One Night Wonder

Warhorse

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

4
rikutsiiii 18.01.2005
hahaha tää biisi on jotai kärsimystä oikeesti. jollain tietokonemikillä ootte nauhottanu ton? :D en sanos kovin hyväks sori vaan :DD
0   +1 +2
 
Marcelo 13.01.2005
Kitaristi ainakin tietää mitä tekee, mutta konerumpu kyllä pilaa aikalailla koko homman. Ei siinä sinänsä mitään vikaa ole, että konerumpua käyttää, mutta kun niillä saa kyllä "vähän" parempaakin jälkeä kuin tässä on. Nyt olisi melkein ollut parempi ilman tuota jumputusta taustalla.
0   +1 +2
 
phuuskon 12.01.2005
Pikkaisen jäi ylisuorittamisen maku kitaroinnista ensinnä mieleen. Vire karkailee venytyksissä ja nopeammat kuviot tökkii. Kantava teema oli vähän hukassa, sooloa pukkasi soolon perään. Ja tosiaan nuo rummut oli kauheat. Mutta vähän rauhallisemmalla otteella ensi kerralla, näpärämmin te soittelette kuin meikäläinen, mutta tarkkuutta lisää.
0   +1 +2
 
7
Markus Y 12.01.2005
Täällä kommenttiringissä on tullut vastaan kaikenmaailman hip hoppia ja rappia, joten ehdin jo vähän innostumaan, kun tuohon ruutuun pamahti tuo genre "melodic metal", ja bändin nimikin on varsin katu-uskottava.

No eipä tässä nyt loppujenlopuksi hirvittävästi hurraamisen aihetta ollut, kuulosti vähän siltä kuin joku huvikseen jamittelisi konerummun säestyksellä...eikun hetkonen, siitähän tässä onkin kyse!

Soittotaitoa ainakin tuntuu löytyvän, soitteletkos jossain toisessa bändissä, jota täällä mikserissä voisi kuunnelmoida?
0   +1 +2
 
5
Niga 11.01.2005
Biisi on varmaan omassa huonessa mankan kanssa nauhoitettu? Ihan kivaa kitara tiluttelua, mutta saman on jo tehny Van halen ja Joe Satriani hieman tasokkaammin =)!
0   +1 +2
 
Black List 10.01.2005
Taaskaan en tällaista kuuntele.. kitaristi vaikuttaa ihan osaavalta. Rummuista en pidä yhtään, mutta tämä vain minun henk. koht mielipide.
0   +1 +2
 
Todellakin pistää konerummut korvaan ja erittäin ilkeesti. Kyllä varmasti paremmat samplet olisi löytynyt... Sekä kompit sun muut aika tylsiä.

Kitarointi ihan hyvää, mutta peittyy jonkin verran rumpujen alle. Nopeana rallina tämä kyllä toimii, mutta mitää selkeätä kokonaisuutta/rakennetta en huomannu. Noh, tarviiko sellaisa aina edes olla.
0   +1 +2
 
Detestation 08.01.2005
Tilusta en itse juuri perusta. Rummut liian konemaisen kuuloiset, oikeilla kuulostaisi varmasti paljon paremmalta.
0   +1 +2
 
7
Zoidberg 07.01.2005
En saa tästä mitään irti huonon laadun takia. Tuo basari kuulostaa ihan teknobasarilta.
0   +1 +2
 
5
edlernooth 06.01.2005
Huonolaatuinen biisi. Rummut kuullostavat aivan kauheilta ja kitara jää taustalle huonolaatuisena. Hy...
0   +1 +2
 
sauli 06.01.2005
Huoh. Ei pahalla, mutta ei enää. Paha sanoa tästä mitään positiivista...
0   +1 +2
 
Seepra 05.01.2005
yritin nauttia mutta kun ei niin ei. Kaipa siellä ihan ok kitaristi on mutta muu onkin sitten niin paskaa että.plussaa siitä että joku on jaksanu nähdä niin paljon vaivaa että tämä on täällä.toisaalta sen vaivan ois voinu jättää näkemättä
0   +1 +2
 
6
Kyrios 05.01.2005
Minä en oikein jaksa perustaa sooloilusta. Kappaleesta puuttuu oikeastaan se punainen lanka johon tarttua. Konerummut ovat suoraan sanottuna karseat. Suosittelisin jonkinlaisen oikean kappaleen rakentamista noiden soolojen sijasta. Sooloja saa olla kunhan ne tukevat itse kappaletta.
0   +1 +2
 
8
Megafoni91 05.01.2005
Hyvä biisi vaikka en kuuntelekkaan tän tyyppistä musaa. Tää oli kyllä mun mieleen.
0   +1 +2
 
7
NapalmHead 05.01.2005
Aluksi nuo rummut häiritsevät, mutta pian niihin tottuu, ja ne alkavat kuulostaa suorastaan hauskalta. Riffit ja melodiat ovat ihan mukavia. Soolot ovat muuten hyviä, mutta nuotin vierestä mennään valitettavan monta kertaa, ja niistä jotenkin puuttuu muna. Kokonaisuutena biisi on aika köyhä. Pituutta olisi saanut olla enemmän, ja rakenne olisi voinut olla vähän monipuolisempi.
0   +1 +2
 
6
Juhana Lehto 04.01.2005
Herätti oikeestaan pelkkää ärtymystä tämä musiikki :) Liekkö se perimmäinen tarkoitus, en usko. Jos jotain positiivista haen, niin kyllähän tuo keppi tuntuu kätösessä pysyvän, mutta se ei minusta voi olla itseisarvo sinänsä.
0   +1 +2
 
Nikki Sydän 04.01.2005
se oli sellasta soolo lurittelua, ihan kiva paitsi tosiaan rumpuja kaipaa ton koneen tilalle ja laulua tietenkin mutta tästä on hyvä jatkaa.
0   +1 +2
 
7
pihatonttu 04.01.2005
En kuuntele juuri tällaista musiikkia, mutta kuulosti ainakin siltä että soittotaitoa jonkun verran olisi. Huono äänitteen laatu tosin sotkee senkin vähän mitä selvää saa alleen. Tämä biisi tarvitsisi hyvät saundit ilmiselvästi toimiakseen.
0   +1 +2
 
Zha 04.01.2005
Kommenttiringistä moi! Sarjassamme en kuuntele yleensä tällaista enkä diggaile, mutta yritän olla objektiivinen. :) Rummuista mainitsitkin jo esittelyssä, kuului lähinnä basari ja haitsut tosi pinnassa, kai siellä snarekin jossain pohjalla oli, mutta sitä tuskin kuuli. Kehittymisen varaa on. :) Kitarointi oli ihan taitavaa ja mukavan melodista.
0   +1 +2
 
6
Jurvanen 04.01.2005
(Eikös debyyttikappale ole ihan yhteen?)
Ei tämä jää edes yhden yön ihmeeksi. 15 min famekin on vähän liikaa vaadittu tällaiselta. Fruityn (?) rummut ja takkuisa kitara eivät iiiihan ihmeeksi asti riitä.
Kyllä tässä tuota kitarointia on. harmi vaan, että tuo rumpujuttu oikeasti pistää korvaan aika pahasti. Niin pahasti, että vedän herneet nenään ja vihaan koko biisiä sen takia. Ainakin vähän. Mukavaa kitaraa kylläkin. Pidän. Mutta rummuista en. Siksi ihan julman vittumaisesti kuutonen.
0   +1 +2
 
marccus 04.01.2005
Soittotekniikka on kyllä hallussa: eli nopeutta löytyy riittävästi tämän tyyliselle musiikille, mutta biisinä tämä on vielä kehitysasteella ts. pituutta hiukan lisää ja selkeämpää rakennetta. Nyt tämä oli joko alkuintro tai jokin väliosa. Varsin kehityskelpoista kuitenkin, ja jääkin mielenkiinnolla odottamaan mitä jatkossa tulee...
0   +1 +2
 
7
keyboardplayer 03.01.2005
njoo...soundit syö arvosanaa kyllä aika paljon ei mut vähän paremmat vehkeet ja äänityskalusto niin kyllä siitä hyvä tulee...hyvin kitaraa soitat...nimimerkillä tietää että on vittumaista kun numero putoo saundien perusteella...
0   +1 +2
 
solesurvivor 03.01.2005
Tuo basari tuossa taustalla oli niin ärsyttävä, nakuttava, että meinasi mennä koko biisi muuten ohi. Tai nuo konerummut ylipäätään pilasi biisin, vaikka puutten kyllä ymmärtää, mutta olisi konerummuillakin saanut kunnollista komppia aikaan. Melodia periaatteessa ihan ok, kitara tosin soittelee välillä mitä sattuu. Selkeä rakenne biisistä puuttuu tyystin. Kun niitä puuttuvia elementtejä tähän saa PALJON lisää, kuten laulut, niin miksei tällaisesta mätöstäkin oikeeta musiikkia saisi:) Erittäin vaikea biisi arvioitavaksi.
0   +1 +2
 
deebp 03.01.2005
No noi rummut pistää kyllä heti korvaan.. soundi on näin yhdellä sanalla sanoen huono. Tän tyylisessä musiikissa kyllä aidot rummut ovat must! Tää kuulostaa tosi vajaalta ilman rumpuja. Saattais olla aika mielenkiintonen biisi, jos saisitte rumpalin soittamaan bändiinne. Kitaristin soitto kuulostaa melko hyvältä. Jotain pieniä mokia kyllä kuuluu ja niitä voisi ehkä harjotella vähän lisää. Rumpalistia kehiin ja komppikitarat vielä päälle ni saattas tästä jonkunlaisen biisin saada aikaan.
0   +1 +2
 
