Ich muss gehen

Dj Sturzkampfflugzeug

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Tommy Loose 10.11.2005
Kivaa musaa autoiluun. Varsinkin bemarilla pyyhkis hyvin! Rentoa 160 km/h autobaanalla eteenpäin silleen rauhallisesti!!
0   +1 +2
 
9
raaka-Ana 08.09.2005
Saksankieli tuo perunamuusin mieleentuova höffenköffen,yhdistettynä upeilla soundeilla luotuun synamaailmaan...on todella onnistunut sekoitus.Tämän toteutus on erittäin luova ja onnistunut.Maaginen tunnelma on vangitseva.En tiedä,mutta jostain syystä kappale toimii:))Kyllä,minä kuuntelen seuraavan...
0   +1 +2
 
8
Andy Livid 08.07.2005
Huomaa että on Peter Steelin musaa kuunneltu, ainakin mitä lauluun tulee, paikoitellen. Oma soundi silti siinä on. Ihan positiivinen kappale. "Ich muss gehen"- laulu-kohdasa on hyvä koukku. Muuten melodia jäi hieman häilyväksi ja en saanut kappaleesta otetta. Soundipoliittisesti erittäin hyvää jälkeä. Aavistu retro-henkeä löytyy syntikoissa.

On niin erilaista ja harvinaista matskua täällä Mikserissä ja kappale ei mitenkään häirinnyt missään vaiheessa. Tasaista tunnelmointia, välillä onnistutaan hyvin tunnelmassa. Jotain outoa vetovoimaa tässä saksalaisuuden humoristisessa ihannoinnissa aina on. En tiedä mistä se johtuu, mutta se on yllättävän suosittu piirre suomalaisissa ja ehkä muuallakin maailmassa. Saksan kieli on mielestäni hauska ja vahva. Se on ääntämisen kannalta erittäin herkullinen. ;)
0   +1 +2
 
10
Dj Syphilis 22.03.2005
Ei oo muuten helppoo olla mies...
0   +1 +2
 
10
Verso 20.03.2005
Koskettavaa tunnelmointia. Onnistuneesti vangittu tummanpuhuvaa mielen sielunmaisemaa.
0   +1 +2