About Silence

Solar Syndicate

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
T-Sync 14.01.2006
mahtava! lataukseen menee. !!! hienoja soundeja koneella tehdyiksi. ei tälle muuta osaa nyt sanoa. uusiks vaan soimaan!
0   +1 +2
 
9
Sinisyys 30.12.2005
Kaunis ja rauhallinen kappale. Tässä on tosi vahva tunnelma ja elokuvallinen, visuaalinen fiilis. Pienillä ja herkillä elementeillä saadaan aikaiseksi paljon. Osa soundeista tuntuu hieman rosoisilta, mutta ei pahasti. Tykkäsin.
0   +1 +2
 
10
On jrrui niin kuin sä sanoit, täynnä melankoliaa . Ja musta se muistuttaa piisiäsi Sorrow.
0   +1 +2
 
9
Michikawa 01.11.2005
Mukavan kaihoisa ja haikea tunnelma. Vahvoja visuaalisia kuvia tulee mieleen. Tunnelmassa on menetystä, muistoja ja kaukaisuuden kaipuuta. Sopisi äärimmäisen hyvin elokuvan haikeaan ja surumieliseen kohtaukseen, mahdollisesti henkilöhahmon kuolemaan. Pizzicatot ovat aina yhtä hieno elementti kappaleessa kuin kappaleessa ja kun harmoniat on rakennettu tyylillä, niin ei voi valittaa. Sooloviulut ovat soundeiltaan ehkä aavistuksen terävät ja särähtävät, en tiedä olisiko kaiku niitä pehmentänyt, mutta joka tapauksessa hieno teos!
0   +1 +2
 
10
chrisholm 25.07.2005
Todella hieno ja tunnelmallinen kaunis kappale. Hienot äänet ja kaikki kohdallaan!! Tosi jees.
0   +1 +2
 
9
soulmate 24.03.2005
Erittäin tyylikästä musaa. Kiehtovaa settiä. Soundit on kohdallaan, kaikki erottuu hyvin. Tätä kuuntelee ihan ilokseen ja fiilistelee.
0   +1 +2
 
10
Boreal M 30.11.2006
Virtuaaliorkestraation mestarinäyte. Saattaisi pakahduttaa kuoliaaksi ilman kohdassa 01:38 välähtävää duurisävyä - joka heti kohta kuitenkin muuttuu taas molliksi. Kappale tuntui jo päättyvän kohtaan 02:08. Kenraalipaussin jälkeen tuleva coda tuntui alkuun hiukan ylimääräiseltä, toisaalta elokuvamusiikkina se toimii ikään kuin siirtymältä seuraavaan kohtaukseen.
Briljantisti nyansoitua digitaaliorkestrointia, hienoa tyylittelyä. Ehdottomasti yksi mikserisuosikeistani. Kiitos ja kumarrus!
0   +1 +2
 
10
JykäX 02.03.2005
...... Olen sanaton .. Tavattoman kaunista ... Nyt tekee vaan mieleni sulkea silmät ja kuvitella kaikkea äärettömän kaunista :) Ja niin teenkin.. Tämä on kauneimpia ja kaikkein tunnelmallisimpia biisejä mitä kuunaan olen kuullut ... Olet kyllä aivan äärettömän lahjakas säveltäjä :)
0   +1 +2
 
9
DarkFiz 01.03.2005
Tunnelma on hieno, suorastaan käsinkosketeltava. Lopussa iski varsinkin 2:38 alkava sellomelodia ja taustan pizzicatot. Aivan mahtavaa. Pianokin oli nätti. Surullista, mutta kaunista.

Soundit on varsin pätevät, joskaan ei ihan autenttisen kuuloset.. vaan softalla kun tekee niin aivan autenttisen kuuloset onkin sitten aika lailla mahottomuus.

Pieni pätkä iloisempaa melodiaa olisi ehkä istunut tuon surun keskelle hyvin.. tiedä sitten :>
0   +1 +2
 
8
AssA 11.02.2005
Tosiaan surullista elokuvamusiikkia, soundit ovat hyvälaatusisia ja tunnelma on mitä hienoin. Pianosta ja loppupuolen kuoro äänistä pidin eniten tässä. Tällaisenaan tämä ei oikeen kuunelua pitkään kestä, nimittäin on niin minimalistista, eikä tuota pituuttakaan niin paljon ole. Mielellään kuvitusta tämänkanssa katsoisi. Hyvää settiä kaikenkaikkiaan :)
0   +1 +2