Divinity

Chronosis | 08.06.2004 | Melodic Trance
5:27

Chillimpää ja vähemmän chillimpää leijuntatrancea höystettynä perkussiivisilla elementeillä.

8.50   2352 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 71020 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Kafetist 30.08.2004
hyvä ibiza alku :) pikkasen haikee kasari-saundi .D alkuun ainakin tällasta ranta-hempeilyä. sopivan seikkaileva rakenne kiksubiisiks, aika hyvät saundit kun mikään ei pistä korvaan ;), .. loppuu kyllä ennen aikojaan, olisin halunnut intensiivisemmän fiiliksen loppuun .)
0   +1 +2
 
9
Diarrhoea 03.08.2004
Biisin alussa oleva pädi on aivan täydellinen. Kick potkii mukavasti, bassline on mehukas, haitsut ovat hyviä mutta niitä saisi olla vähän enemmän, clap on just hyvä tollasenaan. Efektejä löytyy ja ne kuulostavat hyviltä. Melodia on hyvä, menevä ja kun nuo kaikki yhteen pamahtaa niin meno on mitä mahtavin. Tuo linnun laulukin oli mukava lisä. Biisi alkaa kyllä lopussa vähän puuduttamaan, eli vähän lyhyempi biisi olisi voinut olla , tai sitten olisit voinut laittaa vaihtelua biisiin. Miksaus on hyvin tehty eikä biisissä ole muutenkaan vikaa kuin tuo oituus ja vaihtelu :)
0   +1 +2
 
a98 16.07.2004
reaaliaikaista kommenttia. alunpädi on loistavan kuuloinen, ja sen melodiakin on todella hyvä, tulee jopa paikoittan vanhat hyvät petshopboys melodiat mieleen, läskillä supersahalla :) tuotanto on taas kerran hyvä ja miksaus kirkas, siitä ei ole koskaan ollut pahaa sanottavaa teikäläisen biiseissä. sounditkin toimii hienosti, kaikki pelaa hyvin yhteen. melodia on ihan hyvä, mutta itseäni kävi hiukan puuduttamaan rakenne joka on täynnä tuota melodiaa, ja tässä ei ole kvasti rakentelua eikä muutakaan vähän vähemmän melodisia kohtia, vaan aika hehkutusta kokobiisi. no kuitenkin aikamoisen toimiva paketti tämäkin, club edittiä odotellessa ;)
0   +1 +2
 
8
Buhis 24.06.2004
Alkaa aika mielenkiintoisesti. Padin soundi on ihan hyvä, mutta sitten mukaan tuleva arpeggio kuulostaa vähän hassulta. Rummut on mun korvaan aika onnettoman kuuloiset. Yleensäkään en trancessa pidä tuosta snaresta clapin paikalla, ja tässä vielä snaren soundi on harvinaisen huono. Bassolinjatkin eivät ole mun korvaan kovin hyvät. Ihan kivoja ideoita biisistä kyllä löytyy, mutta toteutuksessa on vielä paikoin paljonkin parantamisen varaa. Melodiatkin kun ovat vielä tässä aika tasapaksut, niin ei tässä oo oikeen mitään minkä takia tekis mieli kuunnella uudestaan. Ei kyllä yllä sun biisien parhaimmistoon. 7,5
0   +1 +2
 
10
Epica 09.06.2004
Perushyvä fiilis tulee heti alun efekteistä ja kaikist "beachsoundeista". Soundimaailma on loistava, rumpusoundi (masterointi) jotenki omalaatuinen, en tiedä miks:D. Tosi hyvä. Ihan kesämusaa. Pidin paljon enemmän ku joidenki ihme FL-väännöistä, täs oli sielu mukana. Breikit on hyvät kans! Mahtavaa..kesäanthem. Ei puutu paljoa, 10-, silti kympin jätän.
0   +1 +2
 
9
Imp 08.06.2004
hienon kuuloista matskua.enpä tästä keksi mitää negatiivista palautetta.biisi on todella raikas soundinen ja on muutenkin mielyttävän hyvin miksattu kokonaisuus.
olisin pitänyt nopeemmista leadeista ja muista sahauksista mutta ei se olis ollut enää tää sama biisi :D
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta