My Bleeding Scars

Beautiful Betrayal

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Muuten kovaa menoo mutta laulu ei oikein iske.
0   +1 +2
 
9
Fantasy music 10.11.2006
joku päivä ovat pitkällä.kolahti.
0   +1 +2
 
9
Rumpali-666 01.11.2006
ihana ääni ja biisit on loistavia,saman laista lisää. naislaulaja yllätti täysin,
Siistiä:)
0   +1 +2
 
9
_nan_ 27.10.2006
Alussa on hieno piano ja skitat ovat tosi mahtavia. Tulee vähän Tarja Turunen lauljan äänestä mieleen. Hyvä meininkinen biisi, samaa tällaista :)
0   +1 +2
 
6
Ei toimi. Soundit on kyl hyvät ja soittaakkin osataan, laulu on aika ajoin heikkoa. Mut aina voi parantaa...
0   +1 +2
 
7
Kedorlaomeria 01.10.2006
Ei kyllä tuo englannin lausuminen mitään parasta mahdollista. Ja laulajalla on hyvä ääni, mutta jotkut kunnon laulutunnit tai jotkut olis kova juttu!!! Musiikki toimii.
0   +1 +2
 
8
Sebastyan 27.09.2006
hyvä biisi =)
0   +1 +2
 
9
Medichave 21.09.2006
Erinomaiset saundit ja biisikin rullaa mukavasti. Englannin lausunnasta voisi aina sanoa, mutta kaikki muu onkin erittäin pro-kamaa.
0   +1 +2
 
7
Xerses 18.09.2006
tykkään noista lauluista, ne on mun mielestä tällä bändillä se kantava voima, jotain erillaista laulua kuin mihin on totuttu!!! hyvä tälläsenään.
0   +1 +2
 
9
samoth 08.08.2006
aloin miettiä että mitä v....a!! kun alko kuulua nais laulajaa...mutta hyvähän että naistakin kuulee
0   +1 +2
 
8
Joe Hoe 27.01.2006
Soitto toimii, mutta laulajan tulisi mielestäni käyttää ääntään rohkeammin ja uskaltaa särkeäkin sitä, ainakin välillä. Samoin englannin ääntämiseen ja aksenttiin pitää kiinnittää huomiota.
0   +1 +2
 
8
hoffe 22.11.2005
Erittäin lupaava alkumelodiahässäkkä! ...ehkä turhan lennokkaasti lähetään heti täysille kierroksille... pianosovitus on hyvä. Taustalauluja jää hieman kaipaamaan. Omasta mielestä tuplabasari on sovituksellisesti turha, mutta ei mitenkään huono. Tunnelmaa. Nam nam.
0   +1 +2
 
9
Mc Dragon 19.10.2006
alku lähti soimaan heti mahtavilla soundeilla... laulun alkaessa meno hieman muuttui, naislaulaja yllätti... voisi kokeilla laulua raskaammalla tyylillä.. kokonaisuutenaan hyvä biisi...
0   +1 +2
 
8
Halenism 28.08.2005
Kipale alkaa varsin komeasti, eikä loppukaan huonoa ole. Kokonaisuutena kuitenkin vähän persoonaton.

Seuraavat koskee sitten kaikkia kappaleita:
Soundipuoli toimii kyllä, mutta jokin laulussa häiritsee.. vaikea sanoa että ääntämisessä olisi jotain vikaa, itseasiassa ongelma taitaa olla se että se on liian tarkkaan artikuloitua.. :/ Vähän kuin kirjakieltä puhuisi -> virheetöntä, mutta silti jokin mättää.
Tuota on vaikea selittää mikä omaan korvaan siinä särisee, jos muita ei haittaa niin vika on kait vain minussa. En ole mikään ketään opettamaan, mutta ehkä laulu paranisi siten että antaa vain mennä miettimättä joka sanan kohdalla miten se äännetään oikein.

