
8
Jules Varjola 17.05.2005
Asiallista menoa, tosiaan nuo peltisoundit vähän huojui mutta mutta, asiaan. Hyvää soittoa, ja hyvä biisi. Soittimet ovat kyllä hanskassa.
0   +1 +2
 
8
necromechanic 15.05.2005
hieman häiritsi juuri nuo pellit ja tuplista tulleet säksätykset.. muuten toimii..
8
0   +1 +2
 
8
bloodmetal 14.05.2005
Pellit puskee läpi kuin aura noirissa.... hienot jynkky kitarat ja laulajallakin on repivä ääni. todella tukkoinen äänimailma ja tämä on kuitenkin melodista deathia niin on todella paljon samoja juttuja kuullut jo aikaisemminkin.
0   +1 +2
 
8
kUOLLUTMIEs 12.05.2005
Liidin melodia, on heti alkuun ensimmäinen, mitä tästä korvaan tarttuu. Muutenkin soolo ja melodiat toimii ihan jees. Sopivasti tuleevat esiin tuolta nuo korkeet äänet ja soundit on hyvät. Mukavan raskaita riffejä tahkoaa myös komppiosasto tuolla taustalla. Vähän suttuset säröt on, mutta kuitenkin toimivat. Jos on kitaroissa suttusäröt pelissä, niin soittoon luo pientä sävyeroa suht selvän kuuloset pellit. Peltien äänet kuuluu paikoin aika kirkkaana, jos vertaa vaikka basariin, mikä on aika humiseva. Siihen pitäisi saada enemmän tuota jykevyyttä. Tosin kyllä sen basarin nytkin huomaa sieltä, eli suht hyvin kuuluu kaikki, mitä soitetaan ja voi todeta, että biisi on tasapainossa. Lauluajalle pitää antaa plussaa kunnon karskista örinästä. Örähtely ei hajoa missään vaiheessa ja ääni kestää koko ajan. Kuitenkin laulu on minusta ihan liian pinnassa ja ei muutenkaan istu niin hyvin biisiin, kun sen pitäisi. Pientä äänenvoimakkuuden pudottamista lauluun ja ehkä hiukan korkeampaa voisi vetää. Mieleeni varsin raskas biisi, eikä kokonaisuudassa ole kun himpun verran hiomista, niin valmista on.
0   +1 +2
 
7
highhypnotic 11.05.2005
Ihan jees. Soitanta aikas hyvvöö. Peltejä on vaa kompuroitu, tai jotain mitä lie liikaa. Hajottaa "kuuntelunautinnon".
0   +1 +2
 
9
Battlelust 11.05.2005
Helvetin tiukkaa soittoa, ja laulusoundi on repivä! Pellit tosiaan puskee liikaa läpi, mutta ei se haittaa menoa.

Kitaraliidiä on pikkasen liikaa, se menettää tehoaan loppua kohden.

Lisää matskua!
0   +1 +2
 
10
Glea 11.05.2005
Aloitus herättää kyllä mielenkiinnon totaalisesti. Eka biisi täällä minkä alku on saanu heti kiinnostuksen nopeesti heräämään.
Joku tuossa mainitsikin että pellit puskee läpi, mikä on kyllä totta.. ruoskituttakaa se miksaaja toisenkin kerran.
Solistilla kaunis ääni (jos saan nyt sanoa kauniiksi, tykkään ainakin). Rumpali ja kitarat hyvin tahdissa toistensa kanssa.
Rauhallinen biisi..
02:07 lähtee hieman nopeammaksi, hyvä veto.
02:23 kivaa "iskutusta"
02:34 tuo taustakitara soittaa tarttuvaa melodiaa kyllä..
Lopetus vois ehkä olla hieman ytimekkäämpi.. ? Tai vaikka nopeuttaa ja sitten kunnon isku. Reborn of fear. Synnyttää sitä pelkoa uudestaan siinä. Heh, tuo oli sitten vain ehdotus ,)
0   +1 +2
 
7
j1007 10.05.2005
muuten ok rummut häritsi liian pinnassa tiukka ralli
0   +1 +2
 
8
MelkorkaR 06.05.2005
Mielenkiintonen toi alun sävelmä..oikein kiva..soundit on vähä ihmeelliset =P jotenki tuo rumpujen pelti iskee korvaan ja sotkee muun soitannan..mut kyl tämä ihan hyvä oli..
0   +1 +2
 
9
The Kaamos 04.05.2005
loistava biisi,tykkäsin itse tosi paljon,asennetta löytyy!
onkos keikkoja tänne haminan lähistölle tulossa?
0   +1 +2
 
7
Teemal 03.05.2005
Biisi aika pätevä, soundit tosiaan tekee hallaa, erit. pellit. Mutta siitäpä ny on muutekin jo marissu...
0   +1 +2
 
8
Sombercoil 02.05.2005
vokalistin ääni on loistava, vielä vähän siihen rohkeutta kokeilla ääntään monipuolisemmin.

Soitannossakaan ei varsinaisesti mitään vikaa löydy, ainoa mikä tässä mättää on yleis-soundi ja sen tunkkaisuus. Ehkä suuremmin, kuitenkin tässä häiritsee tuo särkeminen. Paha lähteä siintä mitään sanomaan, kun ei nauhoitus metodejanne tunne tai miksauksestanne/masteroinnistanne mitään tiedä.

Biisihä ei mitään uutta mielestäni tarjoa, mutta ei se todellakaan huono ole. Pikemminkin tällaisenaan keskikastin terävempää osastoa.

Lisää vaan yritystä ja omaperäisyyttä mukaan.
parempien soundien kanssa ehkä olisi parempi numerokin tippunut.
0   +1 +2
 
8
Lycanthropy 30.04.2005
Ihan menevä biisi. Vokaalit erityisesti teki vaikutuksen. Mukavan "skitsoja" leadeja. Jotain kuitenkin jäin vielä kaipaamaan...
Joka tapauksessa ihan hyvä ralli.
0   +1 +2
 
8
rumbali 30.04.2005
en oikein tykkää tämän genren musiikista.. tai oikeastaan meno on tosi hyvä mutta örinälaulusta en välitä alkuunkaan. kyllähän laulaja varmasti tässäkin hommansa hyvin hoitaa, mutta ei uppoa muhun. soittajat kyllä osaavat hommansa. varmasti genressään potentiaalinen bändi, eikä mikään ihme että finaalipaikkakin aukesi tämän vuoden BandStandeissä!
0   +1 +2
 
8
Lihaaja 30.04.2005
kyllä tuo biisi on aika hiton hyvä! vähän samaa tyyliä kuin oma Lost Heaven! tuon soundin laatu on sellanen mikä tiputti numerolla arvosanaa! mutta tuo on hyvä biisi! lisää tuollaista!
0   +1 +2
 
10
noonaliini 28.04.2005
Järisyttävän mahtavaa vääntöä.. Miksausta pitäisi silti vielä hioa.. Tätäkin pitäisi kuunnella samalla, kun nussii hautausmaalla tai yleensäkin. Örinä sai todellakin sydämen pomppimaan kurkkuun ja synkeän kiihottava tunnelma lumosi alusta loppuun. Todellakin kaikille super iso plussa, myös miksaajalle, sillä parantaahan voi aina :)
0   +1 +2
 
9
Johnnie Walker 28.04.2005
Biisissä on onnistuttu luomaan synkeä meininki, joka säilyy alusta loppuun käymättä tylsäksi. Vokaalit vedetty todella hyvin.
0   +1 +2
 
9
Leka 27.04.2005
Ännenlaatu heikko mutta silti iha hyvä biisi, tuli mieleen skyfire
0   +1 +2
 
8
mikko105 27.04.2005
Hyvä biisi, hidas tempo sopi ihan mainiosti. Mutta kuten moni jo aiemmin totesi, niin sinänsä hyvää kitaraliidia oli vähän liikaa ja joka rakoon. Taustakitara olisi tarvinnut hiukan tiukemman soundin ja sitä olisi kannattanut nostaa esille enemmän. Tässä biisissä olisi varmaan toiminut myös kahden kitaran yhteinenkin liidiosuus? Ja ne rumpujen pellit tuli aika paljon läpi, tosin demo kun oli niin mun mielestä ihan hyvä sellainen! Täytyypä kuunnella noi teidän muut biisit vielä!
0   +1 +2
 
