Weak

Artificial Darkness

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
SuomiFinland666 16.09.2010
Mielenkiintoista. Rummut hakkaa kaiken yli, mutta laulu hukuttaa rummutkin. Hieno mutta miksauksessa voisi parantaa.
0   +1 +2
 
8
Murtter 27.03.2005
Tässä huomaa selvästi miten epätarkkaa rumpalin työskentely on. Taitaa monelle "hevi" rumpalille olla vaikea paikka tuollaisen hitamman temmon soittaminen tarkasti eteenkin tuplilla. Oletteko vetäneet biisit klikkiin vai ilman? jos on ilman klikkiä soitettu niin silloin nuo temmon vaihtelut ja hapuilut ymmärtää. Kitara ei oikein kuulunut
0   +1 +2
 
P. Virta 16.03.2005
Alku saa ovelasti vääntämään tehoa lisää kuulokkeisiin ja sitten melu rikkoo tärykalvot ja ei kuule loppu biisitä yhtään mitää.... Ovelaa todentotta!
0   +1 +2
 
g.o.r.e. 16.03.2005
Vähän smaa ongelmaa kun viime biisissä. Tuntuu että ei oikein pysy kasassa. Onko sitten saundeista vai soittajista kiinni. Aika tällaista alkuaikojan cof fiilistä tulee mukaan vaikkakin ei nopeita kohtia kovin paljoa ole. Odottelen seuraavaa äänitettä jos silloin olis vähän tiukempaa soitantaa....
0   +1 +2
 
Michikawa 15.03.2005
Masterointi on jäänyt vähän keskeneräiseksi - kitarat tuntuvat turhan säriseviltä ja rumpusoundi on outo. Biisin ideat ovat paikoin ihan mukavia, mutta teknistä toteutusta voisi miettiä. Samoin rumputyöskentely on oudon huojuvaa ja paikoin epävarmaa. Taustan orkesteripauhut tuovat mukavaa lisämakua, mutta kokonaisuus ei oikein toimi tällaisenaan tarpeeksi hyvin. Kyllä tämä genressään ihan mukava tuotos on, mutta kaipaisi työstämistä.
0   +1 +2
 
9
teilband 15.03.2005
Enpä tästä mitään moittimista keksi, paitsi tossa jossain kahen minuutin jälkeen rummut vähän mukamas menee epärytmiin noissa basarikikkailuissa. Naisäänimattoa ja synia/jousia/orkesteria ylistäisin, erittäin lahjakkaita näkemyksiä!
0   +1 +2
 
Rumarimpsrempsa 15.03.2005
Tuplabasareiden tarkkuudessa on parantamisen varaa. Örinään lisää vivahteita, kiitos. Lisäraakuuden saamiseksi voi kokeilla vaikka seuraavaa: pari pulloa viskiä, Skotlannin nummet ja ihminen mielellään ilman paitaa. Sitten kitataan sitä juomaa, haahuillaan ympäriinsä ja karjutaan niin prkeleesti. Pitäisi toimia.
0   +1 +2
 
lovefactory 15.03.2005
Olipa mahtipontiset soundit. Syntikkasoundi on loistava, kitara ihan OK, mutta liian hiljaisella, örinä ajaa asiansa, mutta liian kovalla. Basarisoundi on loistava, mutta liian kovalla muihin rummun osiin nähden. Naislaulu jää myös hieman jalkoihin. Melodiapuoli biisissä on upeaa ja muutenki sävellyksenä pidin. Ehkä hieman liian pitkä kestoltaan. Biisin loppu on kehnohko lösähdys muuten niin hienoon kokonaisuuteen.

Biisin pilaa totaalisesti todella kehno rumputyöskentely. Ideaa ja luovuuttaa rumpalilta tuntuu löytyvät, mutta biisistä on lähes mahdonta löytää edes yhtä virheettömästi soitettua tahtia. Pisteitä antaisin yhdeksän, jos rummutus ei olisi sitä mitä se tällä hetkellä on. Palaan asiaan pisteiden kera, jos joskus uuden version biisistä satut tekemään.
0   +1 +2
 
Rion 15.03.2005
Pidän erityisesti siitä että metalliin yhdistetään orkesterisoittimia. Ne luovat todella hienoa lisätunnelmaa biiseihin. Niin käy tässäkin. Hienosti tukevat jouset tätä teosta. Oikeastaan ainoa miinus tulee rummuista, jotka on miksattu omaan korvaani aika huonosti. Basari liian kovalla ja muutenkin ärsyttävä soundi siinä. Haitsu kuulostaa todella oudolta. Tuntuu välillä. että ei oikein mene tahtiin nuo tuplapotkut. "Onko tässä edes aidot rummut" - ajatus käy välillä kyllä mielessä. Naislaulu oli mukava lisä, piti mielenkiintoa yllä.

Ei oikeastaan muuta sanottavaa tule. Rummut olivat ainoa häiritsevä tekijä. Muuten kyllä ihan menevää matskua.
0   +1 +2
 
mnsk13 15.03.2005
Sinfonista black metallia...??? Ok, kuunnellaan. Soundipuoli tuntuu toimivan. Bläkkisbändit voisivat olla ihan kuuntelukelpoisia, mutta jumalauta tuon örinälaulun yli ei pääse, ei sitten millään. Tuplabasari kuulostaa jotenkin kömpelöltä tässä. Mutta, aika mahtipontista tavaraa on onnistuttu luomaan.
0   +1 +2
 
Tusina Immonen 15.03.2005
Kyllä tää pistää vaaleenki mopin heilumaan. En itse tällaista musiikkia juuri koskaan kuule/kuuntele, mutta ihan pätevää, varsinkin alun ja välin suvannot on suorastaan uskomattomia. Laulusta en oikein tykkää, mutta se on vain mieltymyskysymys joten jätän sen sikseen. Miksaus soi omissa sillipurkeissani oikein hyvin, aika täyttä äänirintamalla, mutta se sopii hyvin biisiin.
0   +1 +2
 
Miguel_LV 15.03.2005
hmm, rauhallinen rankahko.. tiedä sitten mitä meinaa :P mut ihan hyvin soitatte out of genren menee..
0   +1 +2
 
Piru Kange 15.03.2005
Biisi on tosiaan melkoista rääyntää. On tässä tätä sinfonia-osuuttakin onneksi mukana. Itseasiassa varsin taidokas biisi lajissaa, ei vaan tuo musta metalli iske meikäläiseen. Mutta kunnianhimoa on päällä ja sinfonialisäykset piristävät mitä tahansa biisiä, jos ne tehdään oikein. Ja tässä on mielestäni tehty niin.
0   +1 +2
 
Rolle 15.03.2005
Kommenttiringistä tuli: ei oikeen oo mun tyyli niin vaikee kommentoida, en aika kutsuis tätä kovinkaan rauhallinen
0   +1 +2
 
Mustepullo 15.03.2005
Biisissä ihan hienoja sovituksia, mutta tämän lajin örinässä minua häiritsee aina se etten pääsen lyriikoiden kanssa sinuiksi.
0   +1 +2
 
Mikoleit 15.03.2005
aika paljon tyhjää tossa piisin alussa... no se on tois-sijaista. ihan hyvin tehtyä kamaa. en ehkä itse kamalasti jaksa tällaista kuunnella mutta näin ammatillisessa mielessä voisin kommentoida. laulu on aika hurjan pinnassa. peittää kaiken muun. ja kun taustat on paremmin mietittyjä kuin vokaaliosuudet, niin se on vähän surullista. samoin basari on vähän turhan pinnassa siihen nähden että se ei koko ajan ole ihan taimissa... hei! mähän taisin mainita siitä toisenkin piisin kohdalla teillä. noh samapa tuo.
0   +1 +2
 
9
MajorForce 15.03.2005
Rankka meno. Taitaa olla rumpalille hankalat tuollaiset hitaat tuplat. Vähän tuntuu pykivän välillä. Vika voi olla kuulijan korvissakin. Mutta nopeemmat sarjat irtoo ihan komeesti. Kokonaisuutena hyvä biisi. Tykkäsin etenkin noista orkestraatioista.
0   +1 +2
 
Harulf 15.03.2005
hienoa et välillä tulee kommentirinkissä metallia vastaan. Ihan mielenkiintoinen vedos. Toimii varmaan hyvin livenä.
0   +1 +2
 
Siddhartha 15.03.2005
toi örinä setti vituttaa mua aivan saatanasti!! mut se lienee mun oma fiksaatio.. mene tiedä. muutenhan täs biisissä on hienoja melodiota ja tunnelmaa, ei siinä. mä en vaan voi sietää örinää....
0   +1 +2
 
Disposition 14.03.2005
Orkesteria on taas käytetty mallikkaasti hyväkseen. Siihen yhdyn, että vokaalit voisivat olla ehkä hieman vähemmän pinnassa. Ainut, mikä tässä kummastuttaa on tuo infon "". Ja mitä tapahtukaan ajassa 2.20! Ei perkele! Kuka olisi keksinyt laittaa tähän kohataan biisiä noinkin tyylikkän osion, onneksi se vielä toistuu. Naisen vokaaleihin kaipaisin lisää kaikua - toisi kappaleseen tilatunnelmaa. Kitarasoundi iskee taas vähän korvaan, mutta siihenkin tottuu biisin edetessä. Suht suuressa roolissa tässä roolissa näyttävän olevan torvat, jotka vähän väliä kuljettavat kappaletta mollissa eteenpäin. Hyvin tehty.
0   +1 +2
 
trikrank 14.03.2005
Mielestäni ehkä tämän kolmikon ehein kappale. Johtuuko sitten siitä, että ratkaisut ja rytmit ovat suoraviivaisempia, vaiko siitä että tempo on alhaisempi... Minuun tämä ei kumminkaan niin vaikuttanut, musiikillisesti, kuin muut kaksi. Ehkäpä jollain perverssillä tavalla pidin hajoilevista rytmeistä ja persoonallisen oloisesta "mokailusta" :).