Kokonaisuutena BB oli kuitenkin erittäin hieno tuttavuus ja mieluusti todistaisin livesoitannan jos joskus samaan kaupunkiin satutaan.
0   +1 +2
 
9
Vitutation 14.08.2005
Tykkään todella kovasti. Kaihoisan surumielisen heleän laulun ryydittämää synkähkön tunnelmoivaa rymistelyä.
0   +1 +2
 
9
vihtakostaja 04.08.2005
Aa, kollegabändi. Naislaulu toimii tämmösessä. Vaikka olette metallia, on aika goottimainen ääni laulajalla. Paras näistä biiseistä. Kivasti kertsi "räjähtää
0   +1 +2
 
9
Lucielle 14.07.2005
Kaikista kolmesta biisistä pidän, mutta tämä on ehdoton suosikkini!
Laulu ja musiikki ovat ihanaa kuunneltavaa, sanat ovat hienot. Tätä minä usein laulelen, tämä minulla usein soi.
Jatkakaa samaan malliin! :)
0   +1 +2
 
9
troth 24.05.2005
Heti tuli mieleen Amaran. Kuulostaa hyvältä sävellyksenä ja soundeiltaan.
Kyllähän tätä mielellään kuuntelee. Hyviä melodioita, ja upea lauluääni,
hieman parantamista tulkinnassa.
0   +1 +2
 
9
Ruin 23.05.2005
Menevä ralli tämäkin.. alun melodia oli hyvä., ja saundit.. Ja kerzin laulu... aijai... Musaa minun mieleen :D
0   +1 +2
 
9
hullu bitch 05.05.2005
NICE...:D
0   +1 +2
 
9
S_Silver 05.05.2005
Loistava alku, käynnistyy suorastaan mahtavasti. Säkeistössä on hyvä tunnelma. "Korkealentoinen kertosäe" ei erotu tarpeeksi biisistä. Laulajan uskoisin pystyvän vetämään tämän vieläpä paremmin, etenkin ääntämisessä riittää parantamista.

Eih, miksi biisi loppui kesken! En ehtinyt mainita kaikkia hyviä asioita ensikuuntelun perusteelta. Uusi rundi... noin.

Biisissä on loistava tunnelma. Siihen olisi sopinut "tykimpi" kertosäe, jotta rakenne olisi erottunut paremmin, eikä hipuva yksitoikkoisuus olisi tullut mieleeni.

Sanoihin puuttuisin siinä mielessä, että kertosäkeeseen sopisivat tiukemmat ja yksinkertaisemmat sanat, jotta ne jäisivät päähän pyörimään.

Mielestäni jopa parempi, kuin "Really?". Molemmat 9:n arvoisia, taidanpa faniutua.
0   +1 +2
 
9
cybercuicca 02.05.2005
Hieno alku. Alkaa just niinkuin pitääkin :) Basareiden takutus alussa jo lupailee paljon. Aika klassiseen ja käytettyyn sointukiertoon perustuu lähes koko biisi mutta silti on osattu luoda taaskin tavallista omaperäisempi ja toimiva kokonaisuus.Soitto rulaa kovalla varmuudella ja tässä biisissä laulukin tulee kaikein rohkeimmin esille. Ja taaskin toi himskatin kertosäe on parasta koko biisissä :):):) Ehkä vielä jokin väliosa ois saanu nostatettua viimeistä kertosäettä uusiin korkeuksiin. Onhan tuo sen neljän minuutin mittainen mutta tota ois jaksanu kyllä kuunnella pitempäänkin :)
0   +1 +2
 
9
the darkside 02.05.2005
laulu todella hyvää..kitara saundeista pidin kovasti.. ja muutenkin taidokasta jatkakaa samaan malliin ja hyvä tulee :) vielä teitä onnistaaa:)
0   +1 +2
 