10
Tyfon 26.04.2005
Erinomainen melodinen dödis biisi.. Pellit räisky hyvin läpi ja riffitkin ja oli mitä hienoimpia örinästä puhumattakaan!
0   +1 +2
 
MajorForce 26.04.2005
Sävellys oli hyvä, mutta kuuntelunautinnosta ei ollut tietoakaan kun pellit humisivat pinnalla ja peittivät välillä lähes kaiken muun. Kitarasoundit olivat hieman tunkkaisen oloiset, mutta ei ne häirinnyt niin paljon kuin rumpusoundit. Tän käytte rykäsemään jossain hyvässä studiossa, niin johan on eri ääni kellossa.
0   +1 +2
 
9
Joni Koskimaa 26.04.2005
Ei noi pellit kyllä mua häirinny niin ku vitun vertaa. Synkkää kamaa, ja tämä siis tietenki metallibändille positiivinen asia. Nättiä melodiaa ja pirun hyvä örisijä. Kyllä uppoaa ihan mukavasti meikäläiseen.
0   +1 +2
 
8
_Solid 25.04.2005
hmm.... olis varmaan ihan hyvä biisi mut ännelaatun on nii surkea et en meinaa saaha selvää.. sori pojat... kuulostaa ku symbaalit pätkis.. studost kii vissii..... muute kyl hyvä
0   +1 +2
 
9
solesurvivor 25.04.2005
Kylläpä oli sellaista menoa, että meinasi täti lennähtää seljälleen..Kitaraoissa mahtavan murakka saundi, mutta helvetin tukkoiselta kuulostaa joissain kohdin, miksaus mokannut? Laulajalla pakko olla jonkin verran kaikupohjaa, kun lähtee todella mahtava ääni. En ole örinämusan suurin fanaatikko, mutta pikku hiljaa alan lämpenemään enemmän, kun tällaista loistavaa suoritusta pukkaa nykyään enemmän ja enemmän. Biisi itsessään ei tarjoa hirveästi uutta tässä genressä, mutta tarvitseekokaan aina. Eli kun saundit vielä hoitaa kuntoon ja jotain pientä omaperäisyyttä vielä peliin, niin menestyksen luulisi olevan taattu.
0   +1 +2
 
9
sipherweb 25.04.2005
Ok musaa

Muutama sananen:

Soundit:
-skitat ok
-välillä yleisbasso säröyttää
-vokaalit ok, asennetta on.
-rumpujen lautasia voisi olla enemmän laidoilla, koska kaikkien keskellä olo tukkouttaa
-basarit ja snare voisi olla kovemmalla

Sävellys:
-Kevyet kohdat ja soolo ok
-Kaipaisin monipuolisuutta riffeihin
-Biisi iskee livenä todennäköisesti aika mukavasti
-Laidan laulua tukeva skittatilu ok
0   +1 +2
 
9
sipherweb 25.04.2005
Ok musaa

Muutama sananen:

Soundit:
-skitat ok
-välillä yleisbasso säröyttää
-vokaalit ok, asennetta on.
-rumpujen lautasia voisi olla enemmän laidoilla, koska kaikkien keskellä olo tukkouttaa
-basarit ja snare voisi olla kovemmalla

Sävellys:
-Kevyet kohdat ja soolo ok
-Kaipaisin monipuolisuutta riffeihin
-Biisi iskee livenä todennäköisesti aika mukavasti
-Laidan laulua tukeva skittatilu ok
0   +1 +2
 
