Gwen Stefani

Yes Ma´aM

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
perdez 16.03.2006
Kunnon poppiahan tuo oli. Menee varmasti läpi Saksassa kuin häkä.
0   +1 +2
 
9
Nu-Na 12.04.2005
tää on kyl TOSI hyvä kappale, ja hyvin suunniteltu, erittäin kaunis lauluääni, ja taustamusiikki on myös erittäin hyvääää!!
0   +1 +2
 
9
jopas jotai tähää on mielenkiintosta eipä tässä muuta voi sanoo että loistava biisi kokonaisuudessaa
jos tästä nyt jotai huonoo voi poimii ni se nyt on se voksu se on tosissaa pikkasen pinnassa mut muuten helevtin hyvät saundit ja hyvä miksaus
0   +1 +2
 
9
LA 18.02.2005
Oikein mielenkiintoisen ja monipuolisen kuulosta. Mukava naisääni vaikkakin hieman lattea mutta ei sen väliä. Miksaus oli toteutettu mielenkiintoisesti, silti erityisesti rumpuja ja myös muita soittimia olisi voitu laittaa isommalle volyymille.
0   +1 +2
 
speed_o_gonzales 18.02.2005
Onpas iloista menoa, mutta ei tämä kyllä emoa ole, enemmän tuonne "no doubt"-tyylin ska-osastolle mennään. Eikä siis ihme jos verrataan Gwen Stefaniin kun musiikkityyli liippaa näinkin läheltä, vai oliko tämä kenties ihan vitsinä tehty pastissi? Soundit olivat erinomaiset ja kappaleen rakenne kiinnostava. Kaunis ääni laulajalla. Teidän pitäisi tehdä ihan joku oldschool ska-kappale. Ja torvia mukaan, ne toimivat tässäkin.
0   +1 +2
 
8
jabis 18.02.2005
Satunnaiseen kuunteluun sopivaa settiä.
Laulut vähän turhan pinnassa, rummut ihan ok, basso ja skittajuoksuttelut ihan ookoo.

Aamudarran pahimpia vihollisia olette! (älkää olko niin iloisia :D )
0   +1 +2
 
9
Ville Kotiranta 28.10.2005
Kunnon peruspoppia. Ensiksikin huomion herätti loistava äänityslaatu.
Varsin hauskat sanoitukset ja laulajan ääntäminen on hyvää. Melodiat ovat niin peruspoppia kuin olla voi, jos nyt sellaista peruspoppia on olemassakaan. En osaa tällaista musiikkia sen kummemmin arvostella, kuin sanomalla, että radioon tämä sopisi yhtälailla, kuin mikä tahansa muukin siellä nykyään soiva.
0   +1 +2
 
9
Virhe. 24.05.2005
Loistavaa =) En yleensä tämmöstä poppia kuuntele, mutta en ois tosiaan uskonut että täältä mikseristä löytyy näin hyvää tasoa olevaa "emoa" vai mikä tossa nyt genreksi oli laitettu :) Laulaja osaa laulaa hyvin ja lyriikat on tosiaan aika hassut :D Vielä tulleen ihan totisella äänellä vedetty =) Kitarasoolo oli kyllä aika kökkö.. Tuo vissiin C osa oli tosi hieno ja sopi tuonne väliin, että vähän vaihtelua kokonaisuuteen! Laulaja pääs vähän irrottelemaan! Ja outrokin on tosi hieno! Synat introssa tuo myös oman fiiliksensä :) Lisää!
0   +1 +2
 
9
Virhe. 24.05.2005
Ja vielä sanon että kyllä kuulolstaakin Gwen Stefanilta!
0   +1 +2