Alchemist's tower

Quamdiu

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

MKDELTA 02.06.2007
Kappaleen kuvaus oli melkeinpä häiritsevän tyhjentävä sillä tämä todellakin sopisi roolipelisession taustamusiikiksi. Milenkiintoista ja hämyistä ja ennenkaikkea mystistä ääntä. Olisi ehkä saanut olla jopa pidempikin, sen verran kiintoisaa ja tunnelmallista ääntä tässä oli. Mileeni tuli hieman Baldur's Gaten jotkut luolastomusiikit jotka olivat lapsena jotain pelottavinta musiikkia ikinä. Ääni oli ehkä saanut olla hieman likaisempi, tai jos kappale olisi ollut pidempi niin joku oikein kunnon pimeä, likainen ja ahdistava kohta olisi ollut poikaa. Erittäin hieno nytkin.
0   +1 +2
 
Michikawa 25.10.2005
Tässä on mukavan vyöryviä ja dynaamisia äänimaisemia, jotka vellovat ja riehuvat seinämillä ja pimeydessä. Tomuisia käytäviä, natisevia seinämiä ja omituisen maaginen tunnelma.
0   +1 +2
 
9
Roudantuoja 23.02.2005
Onnistunut miksaus. Äänimaailma... sanoisinko liian pro. Vie tunnelmaa ikävän paljon. Mutta muuten oikein sopiva vaikka World of Warcraftin taustamusiikiksi. Itse pidän vähän raaemmasta saundista mutta oli tämä ainakin ysin arvoinen
0   +1 +2
 
10
Kloku 22.02.2005
Tuli jotenkin veden alainen olo... vesi jossa tuulisi? Noh tälläsen kuvan sain itse päähäni :) tämähän oikein hyvä teos. Jotenkin tuli hieman yksinäinen ja turvaton olo tätä kuunnellessa :) Todella hyvä tekele!
0   +1 +2