9
Sonoffrost 25.04.2005
Anteeksi tuli kahteen kertaan :(
0   +1 +2
 
9
Sonoffrost 25.04.2005
Nyt pitää heti ensimmäiseksi kehua laulajan ääntä. Siis
aivan mahtavaa kuultavaa. Sopii hyvin biisin soundiin, joka
on tavallista omaperäisempi death piirissä. Soundit oli
onnistuneet ja yhteensoitto pelasi hyvin. Biisi alkoi toistaa
itseään vähän ja jo puolessa välissä odotti vaihtelua.
Vähän vaihtelevimpia ratkaisuja biiseihin niin parannutte
entisestään. Ootte ysinne ansainneet :)
0   +1 +2
 
9
Sonoffrost 25.04.2005
Nyt pitää heti ensimmäiseksi kehua laulajan ääntä. Siis
aivan mahtavaa kuultavaa. Sopii hyvin biisin soundiin, joka
on tavallista omaperäisempi death piirissä. Soundit oli
onnistuneet ja yhteensoitto pelasi hyvin. Biisi alkoi toistaa
itseään vähän ja jo puolessa välissä odotti vaihtelua.
Vähän vaihtelevimpia ratkaisuja biiseihin niin parannutte
entisestään. Ootte ysinne ansainneet :)
0   +1 +2
 
8
Jzci 25.04.2005
Soundien puolesta suhteellisen karua kuunneltavaa, nuo pellit varsinkin käyvät ihan korviin, mutta demo on aina demo. Laulaja kuulostaa hyvältä ja soittokin pelaa hyvin. Biisikin on itseasiassa aika hyvä, kuuntelin parikin kertaa soundeista huolimatta. Loppuu ehkä hieman ikäänkuin kesken, jotain loppuhuipennusta jäin kaipaamaan? Miinukset noista soundeista, mutta kokonaisuutenaan hyvä meno!
0   +1 +2
 
9
yollu 24.04.2005
toi splashi tossa alussa toimii..! hyvää musiikkia mut en saanu sanoista selvää..:) heviks hyvää!
0   +1 +2
 
8
darcasis 24.04.2005
Mainion kuuloista mutta miksaus kusee kyllä jonkin verran jos d.kitaroita käyttää niin vois olla enemmän diskanttivoittoisempi saundi ettei se jyräis kaikkea alleen. Muutenki vähän tunkkasen kuulosta ja pellit tulee liian kovaa.
0   +1 +2
 
8
Lord Night 24.04.2005
hyvä biisi. äänenlaatu ei ole kovin hyvä. vokalisti osaa hommansa
0   +1 +2
 
10
ttuoppi 23.04.2005
Hyvä sävel ja tosi hyvä fiilis! Vielä kun miksaisitte ton kunnolla niin tulis aivan järjettömän hyvä! Noi korostuneet bassot ja lautaset häiritsevät, kuten myös vaimentunut kitara.. Kaikille muille paitsi miksaajalle iso plussa ++++++++++
0   +1 +2
 
8
MoonLycan 22.04.2005
Vokalisti osaa hommansa, ei monella "amatööri" bändillä noin hyvää laulajaa örinäpuolelta löydy. Sopivasti örinää ja rääkymistä. Olen kans sitä mieltä, että kitaraliidejä on ehkä hivenen liikaa. Lead-kitara on onneksi suht hiljaisella, mutta kansa tahtoo kuulla paremmin muhkeita riffejä! Siitä päästäänkin toiseen ongelmaan, eli kitarasoundeissa on vielä hieman parantamisen varaa. Ei ne missään nimessä huonoja ole, mutta niistä puuttuu se lopullinen niitti, ehkä hieman liian geneeriset nyt. Tässä on hyvä pohja jolle rakentaa.
0   +1 +2
 
10
Izarut 22.04.2005
No prkl :D Tuli ihan six feet under mieleen tost biisist :D Jätkät osaa soittaa!!
0   +1 +2
 
8
_hAiR 22.04.2005
ihan jees biisi, kyllähä tää uppoo..
pellit vaan kuullosti aivan kauheilta välillä :D, muuten ois tullu 9-10
0   +1 +2
 
sazy 22.04.2005
Ensimmäisenä pitää huamauttaa noista pelleistä, ne iskee pikkusen liikaa yli. Virveli ja basari on taas liian hiljasella, miksaaajalta kannattaa vähä kysellä, et miksi tämmönen miksaus..
Rumpujen paukuttelu kuulostaa muuten kyllä hyvältä, ei mitää moittimista.

