Polizion

QUIET

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Sorcerer 09.05.2007
Ekalla kuuntelulla ei oikein auennut, mutta kyllähän sieltä kuoriutui tieno kappale, jonka kruunaa tooodella kaunis väliosa. Yhtä tyylikästä kitaransoittoa en ole kuullut aikoihin. Ei moitteen sanaa tästä.
0   +1 +2
 
9
Al-Senior Beats 22.03.2006
ja hyvä lausunta englanniksi.
yleensä suomalaisil suomi paistaa raa'asti läpi.
mut tää kuullostaa ihan syntyperäisen britin laulamalta :D
0   +1 +2
 
9
Al-Senior Beats 22.03.2006
Miksaus erinomainen, siitä pelkkää plussaa..
Melko radio valmista kamaa :)
0   +1 +2
 
10
Linkkakuski 20.01.2006
Mieleen tulee Manboy, mutta tunnelmat ovat iloisempia. Fanitan! :)
0   +1 +2
 
10
O-Star 07.08.2005
jeps... eli hieno biisi. sellast oikeen hittikamaa. miksaukset enemmän ku kohallaa. Muutenki saundi tuo mieleen nuo brittibändit. ja mun korvaa se on hyvä juttu :) jos joku on toimiaksee ni se toimii ja tää toimii.
0   +1 +2
 
9
mahtiori 10.07.2005
Ihan hyvän kuuloista vollotusta. Biisin alku loistava. Vielä saundeihin hiukkasen sitä viimeistä parannusta niin jopa menee. Tämä vois mennä fiksattuna ja tarjoiltuna jopa ulkomaillakin läpi.
0   +1 +2
 
8
Jyrki Aalto 25.06.2005
ihan ok
0   +1 +2
 
8
A.S.H 31.05.2005
olipa tutun kuuloinen laulusoundi...terveisiä konepajalta.Hieno biisi.
Erikoismaininta laulu meisingin cooliudesta.
0   +1 +2
 
9
twisted 22.05.2005
Tällaista harmitonta kitarapoppia mikä voisi ihan hyvin radiossa soida. Ihan julkaisukelpoista kamaa. Ei tästä oikein mitään huonoa voi sanoa.
0   +1 +2
 
siiki 21.05.2005
Introssa oli sitä jotakin! Se oli todella upean kuuloinen ja kitara kuulosti aivan loistavalta. Muutenkin biisi kuulosti hyvin hiotun kuuloiselle. Uskon että tästä bändistä kehkeytyy vielä jotakin suurta!
Biisiä ei todellakaan ole turhaan valittu viikon biisiksi. Aivan oikea valinta. Kuuntelin myös noita muitakin biisejä ja nekin olivat aivan upeita. Mutta mennäämpä nyt sitten tähän biisiin.
Eli, soundit olivat täysin kunnossa eikä niistä todellakaan voi valittaa. Kaikki soundit ovat puhtaan kuuloisia ja tunkkaisuus on miksattu hyvin pois.Melodiakin oli melko hyvä ja mieleen jäävä. Todella hienoa rockia mukavilla kitara riffeillä varustettuna. Harmi vain että näitä rocki bändejä on mikserissä todella paljon ja vieläpä hyviä rocki bändejä joten siinä mielessä tämä ei ole mikään ihmeellinen mutta hatun noston arvoinen biisi siltikin ehdottomasti!
Biisin rakenne on loistava ja kappaleessa on hyvä tunnelmakin läpi biisin. Miksauskin on hyvä ja huolella loppuun hoidettu.
Eli kokonaisuudessa ehdottoman hyvä ja kuuntelemisen arvoinen paketti. Kuitenkaan tässä ei ole mitään ihmeellistä kun miettii että näitäkin on melko paljon. Mutta kyllä tämä oli ehdottomasti siltikin parhaimmasta päästä. Mutta siellä parhaimmassa päässäkin on monia bändejä jotka yltävät tälle tasolle. Silti hyvä biisi hienoilla soundeilla ja melodioilla varustettuna!
0   +1 +2
 
10
Von_tune 19.05.2005
Loistavahan se on tämäkin.
0   +1 +2
 
10
scaramangas 28.04.2005
Todella hyviä soundeja ja laulu on tunteikasta ja hienosti toteutettua. Pitää vissiin faniutua. Oho, ja kaiken lisäksi hieno kertsi.
0   +1 +2
 