Vakavasti ottaen; melodiat ja tyylitaju säveltämisessä on jo kehuttu moneen otteeseen minunkin toimesta kahden muun kappaleen kohdalla, joten en sen suuremmin siitä aiheesta ala lätisemään. Paketti siis pysyi tällä kertaa paremmin hansikkaassa, mutta kappale oli samalla hieman tylsä. Jatkossa toivoisinkin kuulevani teiltä rivakampaa materiaalia, kunhan yhteensoitto saadaan viilattua tiukemmaksi ja paketit pysymään kasassa.

Tämä nyt oli sellainen kappale, josta ei löytynyt kovinkaan kommentoitavaa, haukkuja tai kehuja.
0   +1 +2
 
Einsteins 12.03.2005
Nyt liikutaan tuntemattomalla maaperällä meikäläisen kohdalla. Toisessa artistin biisissä taisi femaaliosapuoli olla paremmin esillä ja edelleen toivosin että lisää tilaa hänelle. Biisi on ok, mutta ei kovin tarttuva. Naisenergiaa peliin, gimma osaa hommansa!
0   +1 +2
 
9
Glea 12.03.2005
Miessolistille jälleen kumarrus, hyvä ääni. Rummuissa ehkä hieman parantamisen varaa tarkkuudessa. Tarttuva biisi, tunnelmaan pääsee mukavasti mukaan intron jälkeen. Kitaroille ehkä jotain pientä kikkailua taustalle? Jotain pientä. Välikohta missä on urut ja kitara, hieno. Naisääni saisi kuulua kirkkaammin läpi, ehkä volyymiakin lisää pikkaisen. 03:46 jälkeen mukava tyylin vaihto.. 04:44 en tiedä mihin rumpali sen kolmannen iskun lyö, mutta siis hyvältä kuulostaisi ehkä jos löisi isompaan kannuun.. (ehdotus vain)

Pari kertaa kuuntelin läpi, ja ysin arvoinen, hieno kappale \m/
0   +1 +2
 
9
Black_Moon 11.03.2005
pirun hyvä. tunnelma on kohdallaan, kaikki täsmää!!! \,,/
0   +1 +2
 
9
argon 10.03.2005
Biisinä pidin tästä kovasti, orkestrointi edelleenkin hyvää luokkaa ja biisin tunnelma oli sopivan alakuloinen. Hyvin toimi meikäläisen suuntaan!

Parannettavaa löytyy selkeästi eniten rumpuosastolta, joka nykytasollaan ei vielä ole ollenkaan riittävää biisien kuljettamiseksi eteenpäin. Jotenkin tulee mieleen, että Foodien orkestrointitaidot ovat sen verran hyvää tasoa että kannattaisiko miehen keskittyä niihin vielä tarkemmin ja jättää rumpalihommat suosiosta taitavammalle kaverille - biisit nimittäin vaatisivat melkoisen kovaa kannuttajaa teknisiltä taidoiltaan, jotta hienot taustat pääsisivät paremmin oikeuksiinsa.

Toinen vaihtoehto olisi tietysti hommata jokin laadukas akustinen rumpusamplesetti ja ryhtyä toteuttamaan pohjat koneella, mikä sekin saattaisi toimia hyvin teidän musiikissanne. Laittakaa tämä ja edellä mainittu vaihtoehto mietintämyssyyn ja Foodie voisi miettiä instrumenttivalintaansa vielä uudemman kerran, olisiko kosketinsoittimet sittenkin se oikea instrumenttivalinta teikäläiselle? Koska nuo orkestroinnit ovat noin hyviä, niin jotenkin se viittaisi potentiaalisesti hyvän (varsinkin tyylitajuisen) kosketinsoittajan suuntaan ja hyviä kosketinsoittajia ei todellakaan joka oksalla istu...
0   +1 +2
 
8
roxted 10.03.2005
tämä oli parempi piisi kuin tuo eka ainoastaan pianon ja kuiskauskohdan takia :D tässä piisissä kyllä rumpujen epätarkkuus häiritsee vieläkin enemmän kuin ekassa.. Hyvä meininki!
0   +1 +2