Vocalistilla on sopivasti asennetta ja muutenkin tua örisemispuoli on kunnossa. Ehkä vokalisti vois artikuloira hiukan paremmin, muuten en näe mitää huamauttamista siinä.

Kitarat on hyvät ja meloriat toimivat, soundi ei kylläkään ole paras mahrollinen, mutta ei kyl huanoinkaan vaihtoehto. Soolo on hyvä, mutta harmittaa ku se peittyy noiren peltien taakse niin pahasti..

Kipaleesta kannattaa tehdä viälä monipualisempi, ettei se kuulosta liian tasapaksulta. Tos 2:20 paikkeilla tulee kiva vaihros, se toimii aivan älyttömän hyvin! lisää tuan tyyppisiä vaihroksia ja kikkailuja, nii tästä tulee viäläkin parempi!
0   +1 +2
 
9
kyky 22.04.2005
Perskeles! Alku örinä kun tuli, tiesin heti että tämä biisi on helvetin kova ja sehän oli!

Örisijällä on kyllä munaa äänessä ja melodia on kyllä maukkaan kuuloinen! Ei valittamista biisistä, uutta vaan kehiin!
0   +1 +2
 
10
sLVr- 21.04.2005
Helvetin hyvä biisi, sanon tämän nyt vielä kerran vaikka noin tuhat kertaa sanottu, lautaset puskee vähän turhaa läpi, ja aika tunkkaista soundia muutenkin. Mutta kyllä tästäkin kuulee, että osaatte selvästi soittaa ja laulaa, tarttuvia riffejä ja melodioita, örinä oli kyllä saatanan kova, sopi mun korvaa ko nyrkki silmää. choruksessa kaksi laulua päällekkäin (?) kuulosti kovalta, helvetin hyvä kappaleena, soundit tekevät ison miinuksen mutta en sitä rokota tästä kuitenkaan kun demo on. Älkääkä saako väärää käsitystä, rumpali hoiti homman kotiin hyvin, mutta miksaus oli kyllä vähän perseelleen :P Tunkkaisista soundeista huolimatta varsin toimiva ja hyvä biisi, hyvä! :) Jatkakaa samaan malliin, jään odottamaan lisää. keep up the good work :)
Biisi:9
Soundit:6
0   +1 +2
 
8
myrsky 21.04.2005
tarttuvia melodioita löytyy ja örinä osasto on hoidettu kiitettävän arvoisesti. sovituksessa on mielestäni sorruttu vähän liian perinteisiin ratkaisuihin. soundit nyt on hieman epäselvät ja pellit tosiaan kolisee vähän liian pinnassa. mutta ei tämä kuitenkaan ihan niin puuroksi mene etteikö kuuntelusta pystyisi myöskin nauttimaan sillä biisi on mielestäni sävellykseltään erittäin hyvää työtä.
0   +1 +2
 
Deadnightwarrior 21.04.2005
Ei voi sanoa ku et, vittu saatana.. mahtavaa meloa ja aivan mieletöntä kitarointia. Tästä mä todellaki tykkään!! \,,/

Örinä on tuomiollista ja erittäin hyvän kuuloista, ainakin minun korvissani.

Tuota, vain yksi huono asia näin alkuun tulee mieleen ja ajattelin kertoa sen. Rummut ei ole oikein laadukkaat, tai siis, on ne silleen mut lautaset sun muut kilisee liikaa. Mutta todellakin, ei mtn moittimista, ei todellakaan. Keep it GOING! \,,/

Soolo on mielettömän taidokas ja biisi kokonaisuudessaan melodioineen ja kaikkine kauneuksineen on äärimmäisen hieno.

Tässä on sitä mitä tarvitaan lisää!!! Vittu! \,,/ Fucking Örr!