7
Rambo 22.04.2005
Ihan kivaa .Laulu SOUNDIA vois hioa ehkä lisätä kaikua ja pidentää vokaaleita ja ei millään pahalla mutta shuhu ässä kuulostaa teennäiseltä.Joku muukin käyttää sitä.Slide kitara oli hyvä ois voinu tulla aikasemminkin esiin.
0   +1 +2
 
9
sikasikasika 18.03.2005
Alkaa vähän tylsästi mutta hieno loppuosa. Miellyttävän vähäsäröinen ja "luomu" kitarasoundi, ja tota slide-juttua kuuntelis vaikka kaks minuuttia lisää...
0   +1 +2
 
10
sikki-six 06.03.2005
Loistavaa matskua jälleen. Tuo brittityyppinen melankolia putoaa teidän esittämänä meitsille ihan kybällä. Tässä biisissä on jälleen noita mainioita melo-kitaroita, joissa kuuluu nyt hiukan myös Kent.. Ainakin mun korvaan.

Tämän valmiimpaa artistia en ole mikserissä oman muistini mukaan kuullut (nyt kun Callistokin on muilla mailla:)). Täytyy laittaa tuo EP harkintaan.
0   +1 +2
 
9
theplan 05.03.2005
Kypsän kuuloista musiikkia, kaunista kuin mikä!

Rumpu/basso osasto oli lämpimän oloinen, jotenkin pehmeä mutta silti toimiva. Jättivät kivasti tilaa kirkkaille ja välillä hauskasti muhjutetuille kitarasoundeille. Myös tuo slide oli kovasti mun makuuni. Soitto toimi kaikilta osin oikein mallikkaasti, enkä laulannastakaan pahaa sanaa menisi sanomaan.

Piti kuunnella vähän useampi kerta ennen kuin osasin sanoa mitä pidin itse biisistä... Tunnelma toimi mulle tosi hyvin, mutta sävellys/sanoitus jätti ehkä sittenkin hiukan toivomisen varaa. Useammankaan kuuntelun jälkeen mulle ei jäänyt tästä paljon mitään mieleen, paitsi ehkäpä se tunnelma. Kenties jotain selkeämpiä koukkuja olisin kaivannut.... En tiedä, ehkä tää vaatis vieläkin vähän lisäkuuntelua?

Laatukamaa, mutta ei kolahtanut ihan odotetulla tavalla. Paino tuolla "odotetulla"-sanalla, sillä muistaakseni tää on ihan ekoja mikseriartisteja joita olen alkanut fanittaa. Jonkilainen luonnonlaki se lienee, että silloin kun odotukset ovat kovin korkealla, niin usein joutuu hiukan pettymään. Mutta vain hiukan, tällä kertaa! :)
0   +1 +2
 
10
VMM 31.03.2005
Olette selvästi käyttäneet hetken jos toisenkin kappaleen sovittamiseen.

En oikein edes osaa sanoa, onko biisi itsessään kuinka hyvä kun toteutus on noin persoonallisella tavalla kaunis, suorastaan upea ajoittain. Kitara soi juuri niin kauniisti kuin vain voi. Minulle tuli mieleen, että KENT olisi voinut ISOLA-aikoinaan tehdä vastaavan surumielisen kuuloisen sovituksen.

Todella hienoja kerroksia olette rakentaneet kuivan soiton avulla tuonne lead-kitaran alle. Ja akustinenkin toimii todella hyvin. Ai että.

Onko kitarassa myös e-bow? Olisi kiva tietää.

Kiitos tästä kappaleesta.
0   +1 +2
 
10
VMM 31.03.2005
Aloin edellisen kommenttini jälkeen miettiä, että jos en tälle kappaleelle anna kymppiä, niin mille sitten.

Usean kuuntelun jälkeen tuntuu aina vaan enemmän ja enemmän odottavan lopun kitaroita. Ei sillä, että alussa olisi jotain vikaa, mutta kun lopussa on vaan jotenkin niin kertakaikkisen upea tunnelma.

Täytyypä vakavasti harkita EP:n tilaamista.
0   +1 +2
 
MajorForce 03.04.2005
Tää oli kyllä varsin valmista kamaa. Ei oikein valittamista löytynyt. Joka osa-alue on kunnossa ja sävellyskin oikein mainio. Hyvä, hyvä. Ai niin, ja tutulle äänittäjälle terveisiä...
0   +1 +2