Darkness

Protect The Hostile

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Oliver Kaïma 15.03.2005
Jep, kyllähän tämä jonkinmoista johtoajatusta kaipailisi, tällaisenaan kyseessä on lähinnä joku soundtrack...
0   +1 +2
 
Siddhartha 15.03.2005
aika paha mennä sanoo mitään... ei mun juttu. tylsähkö meininki, tää tarttis jotain kärkee ja aika laillakin...rohkeempi sais olla.
0   +1 +2
 
Michikawa 15.03.2005
Tällaiset trancetyyppiset genret ovat sikäli ongelmallisia, että on hirveän vaikea onnistua tekemään sellaista trancea, joka kykenisi nousemaan kliseiden ja perusmassan yläpuolelle ja loisi jotain persoonallista ja uutta. Tämäkin biisi sisältää niin puhkikuluttuja harmonisia rakenteita ja ideoita, että kokemus jättää aika kylmäksi, vaikkei biisissä hirveästi tuotannollisia vikoja ole.
0   +1 +2
 
No ei tämä tässä genressä päätänsä poraa. Joku melodia zydeemi loisi kyllä hieman menoa ja meininkiä. Ei kun kehittelemään.
0   +1 +2
 
DarkFiz 14.03.2005
Tykkäsin melodioista. Soundit ovat ihan hauskan kuuloiset välillä, joskin hivenen omaperäisemmillä ja ei niin suoraan FL:stä otettujen kuulosilla tää ois varmasti toiminu vielä paremmin. Jotenkin nää soundit vaan kuulostaa suurimmaksi osaksi liian suoraan "tehdassoundeilta", if you know what I mean. Pienellä hiomisella ja muutamalla erilaisella osiolla tästä tulisi varsin mainio. Kickiin vähän myös lisää potkua, kiitos :>
0   +1 +2
 
Disposition 14.03.2005
Jaahas, tällanen sitten käveli vastaan.. Jospa sanoisin kerrankin niin kuin ajattelen ja haukkuisin tämä mielikuviteksottamaksi roskaksi? Vähän liikaa FL paistaa tuolta kumminkin läpi. Kannattaa tuottaa ja miksata niitä valmiita soundeja, niin saisi tästäkin vähän enemmän oman näköisen. Sen verran lyhyt oli, etten viitsi tämän pidempää tulkintaa kirjoittamaan, tämäkin kuitenkin venytetään hiljalleen sinne 6-7 minuutin paikkeille.
0   +1 +2
 
Mustepullo 14.03.2005
Paha akoskaan lähteä arvioimaan teosta jos tietää sen keskeneräiseksi. Ihan mukiinmenevän oloinen soundimaailma tässä kyllä on. Ei tosin mitään kovin mielikuvituksellista omaa juttua...
0   +1 +2
 
Möhökki 14.03.2005
Jahas, dream trance on aivan uusi genrenimitys mulle. Aika lyhyt pätkähän tämä oli ja olisi siten ehkä ollut hyvä jos se olisi käynnistynyt vähän aiemmin. Hiukan ehkä tuollaiset muoviset soundit mun makuun. Mielenkiintoinen melodia.
0   +1 +2
 
mnsk13 14.03.2005
No tämä taas tippuu oman genren ulkopuolelle aika rajusti. Tuotatuota... Sopivan mittainen tällaiseksi biisiksi. Enemmän koukkua. Tai jotain.;) Biisin ehkä täytyisi kehittyä enemmän...
0   +1 +2
 
Tämmöinen musiikki aiheuttaa meikäläisessä pahoja asioita..Äkkiä kaikki särkyvä syrjään..Tuntuu et joku kiristää päässä..En tykkää,mut ei oo kyl mún juttukaa..Ei arvosanaa...
0   +1 +2
 
8
ylkky 14.03.2005
alku ei yhtään pahan kuulonen no ihan hyä vaik en kuuntele juuri tämmöstä musaa
0   +1 +2
 
Harulf 14.03.2005
Trance ei kuuluu mun suosikki genreen, ja yleensä en jakelee arvosanoja biiseille joka en ymmärrä yhtään päällle. Eli niin tällä kertaakin. Täytyy kuitenkin sanoa ihan ok soundit tälle lyhyelle pätkälle, kai tältä pohjalta vois rakentaa vaikka kuinka massiivinen biis. Ihan hyvä alku, joka sitten jää kesken.
0   +1 +2
 
zood 14.03.2005
Joo kyllä tähän jotain vois keksiä, en kyllä keksi mitä, mutta jos lähdetään ihan basariosastolta, bassot saa vääntää aika kaakkoon että vähän alkaa edes potkimaan, niihin vois saada vähän jotain lisää, lähinnä tuo välibasso on kovemmallla kuin itse basari.

Tuo alussa päällä syntikka mikä hakkaa tota samaa juttua ilman variaatioita loppuun asti on enemmän kuin rasittava. Jos siihen ees heittäis jotain cutoffia välillä niin siihen sais vähän eloa. Biisi jää jotenkin vaan elottomaksi ja tylsäksi ja se on hyvin hyvin lyhyt. mutta jos biisissä ei tapahtuisi tämän lisäksi muuta se on ehkä jopa jo liian pitkä. Mutta jo ehkä pieni filtteröinti sun muu millä jo soundeihin saisi eloa niin saattaisi muuttaa paljon. Tietysti vähän läskimmät synasoundit ja se melodia, eritoten se melodia joka on pitempi kuin yksi tahti olisi paljon plussaa.
0   +1 +2
 
Piru Kange 14.03.2005
Jep jep... Trance ei ole alaani, mutta heitetään silti kommentteja. Oikeastaan tuo taustan melodia on ihan ookoo ja soundi ei ole niin rasittava, kuin monasti tämän genren biiseissä pukkaa olemaan. Sen sijaan sekin heittää liian pitkään samaa. Beat on aika tasapaksu. Ehkä jotain omaperäisyyttä kyllä kaipaisi. Eikä se ehkä siltikään menisi meikäläisellä läpi, olen itse näet rockin ystäviä. :)
0   +1 +2
 
8
dirtylicks 14.03.2005
alko nukuttaa tätä kuunnellessa eli kannattaa, tai mielummin ON PAKKO keksiä melodia tohon! :D en siis haukkunu annoin vaan ehdotuksen, tai no käskyn oikeastaan, mutta muuten hyvä alku!
0   +1 +2
 
Almost famous 14.03.2005
Tää polkee mukavasti eteenpäin. Sounditkin toimii. Ainakin tän mittasena tässä riitti mielenkiintoa rokkarillekkin, eli vaihtelua oli kivasti. Vielä kun tuota kehittää niin hyvä tulee.
0   +1 +2
 
rolandkorg 14.03.2005
Kun muistaa, että tämä on kesken eräinen kappale, niin ei mikään paha veto. Soundit oli hyvät. Hieman liian tasaista menoa.
0   +1 +2
 
7
TNP 14.03.2005
Alkuunsa täytyy sanoa, että kannattaa tehdä biisi loppuun ennen kuin laittaa tänne. Alku vaikutti lupaavalta, mutta biisi toistaa itseään pahasti. Basari on pehmeä, mutta sopii aika hyvin tähän. Toisella kuuntelukerralla alkaa käymään hermon päälle toi leadi mikä soi koko biisin ajan. Soundit hyvät, ei niin tavanomaiset. Bassoline turhan yksinkertainen. Vaikka toisaalta taas sopii hyvin tän oloiseen biisiin. Biittiä saisi kehitellä lisää.
0   +1 +2
 
6
Mikoleit 14.03.2005
tämä tuli arvosteltua joskus 2 aikaan yöllä... ei vaan, mutta olisi ehkä pitänyt, fiilis ehkä toimisi paremmin. hirmu lyhyt ranse-väännöksi. ja basari on ihan mitätön. miten tolla saa auton perän ilmaan...;)
0   +1 +2
 
Einsteins 14.03.2005
Ei huono. ei kauheen hyväkään. Teema liian yksinkertainen, biisissä ei tapahdu tarpeeksi. Kestosta plussaa. Soundit kohdallaan.
0   +1 +2
 
Mr.Right 14.03.2005
tosi paljon kerroksia heti alusta.. jotenkin rupes pelottaa ettei oo aikaa saada jutusta kiinni.
biittejähän tässä ei oikein edes ole.. tälläistä leikkimielistä räpläämistä.
tuo mainriffi ei meinaa vaan oikein jaksaa kantaa tätä hommaa loppuun
0   +1 +2
 
MajorForce 14.03.2005
Hyvän kuuloset soundit. Vähän pitempi sais olla, tuli vähän sellanen olo, että tämä on keskeneräinen (kuten ehkä onkin). Lupaavaa kuitenkin.
0   +1 +2
 
Vespe 31.03.2005
ihan jees alku. kiva melodia, vaikkei kummoiset olekaan mutta ihan toimivat.

kick on aivan liian vaimea eikä sitä meinaa edes kuulla, kuuluuko genreen ja onko tehty tarkoituksella? en tiedä...

keskeneräinen kun tämä biisi on niin en anna vielä arvosanaa. kyllä tästä ihan hyvä biisi tulee kun soundimaailmaa vähän työstää ja säätää äänenvoimakkuustasot kohdalleen.

ps. 8 olisin antanut tälle.
0   +1 +2