Mä nakkaan arvosanaks sen kympin musiikista jossa oli sitä mitä tarvitaan!!! Siinä oli sitä jotain. Kaunista!
0   +1 +2
 
8
[A-P] 20.04.2005
Kova biisi. Alas viritetyt kitarat tekee mahtavan vaikutelman, mutta tempo on ehkä vähän liian hidas mun makuun. Miksauksesta en valita koska meidänki bändin tulevat kappaleet tuskin on kovin hyvillä laitteilla äänitetty.Kokonaisuutena hyvä biisi
0   +1 +2
 
9
Cry Of Pain 16.04.2005
biisi perkeleen hyvä!\,,/ mutta niinkuin tässä muut ovat moneenkertaan maininneet niin soundit ei mistään parhaasta päästä ole:s se on ainut miinus! tempo oli biisissä hidas mutta sopi helvetin hyvin!
0   +1 +2
 
9
hene_ 01.04.2005
Tämähän oli hyvä biisi, eikä tempokaan kuulostanut hassummalta, vaikka tuolla galleriassa väititte tuota alitempoiseksi. Vokaalitkin kuulostivat erittäin hyviltä.

Soundien puolesta voisin laskea arvosanaa, mutta kun tämä kuitenkin on demo, niin en sitä tee. Varsinkin taustakitara jää kaiken muun taakse, eikä siitä ainakaan minun kaiuttimilla saa pahemmin selvää. Kuten jo aiemmin todettiinkin, pellit ovat liikaa esillä. Tästä voimme syyttää miksaajaa?

Biisi on kuitenkin varsin kova, joten annan yhdeksikön.
0   +1 +2
 
9
Johnny Rutka 01.04.2005
melko pelottava ja synkkä biisi, johutnee D-kitaroista ja jotenkin lopunomaiselta kuulostavalta melodialta...pellit puskelvat hieman läpi, ruoskikaa miksaaja !! =D
0   +1 +2
 
8
Wretch 02.04.2005
Alun melodia oli todella tarttuva. Biisi toimii ihan hyvin kokonaisuutena, biisi ei käynyt kertaakaan tylsäksi. Kitaraliidejä olisi voinut ehkä hieman olla vähemmän, nyt ne menettävät tehokkuutensa, kun niitä on biisissä koko ajan. Soittajilla on hommat hanskassa hyvin, mutta pientä tarkkuutta olisin toivonut lisää.Laulajan ääni oli kaikin puolin kunnossa, siinä oli tarpeeksi rosoisuutta tämän tyyliseen musiikkiin.

Soundit olivat hieman heikot. Pellit oli miksattu liian lujalle, ja välillä kajarit särkivät joitakin pellin iskuja. Myös kitarasoundit olivat vähän liian tunkkaiset, etenkin liidikitarassa olisi pitänyt olla kirkkaampi soundi. Soundit olivat myös liian epäselkeät, koska nyt en kuullut kunnolla, mitä bändi soitti välillä.

biisistä: 9
soundeista:6
0   +1 +2
 
9
Flinkenstein 03.04.2005
vitun siisti veisu. melodiat on aika tarttuvia, mut toi taustakitara jää jotenkin varjoon ja siinä on vähän nuhanen soundi muutenkin. ja aikaisempiin yhtyen pellit on liikaa esillä. laulu toimii hyvin.
0   +1 +2
 
9
Flinkenstein 03.04.2005
vitun siisti veisu. melodiat on aika tarttuvia, mut toi taustakitara jää jotenkin varjoon ja siinä on vähän nuhanen soundi muutenkin. ja aikaisempiin yhtyen pellit on liikaa esillä. laulu toimii hyvin.
0   +1 +2
 
7
Chrism 05.04.2005
Hyvä biisi, mut soundit on niin helvetin suolesta! :D Kaikki klippaa ku ootte pistäny liian kovalle ja bassot humisee ku ette oo leikannu alle 70Hz. Kannattais luottaa kunnon studioon tai antaa mun tuottaa teille demo. Biisi oli kyl helvetin kova livenä ;)
0   +1 +2