6
drlecter 03.01.2005
Sen verran riipivät soundit, että biisin voisin luokitella horror-genren alle.
Oli varmasti hauskaa tehä biisi, mutta kuuntelijoitakin pitäisi ajatella.
0   +1 +2
 
Steven Riekki 03.01.2005
Oikeessa olitte ^^ Kyllä pisti vähän korvaan joo heti.. :)) Tai aika paljonkin... mutta oli muutenkin vähän epäselvää... Toinen kitara kuulu TOSI hiljasella... Tiluttaja veti aika hyvin kyllä... Oli ihan kiva kuunnella että mitä jippoja sielt tuleekaan vielä.. mutta eipä sen kummempia..
0   +1 +2
 
7
Samu2 03.01.2005
Erittäin toimivaa kitarointia joka todellakin tekee ehtaa höpöä melodisen - mutta karhean - rockmusiikin ystävän herkille korville! Mutta tosiaan, kuten jo artistin esittelyssäkin kerrottiin, tuo aitojen rumpujen puute ottaa korvaan aikalailla isosti ja vaikuttaa kuuntelukokemukseen jonkinmoisesti latistaen. Erittäin suurella todennäköisyydellä tämä lyhyt mutta ytimekäs instrumentaalipläjäytys olisi päässyt huomattavasti paremmin ansaitsemiinsa oikeuksiin jos rumpusoundit olisivat edes etäisesti muistuttaneet "aitoja" rumpuja. Nyt mielikuvaksi nousee lähinnä oudohko teknopläjäys johon on kitaroitu päälle eläimellisellä vimmalla ;)

Ei sinällään paha sekään, mutta ehkäpä parempaa on vielä odotettavissa...
0   +1 +2
 
5
Mr Dimension 03.01.2005
AIka kamalat nuo konerummut... eikä miksauskaan kovin kummoinen ole... kyllähän sitä nyt parempaakin varmasti saa aikaan tietsikalla ja kitaralla... aika järjetöntä revitystä...


Tapio Aartelo
- kommenttirinki
0   +1 +2
 
8
jimbow 03.01.2005
Krhm... melodic metal? Teknorummutusta taitavan kuuloisen kitarailoittelun seassa ei kuule ihan joka päivä. Kitarointi on kuulostaa hyvin lennokkaalta, mikä on jo paljon. Rummut ovat puolestaan aivan eri planeetalta. Tietysti tätä voisi siitä syystä haukkua, mutta luovaa hulluutta tämmöisen kokeilun tekemiseen tarvitaan paljon, joten siksi annan kasin.
0   +1 +2
 
6
Averell 03.01.2005
Kommenttiringistä, päivää. Ei tämä ihan miellyttävin kokemus ollut. Tuskallinen basarin nakutus... ja vaikka sytkettä ja vauhtia löytyy kitaroinnista, epävireiset venytykset lyö korvaan ja koko hommasta tuntuu puuttuvan juju. Fraseerausta ja tarinaa sooloiluun. Soittotaidon puolesta olisi löytynyt parempikin numero
0   +1 +2
 
6
Thego 02.01.2005
Soittotaitoa tuntuu löytyvän, mutta kaikki muu tässä biisissä onkin melko puuttellista. En ole koskaan innostunut kuuntelemaan pelkkää omaksi iloksi jamitusta. Intro, säkeistö ja loppu on minimivaatimus.
0   +1 +2
 
7
Kaira 02.01.2005
Joo kyllä noi konerummut pisti aika pahasti korvaan. Hyvää tiluttelua.
0   +1 +2
 
6
theplan 02.01.2005
Melkoisen omituista kamaa on tämä... Kitarointi on varsin taidokasta, mutta soundi on aika ikävä. Ja sitten noi "rummut"... Käytännöstä niistä ei kuulu muuta kuin bassarin naputusta. Varmaan tästä vois saada ihan hyvänkin biisin, mutta toteutus on vaan jokseenkin ala-arvoinen :( Sanotaan nyt vielä sen verran, että jotta tää toimis instrumentaalina, niin joku kantava teema olis hyvä olla jatkuvan tiluttelun sijasta.
0   +1 +2