North

Chronosis | 20.03.2005 | Progressive Trance
9:02

Pieni syvyyssukellus.

8.00   1525 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Stocco 20.05.2005
Julmetun pitkä fiilistely yhden teeman ympärillä. Ei ihan oo mun juttu tämmöset proget. Kaunista melodiaa silti löytyy ja tehokasta rumpuakin.
0   +1 +2
 
Pagan 19.05.2005
Aika loistava alku padeilla. Jotenkin meikäläisen makuun homma ajautui sitten sivuraiteille. Meni ehkä liian leppoisaksi, olisi odottanut vähän progempaa meininkiä. Joka tapauksessa hyvät ainekset ja suht hyvin saatu biisi kasattua.
0   +1 +2
 
7
Stocco 23.05.2005
Ääh, pitää uudelleen kuunnella ja oikeen analysoida, kun keskustelua tästä syntyi. Tuo pimputus on ainakin kivan kuuloinen. Piristävä jotenkin. Ja ensiksi haluaisin sanoa, että ei tässä välttämättä kannata edes mitän lähteä muuttamaan. Joskus ja jollekin tuo pimputus voi toimia hypnoottisen hyvin ja ihastuu tähän biisiin. Aika oikeaan kohtaan muuten ajoittuu tuo rauhallisempi osio. Paditkin ovat kauniita, mutta jotenkin vähän surullista tuo vokaali huokailu. Ja surullinenhan on koko biisikin. Ei mitään happyravea todellakaan. Eikä aina tarvitsekaan olla, mutta minulta irtoaa aina enemmän pisteitä sellaisille valitettavasti. Tästä puuttuu sellainen täyteläinen sopivan matala bassline. Tuolla taitaa mennä ihan kahta eri korkeuksista murahtelua, mutta ne jäävät vähän taka-alalle eivätkä oikeen miellytä muutenkaan minua. Rumpu-haitsu työskentely on pirun toimivaa ja tuossa pääpimputuksessa on hyvin potentiaalia tekemään tästä todella maittava raina. Itse jos lähtisen korjailemaan tätä saattaisin vaihtaa tuon vokaalipadin äänen. En sitten tiedä autaisiko se mitään. Hemmetin vaikeaa aina löytää jotain miellyttävää ja kattavaa ääntä.
0   +1 +2
 
traumacoma 29.03.2005
tarjos hienot tunnelmoinnit. kelpaa kuunnella uudestaankin!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta