Tyttörakkautta (säv. Saarto /san. Saari) 2005

Claymore | 03.02.2007 | Rock
4:19

Omakustannelevymme Nimikkoraita.

8.75   4351 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
JJRock1 05.04.2014
Kuulostaa paljolti Pauli Hanhiniemeltä solistin ääni ja musa muutoinkin kolmas nainen tyyppistä, ei huonoa.
0   +1 +2
 
7
Arikachido 29.07.2007
Laulajan ääni kuulostaa kamalan tutulta, mutta en millään keksi missä olen sen ennen kuullut. Jää ihan häiritsemään ku en keksi : D
No mutta, biisi on ihan kuunneltava, mutta ei kuitenkaan sellainen biisi jota jaksaisin kuunnella useamman kerran päivässä. Sanoisinko että kuulostaa perusradiohitiltä : D Jos nyt tajusitte mitä meinaan.
0   +1 +2
 
8
Pastori 25.05.2007
Todella ammattitaitoista kamaa, joka ei toteutuksena tai sävellyksenä häviä millään tavalla kaupallisille kanssaorkestereilleen. Ikävä kyllä bändi ei varsinaisesti myöskään erotu tällaisesta suomalaisesta perusrokista. Hyvä biisi, mutta sekoittuu muiden joukkoon. Jokin tietty persoonallinen koukku kun tähän olisi lisätty, niin menestys olisi taattu. Mutta muuten taso on todella kova. Täysin radiovalmista kamaa.
0   +1 +2
 
9
LazyBastard 24.05.2007
Kolmatta naistahan tämä. :P Ehkä tämä bändi pitäisi tuoda jotenkin 2000-luvulle?
0   +1 +2
 
10
tomignostics 24.05.2007
Mitäs noista Kolmas Nainen vertailuista, Kolmatta Naistakin luultiin Levyraadissa Eppu Normaaliksi:) ja silti se on jotain ihan muuta.
Kitaroiden eroteltavuus oli se KN:n juttu, siihen voisi vielä panostaa.Hienoa anyway.
0   +1 +2
 
Pekka Ruuska 24.05.2007
Jopas tuli mukavalla tavalla mieleen Kolmas nainen. Tämän Claymoren soittajat ovat kuulleet ennenkin. Vaikka Tyttörakkautta musiikkiesityksenä ei ihan napakymppiin osukaan odotusteni tikkataulussa, niin sinne kahdeksikon rinkulalle kuitenkin.

Kun suomeksi lauletaan, on teksti aina tärkeä. Tässä tekstissä oli hyvä alku, maalattiin leipääntyneen reissutyöläisen sielunmaisemaa ja rakkaudenkaipuuta tienvarsihotellissa. Mutta sitten herkullisesti alkanut tarina jymähti paikoilleen, eikä tyttörakkauden osuus tarinassa ainakaan itselleni oikein auennut. Saattoi johtua vähän miksauksestakin, aivan kaikesta en saanut vaivatta selvää.

Kannustaisin Claymoren sanoittajaa jatkamaan sarallaan, eikä päästämään itseään liian helpolla. Tyttörakkautta-laulukin sisälsi monta hyvää oivallusta, suorastaan aforismia, mutta kokonaisstoori jäi auki.

Lisää tällaista miehekästä, rotevaa laulantaa, soitantaa ja eletynoloisia tekstejä.
0   +1 +2
 
10
ketale 20.02.2007
Kitarasovitukset kerrassaan loistavat. Toimii!! Tuli heti hilpeä mieli. :) Yhdyn edelliseen, eli tulee mieleen Kolmas Nainen. Mutta se ei ole ollenkaan huono asia.
0   +1 +2
 
10
mmy 14.02.2007
Hyvä meininki, soitto/laulu on hallussa, biisi ja soundit on mainiot. Tulee Kolmas Nainen mieleen. Tätä lisää!
0   +1 +2
 
9
Arde II 08.02.2007
Loistavasti soitettua/laulettua suomirokkia. Ehkä jos vielä kitarasoolon sais niin vois antaa kympin ;)
0   +1 +2
 
Jaakkokujaakko 26.04.2008
Tähän alkuun voisin todeta, että oon kuullut tän biisin livenä. Varmaan kaksi vuotta sitten, mutta siitä myöhemmin vielä.

Perus matskua tämäkin: kasarirokkia A:sta ja loppuun vielä kaiken kruunuksi pirteä poppimodulaatio. Balanssit oli aikalailla kohdallaan, vaikkakin aluksi kokonaiskuva kuulostikin aika muhjuiselta, mutta se korjautui korvan tottuessa saundiin. Miksauksessa ollaan onnituttu luomaan sopivan tunkkainen ja rokkaavastereokuva.

Kappaleeseen enemmän syventyessä noteerasin ensimmäisenä kappaleen arvattavissa olevan rakenteen. Teki tiukkaa että jaksoin kuunnella kappaleen alusta loppuun tuntematta itseäni tylsistyneeksi. Välillä havahduin kuuntelemaan laulajaa: mitä ihmettä - sanoitukset ovat suomenkieliset - upeeta! Bändin nimestä olisi voinut päätellä että kohta taas on luvassa puhkikulutettuja fraaseja ja värssyjä "beibi beibi, let's rock 'n' roll", mutta ei. Se ei siltikään pelastanut biisiä.

Ei tässä kappaleessa itsessään tai sen sovituksissa ole mitään vikaa, mutta tälläistä musiikkia tunkee joka tuutista ulos, ja se ei lopu. Tästä aiheesta joudunkin rokottamaan:

Luin tuon pienen kuvausksen teidän bändistänne, ja sen jälkeen olin täysin varma. Kuten aikaisemmin sanoinkin, olen nähnyt teidän esiintyvän. Siinä oli sitä "vauhdikasta ja energistä meininkiä", ja näiden biisien joukosta löytyy niitä "potentiaalisia radiohittejä". Näyttää vielä levytyssopimuskin tähtäimessä olevan. Ei siinä mitään pahaa ole, että tavoitteet on korkealla, mutta teidän pitäisi herätä tänne 2000-luvulle. Kasarit meni ja tuli; jotkut haluavat jatkaa nostalgiaa ja glamouria, jotkut eivät. Rockstarat Jimi Hendrixineen ovat kuolleet ja kuopatut.

Mielestäni nykyajan bändien sietäisi olla innovatiivisempia, eikä kompastua menneisyyteen matkien edeltäjiään. Tässä vaiheessa on hyvä huomioida se että tämä on vain minun mielipiteeni.

Musiikin kuunteleminen ja soittaminen on sydämenasia monelle, ja siksi sitä niin monet varmaan rakastavatkin niin paljon. Tähän liittyvät myös nämä kaikenlaiset luovuudet, improvisoinnit ja itsensä ilmaisut. Bändinne kappaleet ovat loistavasti onnistuneet luomaan teille kasvot, joiden takaa löytyy varmasti upeita persoonia.

Erilliseksi keskutelunaiheeksi voisi lisätä äsköiseen palautteeseen liittyen onko edes mahdollista luoda mitään uutta. Trendit muuttuvat jatkuvasti, ja mikään ei liene sitä pysäyttävän.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat