Homemade Satan

4:48

Promootiokappale, levitä vapaasti, tule keikoille, kerro kaverille...kiitos. (Äänitys, miksaus ja kevyt masterointi, Arttu Sarvanne/Studio Watercastle) Sellossa Aapo Romu / Vanguard

9.00   7232 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Hendrix2000 30.05.2011
Hyvää kamaa, ihan OK.
0   +1 +2
 
10
Fear Delirium 23.05.2008
helvetin hieno biisi. jouset luo aivan oman maailman tähän riffijyrään. vau.
0   +1 +2
 
8
Rock Bastard 13.05.2007
Laulajalla on jännä ääni, sopii hyvin tähän genreen, ja varsinkin tähän kappaleeseen, jotenkin ehkä hiukan masentava meininki tässä kipaleessa, kaiketi ollut tarkoituskin tämmöinen kipale... :)

Sello istuu ihan kelpoisasti tähän biisiin, ainakin suurimmassa osassa kappaletta. Odotin ehkä jotain hevimpää, mutta lopputulos yllätti kuitenkin aikas lailla. Mutta täytyy sanoa silti että ei tullut pettymyksenä! :D

No eipä oikein löydy oikeita sanoja tälle kipaleelle, jotenkin jäi semmonen fiilis että biisi vaatisi vielä jotain, en tiä vain että mitä... Joten annan kasin.
0   +1 +2
 
8
relig adapter 21.04.2007
jotakin saatanallisen koskettavaa täs on...vois soida mun puolesta valtakunnallisestikki on radio
0   +1 +2
 
9
Trize 20.03.2007
Hyvät pörinät!! ..jouset ja naisvokaalit tuovat mukavan "keveyden".
0   +1 +2
 
10
jjlightning 26.02.2007
Mahtavan kokoista musaa! Skittavalli on juuri niin kuin pitääkin olla. Autotuner liittää kyllä laulajan "kivasti" nu-grungeen ja toimii joissain kohtaa hyvänä efektinä, mutta kyllä tätä soundia on kuultu ihan tarpeeksi. Siis tuneri pois, paitsi jostakin loogisesta kohdasta, jossa se efektinä toimii. Tätä ei tarpeeksi Suomessa arvosteta, mutta mieluummin melodiaa raskaasti kuin suoraa örinää. Mistä tulikin mieleen, että voishan sitä laulaa varmaan ylempääkin välillä? Stone it!
0   +1 +2
 
10
thera 22.01.2007
Kylläpäs yllätyin..Katsoin tota etusivulla jo aiemmin kiinnittämättä mitään erityistä huomiota.(nimi hämäs) Nyt sit katoin kuitenkin niin jopas..saitte uuden fanin oitis. Muijalle pisteet laulusta josta kaikuu paljon omaa mutta pieniä hämyjä AmyLeestä ja yllättävää kyllä myös Björkistä. Musiikki vie hienosti ja on aina hyvä kun käytetään jousia tai muuta normaalipaketista poikkeavaa oikeassa paikassa.
0   +1 +2
 
8
Muovinen 22.01.2007
Täällä yksi lisää jota bändin ja biisin nimi hämäsivät - eihän tämä ollutkaan vuohentappomusaa. QOTSA ja Kyuss on mainittu tässä monesti mutta kyllä ne aika etäisesti tulevat mieleen. Kyseessä on nimittäin sen verran synkempää ja laahaavampaa menoa, että vertailukohteet jäävät suhteellisen vähiin. No kitaroissahan se QOTSA jonnin verran kuuluu mutta kitarasoundi on taas sen verran surisevampi että hieman eri maastossa liikutaan.

Alussa sello tuo mukavan lisävärin hommaan mutta kun särövalli lähtee vyörymään niin se ei istu miksaukseen enää kovin nätisti, vaan nousee esiin jotenkin keinotekoisesti. Ehkä olisin siis käyttänyt sitä hieman maltillisemmin.

Laulajalla on mukava soundi mutta aksentti vaihtelee oudosti jonkin irkkulaisen ja amerikkalaisen välillä. Aivan ihmeellisen kuuloista mongerrusta välillä.

Mutta lupaavan kuuloinen biisi. Stoner-tyyppinen jumitus kelpaa aina. Tässä sitä jumitusta olisi toki voinut olla vielä enemmänkin, vaikka hittipotentiaalihan siinä kärsii ;)
0   +1 +2
 
10
TheBlindOne 21.01.2007
Aivan helvetin kovaa tavaraa! Cellot tuo kyllä todella hyvää lisätunnelmaa. Yleensä en pahemmin naispuolisista laulajista pidä (paria poikkeusta lukuunottamatta), mutta Eevan ääni toimii erittäin hyvin tässä biisissä (kuin myös tuossa toisessakin). Haluamme lisää! rok rok!
0   +1 +2
 
8
stakoma^ 20.01.2007
stakoma likes, tosi hyvä biisi.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat