Colour's of summer

Cloom | 24.07.2006 | Synthpop
4:47

Pikkuruinen MFB-synth hoitaa jälleen basso-kulun tässäkin biisissä. Ja pahoittelen, jos miksaus on mennyt puihin, sillä tarkoitus on sijoittaa seuraavaksi kunnon monitoreihin.

9.00   1532 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 218464 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Roy 25.07.2006
Eihän niitä miksaus"mokia" kantsi koskaan tunnustaa, vaan siirretään vastuu tylysti kuulijalle (jonka korvissa on vikaa), jos meidän taiteilijoitten soundiratkasut kuulostaa joskus huonoilta.
Tämä ei kuulostanut huonolta !
0   +1 +2
 
9
FLUX 25.07.2006
Toimii ! Biisiä kantaa ja vie eteenpäin tehokas pulssimainen basso.
Mukavan melankolista - mutta ei kuitenkaan synkkää - meininkiä.
Tyyliin istuvat synamatot leijuvat taustalla ja tuottavat miellyttävän pehmeän flown eli virtaavan, rennon soljuvan yleistunnelman.
Soundivalinnat ovat kaiken kaikkiaankin oivalliset - soundit tukevat toisiaan muodostaen harmonisen ja hyvin rullaavan, omaperäisen äänimaailman ja kokonaisuuden. Melodiassa kuuluu slaavilaista melan-
kolisuutta mutta kuten edellä tuli jo todettua niin synkkyyteen ei missään
vaiheessa vaivuta (melankolisuushan tietysti sinänsä toimii toki aina
paremmin kuin hilpeä duuri;).

Biisi on kaukana steriilistä, rutiininomaisesta - ja kylmäksi jättävästä - main stream electronicasta; biisistä huokuu tuotannollesi tyypillinen rouheus, tunnistettavuus ja musikaalisuus. Rima ylitetäänkin jälleen kerran kirkkaasti. Arvosanaksi tulee vahva ysi :)
0   +1 +2