Touch

Gaudium

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

spiritusandasper 16.10.2006
Toimiva biisihän tässä on. Hiukan turhan pistävä tuo ensimmäinen leadisoundi, jolla biisi lähtee käyntiin. Meininki kun lähtee päälle, niin toimiihan siinä kaikki elementit kivasti. Kyllä mulle maistui just sopivasti. Täytyy sanoa että hienot linjat ja tuo miksauskin ihan mukavasti paikallaan. Basarissa vois olla vähän enemmän jytyä, kun tuntuu niin lötköltä. Toisaalta tämmöseen rauhallisempaan tranceen sopii kivasti hieman löysempikin potku. Ehkä noita soundeja vielä vois pikkusen parantaa mutta melodioiden puolesta tässä on hyvä biisi kasassa. Olkoon vaikka kuinka peruslinjoja, niin kyllä nuo tuntuvat toimivan. :)
0   +1 +2
 
A.D.I.D.A.S. 27.10.2005
Harmonista ja ilmavaa ja hyvä fiilis tulee. Mutta mun makuun liian halpissoundit... nää on tietty makuasioita, ja ymmärrän kyllä ettei oo välttämättä heti varaa ostaa niitä parhaita synia ym. tällaisessa musiikissa kun ne sounditkin on niin määräävässä asemassa... mutta sävellyksenä mielestäni hyvää melodista trancea... ei mikään superhitti... mutta toimivaa... ja ehkä stereokuva on vähän suppea. Ugh.
0   +1 +2
 
9
Radio24h 14.09.2005
Rauhallinen ilman ylilyöntejä... Se on viimeaikojen "päivänsana"...Melodia erittäin toimiva ja biisinkulku kaikkiaan loistava.
Kaksijakoinen juttu että jos tähän lisää vokaaleja... itse en suoranaisesti suosittele, toisin tälle pohjalle sopii...mutta mikä ettei... testaa, mutta pidä tämä "main" versiona...Jos haluaa korostaa eli laittaa vokaaleja niin tietty voisi nostaa leadia isompaan ja laajempiääniseen rooliin...?

Itse biisi tällaisenaan hyvin tuotettu...äänet hienossa balanssissa. Biisin pituus sopivassa suhteessa kokonais äänimaailmatarjontaan...

Tekninen ja hyvä tuotannollinen osaaminen erinomaisesti hallussa :)
0   +1 +2
 
10
Caamos 31.08.2005
Täähän oli aika positiivinen yllätys. Rumpusaundit oli tuhnuset mutta muuten saundimaailma aika hyvin miksattu.Mielenkiintosta melodiakulkua ja varsinkin tota pianoa oli miellyttävä kuunnella.
Hyvin vedetty noilla vehkeillä sanoisin :) Täytynee kuunnella himassa hifeistä, ainakin duunin pöristimistä kuulosti ihan puhtaalta ja tasapainoselta.
0   +1 +2
 
8
techrono 22.08.2005
Melko perustranceilua, leadien arpeggio-melodia on juuri niin perinteinen kuin voi olla. Äänimaailma on toki hiottu ja toimiva, mutta jotenkin rummut kuulostavat hieman tunkkaisilta. Johtuneeko kick-samplesta? Biitin tullessa ekaa kertaa mukaan se ei lähde niin kovaan nousuun kuin voisi... Pianomelodiat ovat kauniita, vaikka itse suosinkin vähän yksinkertaisempia melodioita minimalistisemmalla meiningillä. Padit soljuvat letkeinä, ja basso on melkoisen huomaamattomasti taustaan sulautuva. Mitään erityisen mieleenpainuvaa ei tästä biisistä kyllä löydy, eikä se tällaisenaan hittiasteellekaan nouse, niin että sitä jaksaisi monta kertaa kuunnella. Viimeistelty tuotos silti. Vähän omaperäisyyttä kehiin ja irti trancen perinteisistä saundeista, niin biiseistäkin tulee mieleenpainuvampia.
0   +1 +2
 
10
Antibiootti 01.03.2005
oli kyl mun mielee
siin oli hyvii arpeggioita(jos oli)
la piano melodia oli ihan sairaan hyvä
0   +1 +2
 
10
niina1010 22.02.2005
juu, munki mielest tää on iha mega makee trance-biisi.. :) plussaa pitää antaa mm. bassoist ja erityisesti pianost.. tästä ei oo oikee mitää negatiivisti sanoottavaa, mut jos jotai negatiivist täst pitäs löytää nii tää on aikas pitkä... mut hyvin jaksaa kuunnella iha loppuun asti ja muutaman kerranki peräkkäin.. :) tän biisin mukana on kiva mietiskellä kesäisiä hetkii ystävien kanssa.. ;D
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 20.02.2005
Äänimailma on iloisen kaunis ja todella herkkä, suloista!<3... pianot ovat todella onnistuneita... pikku tilutusleadi on ehkä turhan pistävä, mutta muuten ihanaa ja avaraa fiilistelyä...

Bassolinjat olet tehnyt todella loistavan kuuloisiksi ja ne eivät syö muita soundeja ollenkaan... Todella hienoja efektejä ja padit ovat todella lumoavia tuolla taustalla...

Annoin tälle alkuun 9pojoa, mut näin useamman kuuntelun jälkeen en köydä enää kappaleesta mitään vikaa... ehkä parit soundit ovat vain hyökkääviä, mut se on aika onneton miinus, jota ei viitsisi edes marmattaa...

Tämä biisi vei kieltämättä minut kauniiseen maailmaan mukanaan... Pianot on kyl ihan tajuttomia... niinkuin koko kaunis biisi! Ainakin faniutumisen arvoista tavaraa... tää on just sitä mitä tykkään kuunnella! Kaunista!=) Jos biisin tulisi vokaaleita, ne pitäisi olla jotain eteerisen kauniita tunnelma hoilauksia mielestäni... Karkkia! Aika chilli trance-biisi! Jotenkin toi chicanen tuotannon mieleen, vaikka kuulostikin ihan erilaiselta!

Pojot taitavat muuttua yhdeksäsätä kymppiin! Kerrassaan upeaa! Tämä kannatti kyllä loaudata koneelle! Suosittelen kaikille!
0   +1 +2
 
9
siiki 17.02.2005
Todella vauhdikasta ja ihan hyvän kuuloista melodista trancea.
Soundeissa ei ole mitään kummempaa valittamista ja melodiat ovat ihan kivat.Kokonaisuudessaan todella hyvä biisi.Jaksaa kuunnella monta kertaa.Rummut ja bassline on kohdallaan ja etenee hyvin.
Good!
0   +1 +2
 
9
Dj JambaB 17.02.2005
Tää on ihan helmi jammailin täysii täs messis
0   +1 +2
 
DA Neva 07.04.2005
eipä tässä juuri ollut mitään valittamista. Rauhallinen ja aikaajoin ihan mukaansa tempaava trancen ihmeellinen maailma. Soundi/miksaus puolesta ei oikein pysty nyt tällä hetkellä sanomaan mitään kun ääni tulee tollaisista purkeiksi kutsutuista kaiuttimista.

Olisi tuohon voinut kuitenkin mukaan tunkea jotain pientä viritystä kun oli silleen aika tasapaksua kamaa. No silti homma viittaa tosiaan tuonne chikaanin puoleen, mutta ei sen pohjalle.
0   +1 +2