Destroyers

Sigkk

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
J.R No 27.11.2005
Tunnelmointia, ah, täydellistä. Rumpuprogeyksiskuvälistä herätti hilpeyttä. Runttaustakin löytyy, hyvää sellaista. Hivenen meinaa ote lipsua ehkä paikoin, mutta käsissä pysyy. Laulun kanssa tämä olisi erinomainen biisi, kannattaa harkita sen lisäämistä. Kitarointi on edelleen mieleen. Konerummut ilmeisesti (?) keskitason yläpuolella nekin kyllä. Paljon hyvää, vähän huonoa.
0   +1 +2
 
9
INGORTHOR 22.09.2005
Joo tää biisi oli ihan positiivinen yllätys ainakin kiinnostavuus säilyi koko biisin ajan hyvin vahvana! Ei voi muuta sanoo kuin että jätkähän osaa soittaa ja kaikenlisäks vielä hyvin!
0   +1 +2
 
9
Neppimise 20.09.2005
Todella hyvän kuulosta materiaalia. Vaikutteet kuuluvat mukavasti kuitenkaan tulematta liian voimakkaasti esiin. Eli todella omaa musiikkia jossa on muilta bändeiltä vain vaikutteita.

Alun tunnelma on todella harras ja herkkä. Säröosuudet ja leppoisammat melodia/soolopätkät toimivat erittäin hyvin. Kappale pitää mielenkiinnon yllä koko kestonsa ajan eikä ajatus edes vilahda stop-napin kohdalla.

Soundipuoli on erittäin toimivaa erityisesti leppoisammissa osuuksissa. Säröt ehkä olisivat kaivanneet hieman sitä munaa, mutta toimivat todella hyvin näinkin. Todella hienoa.
0   +1 +2
 
8
Alku lähtee tolleen kivasti...mut alussa noissa rummuissa on jottai...en tiiä mitä...ihan niinkun ne loppuis (alle sekunnin ajaksi) silleen ikävästi töksähtäen...ja alkais taas..noh...eipä siitä muuta..Kunhan tosta ns. Introsta päästään niin biisi muuttuu kerta kaikkiaan loistavaksi...kuuntelin pari kolme kertaa ja pidin todella paljon...paitsi siitä kun ne rummut töksähtelee alussa :) mutta raikuvat aploodit ja onnen toivotukset ansaitsette kun näin loistavan piisin ootte saanut aikaan :) täytyy sanoa että kannatti se teidän pitkän aikaa kestänyt työnne ;D
0   +1 +2
 
6
Urbanrain 17.06.2005
onkos tämä nyt metallia????en kyllä itse hoksaa jos on. tulee mieleen jokin Linkin Park-fiilistelypastissi....ööö. nyt meni ihan hiljaiseksi. en kyllä yhtään jaksa kuunnella eli ei pidä otteessaan. no, kaksi minuuttia meni että alkoi runttaus. hmm.. sentenced menoa. en kyllä kovinkaan altsua tästä löydä muuta kuin tylsä alku intro. eiku sehän onkin säe.mieleen tulee linkin parkin ja sentencedin sekoitus. en tiedä onko imartelevaa. kait tämä on sitten altsu metallia. ei minua kyllä sovituksellisesta lämmitä. pitäisi olla tiukempaa sovitusta. jos hakee altsua niin minun makuuni ainakin enempi on jokin Mars Volta yllätyksellisyydellään, mut kait se on maku kysymys.
0   +1 +2
 
8
Harulf 17.06.2005
ehkä pikkasen liian pitkä biisi! Vaikka se on ihan hyvä ja toimiva paketti, niin jossain vaiheessa pitkästyy.
0   +1 +2
 
8
MacFly 17.06.2005
Ovela rytmi tuossa alussa, ku kävin ihmettelemään että miksi vitussa toi winamppi kävi hyppimään :) Varsin vaihderikasta ja mielekästä menoa. Laulun sisääntuloa odottelin, mutta turhaan. Mielelläänhän tätä tässä kuuntelee, kun on asiallinen kuulosta heviprogeilua. Vaikea kuunnella ja ottaa kiinni, mutta pysyypähän mielenkiinto yllä.
0   +1 +2
 
8
PeksiM 16.06.2005
Miellyttävä soundimaailma. Sopivan ilmava ja avara. Tulee tuosta introsta jotenkin mieleen ambientti versio Dire Straitsista. Rumpalin fillittelyyn kaipaisi tuossa 1:30 alkavassa osassa enemmän mielikuvistusta eli enempi iskuja/päristystä, niin tulis enempi pro-viilinki. Mukava instrumentaalivetohan tämä, vokaalitkin toki olis kelvanneet. Nuo kepitysosat muuten tuovat mieleen Metallican ja Iron Maidenin risteytyksen eli jytäosastolla ollaan tukevasti. Hyviä jutskuja nuo dynamiikkamuutokset. Sillälailla!
0   +1 +2
 
8
dtoj 16.06.2005
Jotenkin kävi vaivaamaan itseä ettei ollut mitään vokaaleita, kun minusta tämä olisi sellaista matskua mihin soisi laulun. Tai että en niin väliä intsrumentaaleista joista puuttuu sellainen liidimeno, tämä tuntui vaan tälläiseltä komppausmenolta, että jaahas, solisti ei tänään päässytkään nauhoituksiin...:) Mutta soittajat hienosti hoitivat tonttinsa! Ja sounditkin tuntuvat olevan pääpiirteittäin hyvää luokkaa. Hyvää kamaa, ehkä jotain pientä tiivistystä ja teeman rakentamista niin se on siinä
0   +1 +2
 
D-Iivil 15.06.2005
Moureat kitaravallit! Rumpuihin hieman lisää potkua ja miksaus balanssiin niiltä osin, niin äänimaailma on kunnossa :)
Tässä oli periaatteessa mukavasti yhdistelty konepuolen juttuja metalliin, mutta missä vokaalit? Niitä tämä jäi kaipaamaan ennen kaikkea.
0   +1 +2
 
Riku Rotten 15.06.2005
Tämä olisi ollut mainio ilman noita metallikliseitä. Varsinkin metallin saundimaailmaan hyppääminen oli kun kylmä suihku. Ilmavasta kitaroinnista siirtyminen näkkileipä särökitaraan ei oikein mielyttänyt. Olisi kaivannut myös laulun tai leadsoittimen tuohon kohtaan.

Tulipa purnattua. Sävellys oli jokatapauksessa taidokas ja soitot kohdallaan.
0   +1 +2
 
D19 15.06.2005
Ihan tulee sointukulusta mieleen Metallican bläck album. ei hyvä oikein. muuten jees'
0   +1 +2
 
Pitk 15.06.2005
Aika kuuskytlukua panoroida noin laitoihin. Tavallaan nastaa retrosoundia harmoniapuolella. Rytmiosasto mättää aika pahasti. Ideaa on, mutta toteutus jää vajavaiseksi, eikä vähintään tympeiden konesoundien takia. Basso saisi olla balanssissa lujemmalla. Laulua kaipaa. Kitaroissa osaamista ja toimivuutta, mutta pelkkää instrupohjaa ilman lead-juttua on vähän tylsä kuunnella.
0   +1 +2
 
10
Kappas vaan destroyers...pitkä työ ja pitkä pinna, sitä tarvitaan tämmösen biisin väsäämisessä.Chillii,pulinoita ja metalii.hyvä biisi.
0   +1 +2
 
passe 14.06.2005
Rumpusoundi on hyvä, mutta "kuiva" (en osaa näitä miksaustermejä...). Tästä seuraa armottoman tarkkaa soittoa vaativa soundi. Varsinkin kun rummut soittavat kutakuinkin yksinään, niin on niin kuivaa että... Mutta hyvinhän tuo rullaa. Hauska biisi ja kunnianhimoa löytyy. Hyvä soitantoa ja mukava miksauskin. Pakko sanoa, että vaikka progea diggailenkin, niin kyllä tähän lauluja jäin kaipailemaan.
0   +1 +2
 
thepax 14.06.2005
Hiiiiimailua... Ei putoo. Biisi ei ensinnäkään missään vaiheessa lähde ja loppuu, muttei lopukkaan liian pitkän ajan jälkeen. Vokaalit tekisi terää...
0   +1 +2
 
8
Muistikuva 14.06.2005
Mahtava rauhallinen aloitus ja rummut vaanii hienosti sisään. Oikeaa alternativea.
0   +1 +2
 
8
Toni Solo 14.06.2005
Käyntiin päästyään kelvollisen kuuloista progehardrockmetallia, kitara soi komeasti ja rummuissa on hyvä potku. Muut soittimet jäävät taustalle mutta ehkä se on tarkoituskin.
0   +1 +2
 
H4p4 28.02.2005
Hienoa ambienttiin päin kallistuvaa maalailua alussa. 1:52 lähtevä riffi on hyvä. Biisi etenee eikä jää tahkomaan paikalleen missään vaiheessa.
Etenkin tykkäsin 4:25 alkavasta kohdasta.
Biisistä jäi kuitenkin "se jokin" uupumaan.

Biisi kuulosti In Flamesin ja Toolin sekoitukselta. Hyvältä sellaiselta vieläpä!

Teknisesti biisi on kunnossa. Soundit kohdillaan ja miksaus toimii.
0   +1 +2
 
9
Aloituksen tunnelma oli löysä mutta sitten taustalta alkaa fade-inillä rääkymään amorphismaiset flangekitarat ja meno "yltyy" jonkun verran. Kappale on kaikilta osa-alueilta hiottu todella hyväksi, saundi on aivan erinomainen.

Ärsyttävät puolet ovat kuitenkin vahvasti esillä: Kappaleesta puuttuu syvyys, kitaroissa ei ole kunnolla saatu niihin haettua tunnelatausta. Ei vain ole "sitä jotain" ja varsinkin loppua kohden kappale valitettavasti puudutti minut täysin.

Jokin tässä imee, muttei mukaansa.

Ysin annan kuitenkin taidokkaasta sävellyksestä, ideoista ja omasta tyylistä. Jatka.
0   +1 +2
 
9
Mörk Ö 25.01.2005
tunnelmallista äänimaailmaa! sopi just tähän mun kotiviinin maisteluhetkeen... laadukkaat saundit ja hyvä sävellys... ei välttämättä edes laulua kaipaa... vaikka sanonta kuuluu, että lyhyestä virsi kaunis, mutta tämä ei pituudellaan päässyt kyllästyttämään.
0   +1 +2
 
10
jimbow 22.01.2005
Rauhallinen alku sopii näin aamutuimaan. En tiedä oliko tuo rankan osan aloitus tarkoituksellisesti töksäytetty, vai voisiko sen saada vähän sulavammin liitettyä kappaleeseen. Mutta kyllä se herätti kuulijan, jos sitä sillä haettiin.

Riffeissä kuulostaisi olevan vähän kaikkea "Iron Maiden"-maisuudesta alkaen. Eli, vaihteluakin on riittävästi, jotta kappale jaksaa kantaa koko pituutensa. Neljän minuutin kohdalla aloin epäilemään, mutta sittenhän sieltä tuli jälleen jotain uutta. Loppu pääsi silti yllättämään, että näinkö se päättyi.

Pahoin pelkään, että täydellisyyden tavoittelu ja itsensä jatkuva ylittäminen johtaa melko nopeasti siihen, että Sigkk ei enää saa kappaleitaan valmiiksi, kun mikään ei ole tarpeeksi hyvää. Toivottavasti näin ei kuitenkaan käy, jotta ihmiset voisivat edelleen nauttia loistavasta musiikista.
0   +1 +2
 
10
Ray-Ska 20.01.2005
Hieno monisyinen kappale, sekeää prokea...todella hyvä että joku jaksaa tehdä näin hienoa musaa...
0   +1 +2
 
9
elica 20.01.2005
Erittäin hyvä biisi tähän yötunnelmaan. Rauhallista ja kaunista tunnelmointia alussa, melodiat kohdallaan ja tuo kitarsoundi on kyllä makoisa. Tuosta raskaammasta kohdasta tulee jälleen metallican instrumentaalit mieleen. Tuo n. 4.20 alkava kitara sooloilu kyllä loi tälle pisteen i:n päälle. Huomaa että tähän on kulutettu aikaa.
0   +1 +2
 
9
fighter 19.01.2005
Alussa on todella hyvä tunnelma.

Vähän nopeemman osion alussa muutama hyvä breikki, mutta ite oisin toivonut vielä raivokkaampaa meinikiä rumpalilta tyyliin Kingston Wall...Mutta hyvä näinkin. Taitoa ois varmasti riittänyt.

Loistavaa meinikiä!
0   +1 +2