GrimErazer 28.04.2005
Jaahas, voihan KnightFish...
Alkuelementeistä jo tuli kaikkien suomipowerbändien yksi tämän päivän suurimpiin kuuluva esikuva mieleen, ja alkukiihdytyksen aikana pörisemään lähteneet tuplabasarit varmistivatkin jo ennen vokaaleja, että suunta on nyt aikalailla juuri tuo...
...Ok -
- Laulajatar: lisää kielitunteja - mikäli mielitte demoanne otettavan vakavasti. Solisti, niin taidoiltaan kuin persoonaltaan, on kuitenkin se henkilö, joka ratkaisee lauletun musiikin suosion - panosta siis itseesi. Laulu itsessään on jo melkoisenkin hyvää, joskin hiukan enemmän voimaa & "rohkeutta" voisi olla.
- Rummut: harkitse nyt vielä tarkkaan, minne kaikkeen väliin niitä tuplabassarisarjoja naputtelet - jonnekin sopii paremmin esim. hyvin harjoitellut kuviot. Okei, sä soitat poweria, se kai sitten kuuluu vaan asiaan (vai?)
- Kitaristi: soundiin pitää saada enemmän voimaa. Elikkä olisko vuorossa tallamikin / styrkkarin / efektiboksin, musasoftan - tai miksaajan vaihto... ;) - mitä vain, mutta jotain pitäis tehdä tuolle hiukkasen voimattomalle soundille. (Tiedän ko. asiat omista valitettavista kokemuksistani...). Saattoihan kyse olla vain mikauksesta...
- Basso: jäi nyt hiukan taka-alalle.. Miksei voisi pukkailla vähän enemmän kuvioita jne. esiin aika ajoin?
- Koskettimet(/softa): ihan tyylinsä mukaista, enkä liiemmin kommentoi. Toimii tässä lajissa varmastikin hyvin näin...

Kokonaisuus: vahva hyvä, mutta vaatii lisää treeniä. Joka tapauksessa nyt oli kyseessä ennemminkin vain soundiin eikä suinkaan yhteensoittoon liittyviä ongelmia. Ne kun laitatte kuntoon niin heti paranee.

.......Huh, sormenpäissä tuntuu... yleensä en jaksa kirjotella tällaisia novelleja.

(Tää on ihan oikeesti vaikee kommentoida kriittisesti, kun kyseessä on ihan osaavaa potentiaalista ainesta..!)
0   +1 +2
 
7
Sigil 25.04.2005
Hyvin jytää, laulaja ei ole tosin aivan muun bändin tasalla, englannin lausuminen on vähän kimi räikkönen -osastoa. Muuten kyllä ihan hyvää kamaa, yhteensoitto pelastaa paljon, mutta ei riitä tämän genren kilpailijoita vastaan.
0   +1 +2
 
9
Norman Bass 23.04.2005
No niin, Really?:n jälkeen en voinut siis olla kuuntelematta loppuja teidän biisejä. Alku lupailee taas jotain yllätyksellisyyttä...Tämä tyyli puree kyllä omalla tyylillään ainakin meikäläiseen täysillä. Basson soundiin ehkä hieman terävyyttä tai nosto ylemmäksi. Laulu on hienoa ja sopii tähän tyyliin. Tässä laulu kuuluu selkeämmin kun kitarat ovat piilossa. Jätkät taustohin rohkeasti mukaan (toisaalta moshauksen ja soittamisen ohella voi olla hiukan hankalaa löytää mikrofonia).
0   +1 +2
 
9
Mahvis 23.04.2005
Biisinä tämä oli mielestäni paras näistä kolmesta. Hyvää rytkettä joka myös etenee. Laulupuolessa löytyy vielä kehittämistä varsinkin lausumisessa, mutta toimii kohtalaisesti jo näinkin omaan korvaan. Kertsi toimii.
0   +1 +2
 
8
argon 15.04.2005
Lupaavan kuuloinen kosketinintro ja muutenkin soitanto toimii genren edellyttämällä tavalla, tasokasta soittoa. Biisiin on rakennettu paljon instrumenttien osalta sellaista koukkua, joka vetoaa takuuvarmasti melodisen metallin ystäviin.

Bändin heikoin lenkki on tämänkin biisin kohdalla vokalistin suoritus: vielä menee ajoittain melko epävarman kuuloisesti ja jonkin verran hapuilua nuottiin osumisessa. Eli lisätreeniä kaivattaisiin vokaalien hoitoon! Vokalistin äänensävyssä on miellyttävä sointi ja kunhan teknisesti tuo laulu menee kohdalleen, niin tästä tulee todella mallikas paketti!

Arvosanan puolesta: itse biisissä on huimasti hittipotentiaalia - eli nyt bändi tarvitsisi sen armottoman tuottajan, joka kelpuuttaa vain erinomaiset otot (varsinkin lauluissa, koska se on kuitenkin niin suuri vaa'ankieli sille että kuka saa levytyssopimuksen tässä metalligenressä) ja hierotuttaa biisiä niin kauan bändillä, että se todellakin soi parhaalla mahdollisella tavalla. Taustat soivat jo nyt hienosti, nyt lauluraita vielä kuntoon niin johan on kumma jos ei ala tippumaan levysopparia lähitulevaisuudessa!!
0   +1 +2
 
8
Mustepullo 27.03.2005
Intron melodia oikein vakuuttava... ja oikeastaan soitot kaiken kaikkiaan hienossa kuosissa. Laulajallakin hyvää potentiaalia, mutta lontoon heikonpuoleinen ääntely pistää korvaan. Biisi sävellyksenä hittiainesta...
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 26.03.2005
Kybän biisi. Koskettimet jees, rummut jees, kitarat rokkaa, yhteensoitto ok
0   +1 +2
 
thepax 26.03.2005
Alku vaikutti mukavalta. Mutta kun kitara liidi lähtee liikkeelle se tappaa sen mukavan tunnelman jota olisi voinut viljellä vähän pidempään. Biisi ei tunnu pysuvän kasassa hetkeäkään vaan hävittää sen "punaisenlangan". Muuten ihan mukavan kuuloista musiikkia.
0   +1 +2
 
8
_W_ 25.03.2005
Hienosti lähtee tuo alku koskettimilla, joskin kitara on ehkä turhan etäinen. Laulaja kuullostaa hyvältä, pientä hiomista ääntämises ajoittain. Tähän ois pitäny olla ne äijäkuorot taustalle kertsiin, ni ois ollu vähä enempi munaa. Soitto kulkee hienosti ja kipale pysyy hyvin kasas.
0   +1 +2
 
9
Piru Kange 25.03.2005
Hmm... olenkohan arvioinut teitä joskus aiemmin ja verrannut Nightwishiin? No sama se. Tähän biisiin se vertaus ei ainakaan sovi. Ei tämä silti huono teos ole. Laulaja on selkeästi taitava. Samaten tykkään soitosta. Biisi ei ole kovinkaan erikoinen, mutta silti jännällä tavalla tarttuva. Ehkä soittotaito ja yhteensointuvuus bändin ja laulajan kanssa tekee sen, paha sanoa. Tykkäsin kyllä. En ehkä ostaisi kaupasta, mutta en todellakaan vaihtaisi radiokanavaakaan. Vahva kasi tai heikko ysi... No ysi.
0   +1 +2
 
8
D_Steele 25.03.2005
Kertosäkeestä puuttui vähän potkua. Ehkä taustalaulut auttaisivat? Muuten ihan mukiinmenevä biisi.
0   +1 +2
 
6
electrichaos 25.03.2005
Suomessa kasvaa nykyään näitä nightwiskopioita joka hemmetin nurkassa. Varmaan jokaisella yläasteellakin on oma "nightwish". Nightwish on helvetin hyvä ja loi tyylinsä itsenäisesti pitkä aikaisen toimintansa avulla, mutta tässä bändi voisi miettiä asiaan jotain omaa. 5 divarin kopioita ei tarvita kun on se aitokin!
0   +1 +2
 
9
Dr.Groove 25.03.2005
Biisissä on hienot soundit ja mahtava alku. Miksaussa korviin pisti ajoittain aika esiin miksatut pellit.
Biisin melodia on aika kaunis ja tarttuva.
Laulun voisi miksata hieman enemmän esille. Laulajan tulkinta ja ote biisistä on hyvä -- tosin niitä pieniä snafuja tässäkin biisissä esiintyy hieman. Englannin lausuminen on ihan hyvää ja ylittää sen mitä suomalaisten bändien solisteilta usein kuulee. However, moneen kohtaan on jäänyt vielä pieniä lausuntavirheitä, nekin saa korjattua niihin keskittymällä.
Hyvä biisi ja kokonaisuus.
0   +1 +2
 
Erotuomari 25.03.2005
Biisin alku kaunista ja jatko seuraa tutuksi tullutta tyylii eli vedetään hiukan rujommalla ottella. Yllätyksetöntä. Kuitenkinbiisi on sen tasoinen, että sitä kuuntelee ihan mielellään. Vokaalit eivät versiossa olleet aivan kohdallaan, mutta eivät myöskään kaukana onnistumisesta.
0   +1 +2
 
10
Evilyn 22.03.2005
tykkäsin todella paljon. biisi otti mukaan ja melodia oli korvalle mieluinen :) menevää metallia korkealentoisilla kertosäkeillä niin kuin itse sanoitte. pitää paikkansa täysin. lisää tälläistä :)
0   +1 +2
 
8
J.R No 16.03.2005
Alku tuo mieleen Nightiwishit, Evanescenssset ym. Mutta ei huonolla tavalla. Perinteistä rallatusta, toimii tähän korvaan.
0   +1 +2
 
10
aquamarineonion 05.03.2005
Ihan mahtava biisi... Kaikki paikallaan, paitsi et toi "nau its taim tu sei kudpai" -englanti vähän särähtää korvaan :D
0   +1 +2
 
8
kitara 2 03.03.2005
Edelleen täytyy rumpalille jakaa kiitosta todella hyvästä kannuttelusta.Biitti rullas tosi reippaasti.Jes!Toi säkeistön vokaali osuus jäi mun mielestä vähän vaisuksi.Olis ehkä vähän voinut antaa itsestään enemmän.Muuten tää oli ihan kuosissa, kivaa kitara melodiaa
Muutenkin hyvää meininkiä.
0   +1 +2
 
8
Jome 03.03.2005
Taidokasta soitantaa hyvillä soundeilla ja melodioilla. Enemmän jotain sooloja oisin kaivannut. Laulajan äänestä sen verran, että engalnnin lausumista harjottelemaan todella paljon ja ääni kuulostaa kuin laulaja ei ikään kuin hallitsisi sitä täysin, mutta muuten hyvä...Kokonaisuudessaan hyvä biisi, mutta ainut mikä pisti korvaan oli laulajan englannin lausuminen...\,/ stay heavy
0   +1 +2
 
8
bassbeast 28.02.2005
Oikeen hyvät saundit kaikissa instrumenteissa ja kuulostaa yhtenäiseltä. Ihan hyvä kappale kokonaisuudessaan. Alussa oli tosi hyvät syntikat. Muutenki ihan hyviä melodioita. Ei kuitenkaan löytyny kovin paljoa "uutta" ja se jokin jäi ehkä vähän puuttumaan. Ehkä vähän enemmän "munaa" lauluun tai että se tulis vähä enemmän sieltä päälle. Hyvä kertsi! Ja kiitti muuten palautteesta =)
0   +1 +2
 
9
MareZ 24.02.2005
Vitalis mitkä soundit.
Alku intro oli nannaa voisko sanoa "se kosketi mua"
Kitarat ja rummut vei biisiä hienosti eteenpäin kunnnes laulu rauhoitti hetkeksi biisiä kun skebat alkoi taas jauhaa basarien tahtiin laulu oli taas erittäin puhtaasti vedetty ja äänialaa löytyy hyvin.
Hienoa jälkeä!
0   +1 +2
 
8
sazy 13.02.2005
Alkaa hyvin, eteenee siitä pikku hiljaa suht. tasasesti, mutta varmasti. Soitto kulkee niin kuin pitääkin. Laulussa häiritsee tua ääntäminen, joissakin kohdissa se vihlaasoo korvaa aika pahasti. Ehdottaisin samalla tuaho kertsiin alaääntä, se värittäisi sitä aika paljon ja kun pändissä näyttää noita uroksia olevan riittämiin, niin eiköhän siältä yksi uskaltautuisi mikin taakse..
0   +1 +2
 
9
Cainite 10.02.2005
Jees, uuden fanin saitte. Aivan loistava tuo pianomelodia alussa - etenkin tuo harmonia toisella kerralla - ja muutenkin erittäin hyvä biisi. Ja naislaulajasta tietysti aina plussaa, mutta... Kuten täällä muutkin ovat kommentoineet, tuo lausuminen vähän särähtää korvaan. Tiedä sitten johtuuko juuri tuosta syystä se, että nuo laulut hieman häiritsevät paikoittain. Jotenkin kuulostaa myös siltä, että biisit eivät ihan laulajan äänialalle sovi. No, oli miten oli, hienoa musiikkiahan tämä on. Hieman ehkä treeniä laulajattarelle niin sitten ollaan jo tollella kovassa sarjassa.
0   +1 +2
 
8
sazy 08.02.2005
Kymppi biisistä, mutta laulajan kannattaa miettiä että onko toi englannin lausuminen nyt ihan kunnos. Se häirittee todella paljon kun yrittää kuunnella lyriikoita. Kannattaisi ehkä kokeilla laulamista suomen kielellä?
0   +1 +2
 
9
studioc 27.01.2005
Hyvät soundit ja koukkuja löytyy. Laulajalla hyvä ääni. Ehkä hiukan vielä voimaa lisää. Rööki pois(?) ;) No eipä oikeen mitään valittamista. Soitto sujuu tiukasti, mutta sooloja olisin vielä kaivannut. Pitää palata myöhemminkin sivuillenne.
0   +1 +2
 
9
JanZ5e 26.01.2005
Mukavan kuulonen melodinen ralli! Vokaalit kruunas koko biisin.. Hyviä riffejä oli keksitty ja saundit oli hyvät!

Rautasta tavaraa!
0   +1 +2
 
9
bladorthin 13.01.2005
Noniin, kannatti tulla kuunteleen, hyvää musiikkia...saundit ovat hyvä jokaisessa soittimessa ja hyvät melodiat joihin iski hyvin. kaunis laulu sopii erinomaisesti näihin biiseihin..ei ole mitään nekatiivistä sanottavaa.
0   +1 +2
 
9
naakka-täti 02.01.2005
Tää on siis todella jotain, mutta ehkä olen hieman samaa Enforcen kanssa, että jotain jää uupuun... Mutta kyllä tää toimii siltikin... Ehkä englanninkieli jotenkin töksähtelee, mutta oon jäävi sanoon... Hyvä hyvä, soundi on mahtava!!
0   +1 +2
 
9
mag-got 29.12.2004
Nää on kaikki biisit teillä tosi tyylikkäästi toteutettu. Musiikki tykittää kyllä meneen. Tosi kauniit melodiat ainakin tässä biisissä ja tuplabasari jyllää näppärästi.

Kitara säröt oli kohdallaan ja kitaristi kyllä osaa soittaa.
Basistikin taitava. Rumpali pitää hyvin tempon ja muutenkin tekee hienoja vaihtoja ja fillejä. Kaikki soittajat osaa hommansa.

Laulajalla nätti ja hento ääni, mutta välillä löyty sitä vähän sähäkkäämpääkin ääntä. Hieno ääni kaiken kaikkiaan laulajalla.

Koko homma pelittää täysin yhteen teidän kohdalla. Tää on jo ihan HC kamaa. Kyllä tätä pitäis jo jossain soittaa. JEAHS! \m/
0   +1 +2
 
10
Jafar 24.12.2004
suoraan sanottuna, osaatte hommatte!!
0   +1 +2
 
8
Enforce 14.12.2004
edelleen liikutaan HIM/Sentenced maastossa (tosin erilaisilla lauluilla :-p)

laulu toimii mielestäni tässä paremmin kuin tuossa "Really?" rallissa.

Soundit on hyvät joo. Ja soittokin luonnistuu ihan hyvin.

