Nightstalker

Matsuhiro

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
leão 13.03.2005
kpl kohisee korvaan liiaksi, liekkö sitten omat kajarini vai muutenki..
aika yksipuoliseksi tää jää ku pituuttaki on lähemmäs viitisen minuuttia. monipuolisuutta jos kpleessa olisi enemmän, niin numero nousisi. äänimaailma toimiva, ehkä joissain saundeissa sais olla skarpimpi ote. kovaa bassotykitystä jäin tästä kaipaamaan, eli basso-volee isommalle.
soundträkki-osastoo ainaki osaksi. mut kyllä tän mielellään loppuun kuunteli.
0   +1 +2
 
8
Urjala 10.03.2005
Vaikea pala, toisaalta kuulee että tuotantopuoli on hyvin hallussa ja varmasti saatu käyttöön juuri sellaiset saundit kuin on ollut tarkoituskin. Toisaalta tämä ei minulle tarjonnut mitään kovin uutta. Tulee lähinnä mieleen remiksit Mission Impossiblen tunnarista sekä muutama vuosi sitten loppuneen Ruben Stillerin telkkariohjelman tunnari.

Käsittääkseni tämä kyllä toimisi erinomaisesti kuvain kanssa, pelkästään kuunneltuna pitää ehkä jo liiankin kanssa yrittää hakeutua tunnelmaan... ja arvioisin että koska saundipuoli kuulostaa ammattimaiselta, mutta ote on muutoin kovin monotoninen (joka ei minua tosin haittaa, päinvastoin :) ) tämä kuulostanee useimmille liian yksitoikkoiselta...

Mutta huono pätkähän tämä ei ole kuitenkaan, ainoa ehdotus joka tulee mieleen on: jonkinlainen tunnistettava melodia tai puhetta/laulua tuohon päälle niin kyseessä on jo huomattavan voimakasta tuotantoa. Tällaisenaan kuulosti meikäläisen korvaan liian taustamaiselta (mutta ehkä tätä pitää kuunnellakin enemmän meditoivalla otteella).
0   +1 +2