Flair (Radio edit)

Lasada

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Joo hyvin rullaa.
0   +1 +2
 
8
Bemary 24.04.2005
Alku kuulostaa ilmavalta, aurinkoiselta, iloiselta, toiveikkaalta - kaikelta positiiviselta, ja antaa lupauksia siitä, et ny o mahollisuus kuulla jotain poikkeuksellista, ainaki Mikseri-tasolla.
Ikävä kyl sain pettyä. Vaik biisi onkin kauttaaltaan sitä samaa mitä alku oli, siinä se ongelma piileekin: tästä puuttuu jotain ratkaisevaa. Tästä puuttuu se koukku tai toistuva efekti, joka nakuttaa sävelet tonne takaraivoon ja pakottaa palaamaan tän teoksen äärelle kerta toisensa jälkee. Hyvin o miksattu - tosin bassot sais tykittää mahtipontisemmin. Niistä saa keskinkertaiseenki biisiin rutkasti lisäenergiaa. Kannattaa pitää mielessä, vaik taatusti tiesit sen jo iha iteki ;) Sääli vaa, et tässä bassot o alistettu jonneki taustalle. Ny tää biisi o vaa "nätti" eikä "jumalainen".
Pituus o todella hyvä. Radio edit'it o aina mun suosiossa.
Lopetus miellytti korvaani. Ei iha se perinteisin ratkaisu, ja just sitä hyvästä biisistä haetaanki: jotain harvinaista, ellei jopa täysin uutta... Aivan siihe tää ei yltäny kokonaisuudessaan, mut sanoisinpa, et sulla o mahiksia räjäyttää vaik minkälainen Mikseri-pommi kuha vaa jaksat säätää ahkerasti viel jokusen kuukauden... :)
0   +1 +2
 
10
Kalaforn 21.03.2005
Alun synat oli niiq aivan mahtavat. Tunnelma onnekseni kehittyy ja tämä biisi on kuin onkin Meldista Trancea!
Melodiat olivat niin mahtavat, että minun on nyt aivan pakko antaa kymppi.
0   +1 +2
 
P. Virta 18.03.2005
Todella hyvä biisi, etenkin itse satun pitämään oikein erityisesti kyseisestä tyylilajista, kaikki soundit on tasapainossa.
0   +1 +2
 
Haava 17.03.2005
Just... Tämä on kuin joku olisi ottanut frutyn.. Lätkinyt siihen kasan kämäisiä VSt synia ja sitten apinoinut aivottomasti jotain puhkikulutettuja trancepätkiä. Ei mutta HEI! niinhän tässä on tainnut käydäkkin. Perkules.. Noh... Klisekokoelma mikä klisekokoelma melodioilla jotaka on jo kuultu 500 tälläisessä biisissä. Miten te oikeasti jaksatte tehdä tätä samaa biisiä uudestaan ja uudestaan. Noh... ehkäpä korvani ei vain ole kehittynyt kuulemaan niitä nyansseja näissä biiseissä. Pah... Oma mokani kun en vain tajua... "miljoona trancen kuuntelijaa ei voi olla väärässä"
0   +1 +2
 
Oliver Kaïma 15.03.2005
Däng. Alku ei taas paljon lupaillut, ja biisi tuntuu lupauksensa lunastavan. Täyttää kyllä paikkansa omassa genressään...
0   +1 +2
 
Siddhartha 15.03.2005
antakaa happee!!!! tää on just tätä huttuu joka aiheuttaa mulle hyperventilaatiota. eieieieieiei...ei vaan pysty tai kykene...sori
0   +1 +2
 
Michikawa 15.03.2005
Trance on genre, jossa on aika vaikea päästä eroon peruskliseistä ja nousta sen puhkikulutun massan yläpuolelle. Tämäkin biisi on teknisesti ihan hyvin tuotettu, mutta ideat, harmoniat ja kuviot ovat niin tuhansiin kertoihin kuultuja, että biisiä on lähes mahdotonta erottaa niistä lukemattomista trancebiiseistä, joihin täälläkin on törmännyt. Koskahan tulee se trancebiisi eteen, joka ihan oikeasti saa aikaiseksi olon että "wau, jopas onkin uutta ja ihmeellistä"
0   +1 +2
 
dirtylicks 14.03.2005
Kiva melodinen Trance biisi vaikka en trancea kuuntelekkaan en varsinkaa tällaista kuuntelisi. mutta näin jos pakko on kommentoida ni ei huono ainakaan :)
0   +1 +2
 
Tässä on nätti alku. Ja melodia. Vaan niin on monessa muussakin kappaleessa.
0   +1 +2
 
Disposition 14.03.2005
Trance ei ole koskaan ollu mun juttu, eikä ole sitä vieläkään. Senpä takia en tiedä mitä tässä voisi tehdä toisin.. Jos lisäät tohon biisin örinän ja jonkun progressiivisen väliosan, joka menee vaikka 7/8 + 13/16, niin voisin ehkä tykätäkin.
0   +1 +2
 
8
Mustepullo 14.03.2005
Hyvä biitti... kuulostaa ainakin näin kuulokkeilla oikein vaikuttavalta. Vaikken genren lainalaisuuksiin olekaan uppoutunut tämä iskee melkein vyön alle.
0   +1 +2
 
5
Mikoleit 14.03.2005
dagadaidaduu... botnea lisää niin johan alkaa amikset tykkäämään... nyt ei tunnu takapenkillä vielä riittävän pahalta. kai tällaisellekin on kuuntelijansa. toivottavasti ainakin, koska tällaista aika paljon tehdään... mikseri.net:in listojen perusteella...
0   +1 +2
 
MajorForce 14.03.2005
Hyvän kuuloista trancea. Tälläisestä melodista osastoa edustavasta trancesta saa kuuntelijakin enemmän irti. Kyllähän tämä toimis jorausbiisinä jossain alan mestassa.
0   +1 +2
 
Harulf 14.03.2005
pahaa mennä sanomaan, kun genre ei oo toi tuttu ja turvallinen metalli. Siksipä ei tuu annetua arvosanaa. Mut ihan mukavaa, tää on just semmonen mikä pakottaa positiivisuuten.... Ehkä olen kuunnelut tarpeeksi c64 musa aikoinaan, et tämmönenkin juttu saa hymyilemään
0   +1 +2
 
Piru Kange 14.03.2005
Tällainen letkeän melodian sävyttämä jumputijumputi. :) No joo, en ihan trancen ystäviä ole, mutta on tässä silti ihan kiva fiilis. En ostaisi levyä ja radiokanavakin saattaisi vaihtua, mutta ei tämä nyt sellaista kidutusta ole, kuin useimmat tämän tyylin biisit. Ja syyllinenhän on siis vain minun musiikkimakuni. Trance on hyvää musiikkia lajissaan, ei vain sovi minulle.
0   +1 +2
 
Einsteins 14.03.2005
Eurodisko tästä minulle mieleen tulee. Ihan hyväntuulista, mutta ei kuitenkin aika perusjuttu. Melodiassa kieltämättä on jonkin verran koukkua, ettei siltä osin paha.
0   +1 +2
 
rolandkorg 14.03.2005
Tuo hyvän tunnelman. Kaikinpuolin hyvä biisi.
0   +1 +2
 
Syntaksivirhe 14.03.2005
tässä on jotain tunnelmaa.trance meininki löytyy.
0   +1 +2
 
7
Jome 10.03.2005
Hyvät melodiat, biitti potkii ja muukin ihan kivaa. Miksauksessa ehkä paranneltavaa...
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 17.02.2005
Vahva alku mukavan kuuloisella padilla, ehkä paksumpaa olisi voinut olla soundi siinä vielä, mutta näinkin varsin hyvä. Rummut pelittää hyvin vaikka eivät mitään uutta tarjoakaan. Hyvää menoa kirkkailla ja hyvän kuuloisilla soundeilla. Ainoa mikä on vähän heikko, on tuo basari, enemmän tehoa siihen. Melodiat on parempi osa biisistä. Hyvä melodiakulku ja sounditkin pelaa hyvin. Tietty ainahan niitä soundeja voi vielä vähän parannella. Rakenne toimii, radio-edit tyyliin aika nopeaa vaihtelua, eipä siinä moittimista. Kokonaisuutena aikas hyvän kuuloinen biisi, mutta kyllä melodioista olisi toivonut vähän enemmän irti niin johan olisi menoa riittänyt. Hieman harmittaa tuo basarin tehottomuus myöskin. No, kuitenkin ihan kelpo biisi. 8+
0   +1 +2
 
9
-Juha- 17.02.2005
Tämähän kuullostaa ihan hienolta! Jotenkin tuo mieleen Gigi D'agostigon (tai miten se ny ikinä kirjotetaankaan :D).

Melodia on nätti ja siro. Bassline jauhaa mukavasti eikä soundeissa pahemmin ole valittamista. Piano kilkahtelee erityisen kauniisti. Eikai tässä muuta - hyvää jälkeä!
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 31.03.2005
Biisin mukana pylly vatkaa ja nikamat kipeytyvät! Kunnon Ibitza biisi!
0   +1 +2