Jotenkin tähän kaipaisi kaveriksi jotain miehistä ääntelyä mukaan. Hieman Hietala/Turunen tyyliin, you know =)

Ihan jees biisi. Kaipa tätä radiosta voisi luulla kuulevansa joku päivä.
0   +1 +2
 
boy from w-city 14.12.2004
Ai ihanaa! Mä näin BB:n kitaristi ja basistin (on niillä basistikin vaikka se ei kuulukaan) livenä viikonloppuna. Ne oli siis hei tosi ihania ja tosi cool! Vähän te ootte kaiki nyt mulle kateellisia..... Mä näin ne baarissa....harmi ku en uskaltanu mennä pyytää niiltä nimmareita, ku niillä pyöri koko ajan sellanen fanilauma naisia siinä ympärillä!
0   +1 +2
 
9
Dark Shadow 14.12.2004
Kyllähän tää rullaa hyvin ja on varmaan parhain näistä kolmesta. Naislaulaja sopii todella hyvin näihin biiseihin ja laulu hoituu hienosti, tosin pientä hiomista ehkä joissain kohdissa. Ja kun ei kerran soitto puoleltakaan mitään kummempia valittamisia löydy ja soundit on kohdallaan niin kyllä tätä mielellään kuuntelee. Faniksi ryhdyn.
0   +1 +2
 
8
Bajka 13.12.2004
Ihan OK biisi. Laulu ja soitto menee hyvin. Mut ehkä jotain jää puuttumaan, et iskis kunnolla.. ainakin muhun. Ehkä mun pitää kuunnella vielä pari kertaa uudestaan. Tai sit tää on ihan liian metallia mun makuun :)
0   +1 +2
 
7
Mikael83 13.12.2004
Alun melodia aivan uskomattoman upea. Biisin edetessä myös kappale vain paranee koko ajan. Kertosäe toimii hyvin!
0   +1 +2
 
10
Wiizi 08.12.2004
Kolmesta hyvästä biisistä se kovin. Basarit jauhaa ja kitarat ei anna armoa.. :) Komea kertosäe kruunaa biisin.tykkään!
0   +1 +2
 
10
Onpahan perkeleen hyvät saundit kaikissa kolmessa biisissä! Ja muutenkin biisit toimii oikein hyvin. Ihan radiovalmista kamaa :)
0   +1 +2
 
9
Telaketju 05.04.2005
Aika perusnikseillä edetään hyvän biisin aikaansaamiseksi mutta taas jälleenkerran törmätään siihen että laulajan englanninkielen lausuminen ei kuulosta parhaimmalta mahdolliselta niinkuin monella muullakin laulajalla. Soundit on aikalailla kohtalaista paremmat mutta eikaitsiinä jatkakkee!
0   +1 +2
 
7
damn_pc 06.04.2005
Kitara ja laulu miksattu hieman taakse? Laulaja ei kovin taitava, ja olikohan keppi aivan vireessä? Muuten elkeet oikeat ja erittäin rock!
0   +1 +2
 
8
No mutta! Tuttuja bändejä tulee vastaan! Tässä on ainakin soundillisesti kaikki kohdallaan. Tuplabasareita olisi saanut mäiskyttää hieman hillitymmin. Nyt niitä tulee vähän liikaa. Biisinä toimii kyllä hyvin. Laulajan vähäinen kokemus paistaa paikoitellen läpi, muttei kuitenkaan häiritsevästi.
0   +1 +2
 
9
Marshall_Lockjaw 08.04.2005
Alku piano kuullosti Evanesencen kappaleilta (Joita en ole hirveästi kuunnellut). Nightwish tulee mieleen myös biisin rakenteesta. Kertosäe on iskevä ja suoraan sanottua aika muhkea. Tupla basso on rummuissa helvetin sopiva, vaikka olisi toiminut peruskompeillakin, mutta hevi on heviä. Nightwish on ilmeisesti näiden tyyppien vaikuttajia. Ilman Nightwishia tätä musiikkia ei olisi olemassa. Nightwish vaikutti Heavy kulttuuriin selvästi. yhdeksän pistettä tämä ansaitsee ja sillä pihvi.
9/10
0   +1 +2
 
9
-CSPR- 10.04.2005
nyt kolahti. laulu on kaunista mutta voimakasta. biisi on kaunis sävellys jonka sovitus on onnistunut. kaikesta kuuluu läpi että olette tehneet musaa jo aika pitkään. kertsit todellakin jyräävät. mahtavaa. hyvä fiilis jäi kun oli kuullut biisin. mp.
0   +1 +2